Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Bio rekao Gurović da će doći u Sarajevo ako uđemo u finale, pa naši vele, bolje da izgube neg da rat izbije ... :lol:
A FMP bi trebao da se preseli u Sarajevo. Onakvu podršku publike nikad neće imati u Železniku ... :nene :rofl

I nema veze što Zvezda je bezveze .... namigivanje
[Image: 35c0qqq.gif]
Šovinistički prilog beogradskog kolege

Vladan Tegeltija bi da se polufinale igra na Palama

O izvještaču neozbiljne beogradske televizije najbolje govori post na internetu: "On je bruka za svoju struku"

Tri prsta Čedomira Vitkovca na utakmici s Bosnom, zbog čega se košarkaš Zvezde, navodno, javno ispričao, te povremene sitne provokacije domaćih navijača za vrijeme tog meča nisu bili jedini nacionalistički ispadi tokom finalnog turnira Goodyear lige u Sarajevu.
Međutim, možda i najteži nije došao s tribina niti se desio na parketu. Autor je, nažalost, naš kolega novinar.
Vladan Tegeltija, izvještač male i neozbiljne beogradske televizije, napravio je, kako smo saznali od naših kolega koji prate turnir, odvratan šovinistički prilog.
Naime, u glupom pokušaju duhovitosti on je kazao da je iz Srbije izvršena košarkaška okupacija Sarajeva, aludirajući na činjenicu da su se četiri tamošnja kluba plasirala u polufinale.
Dalje, u svom prilogu treneru Zvezde Draganu Šakoti postavio je bezobrazno pitanje da li misli da bi se polufinale, pošto su ostala četiri kluba iz SCG, možda trebalo igrati na Palama (!?). Šakotin odgovor bio je: "Nemam komentara".
Iz razgovora sa ostalim novinarima iz Srbije i Crne Gore mogli smo čuti samo riječi osude za Tegeltijin prilog, ali i mnogo hvale za gostoprimstvo, organizaciju i ponašanje svih Sarajlija sa kojima su došli u kontakt.
A o Tegeltiji možda i najbolje kaže jedan od postova na forumu na koji smo naišli kada smo u internet pretraživač ukucali njegovo ime:
"On je bruka za svoju struku".

btw: sarajlija osvojio titulu Wink
Ne truj.
Quote:Lep posao radiš na "onom tamo forumu",redovno čitam tvoje komentare,al' ne mogu da postujem pošto su me expresno banovali zbog klinča sa šiptarima...
Pozdrav od Mirka Starčića namigivanje
Dobro, ti si malo preterao tamo, diplomatija ti ocigledno nije jaca strana Big Grin .
Iskreno, na tom forumu sam samo zato sto su ukinute price na delije.net-u, vi ovde ste suvise neozbiljni :finger .
Sa druge strane, b92 forum je mozda i najposeceniji forum u Srbiji, a posecuju ga ljudi koji tesko da ce posetiti i delije.net ili ovaj sajt, pa cisto da imaju mogucnost da procitaju i nesto drugacije. I nisam sama, tu su i Bane i Nikola, mozda jos neko.

Nisam se previse iznervirala zbog poraza (taj dan je bitniji bio fudbal), neka su ih prizemljili, mada nije prijatno kada te ovako omlate. I dalje ne mogu da verujem da su rizikovani Antic, Jeretin, tek oporavljeni Misanovic, a citam da je i Tadija igrao povredjen protiv FMP-a :nene . Po statistici vidim da je Raicevic dobro odigrao, valjda je to najava povratka u pravu formu.
..baklje gore, pesma cigana...
laknulo mi je kada sam vido da su i grobari pukli od FMP-a Big Grin
RBIJA- BEOGRAD- CRVENA ZVEZDA
Quote:laknulo mi je kada sam vido da su i grobari pukli od FMP-a Big Grin

I meni
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:
bushwacker Wrote:laknulo mi je kada sam vido da su i grobari pukli od FMP-a Big Grin

I meni
Mislim da je to bilo zanimljivije u svetlu toga da su oni izigravali ustase (nisu prisustvovali dodelji medalja). To nam istovremeno prikazuje dve jedine mogucnosti. Prva - da izborimo Evroligu u GY ligi, kakva god ista bila, ako i tu ne pocnu da namestaju kada/ako bude davala pristup u Evroligu.
Druga - da napustimo GY ligu, prateci Partizan, ako se oni odluce na taj korak posle "loseg" sudjenja, i da se onda doveka patimo u njihovoj ligi, sa njihovim sudjenjem.
Samo jedno pitanje - da li bi FMP uspeo da ih pobedi u Srbiji? Usput su nam dokazali da definitivno nismo toliko bolji od drugih, da nam ni sudije ne mogu nista.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:
Samo jedno pitanje - da li bi FMP uspeo da ih pobedi u Srbiji? Usput su nam dokazali da definitivno nismo toliko bolji od drugih, da nam ni sudije ne mogu nista.

U pravu si, svaka ti cast :ruke
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
moze li se negde (neka tv) pratiti ova utakmica? ili livescore?
Jedva cekam da se nastavi takmicenje u Super Ligi,jer to je ono sto cekamo.DOSTA vise o JL,kraj price.Okrenimo se domacem prvenstvu koje je nebrojeno puta takmicarki vaznije.Pogotovo sa nestrpljenjem ocekujem play-off.Ove godine u poslednjih 5 smo cini mi se najblizi toj tituli.Bio bi red da je vec jednom vratimo,a onda sledece sezone Euro League,ako bog da...
Ako neko zna kada se igra sledece kolo Super Lige,i sa kim igramo naka napise,znam samo da bi smo trebali da tu narednu igramo kuci,jer smo u prvom kolu igrali u vrscu(protiv Hemofarma) i dobili.
;pljuga

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)