Богами еври-го био на нивоу.....а клинци око мене потргаше.....

.....још само да су тако и певали,ко што се тргали,било би ехтра,овако што неко рече,добили смо квантитет,ал не и квалитет,мада и ово је напредак огроман.....до пре неког времена нисмо ни могли замислити оволики број људи на условно речено "малој" текми.....сад већ не можемо ни рећи да су то мале текме кад играмо кући с било ким,јер лепо пише на налепници јуче:"НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА,ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ,А ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ".....тиме је све речено,само надам се да су и остали као ја полепили у басу кад су се враћали

.....
Види се да се екипа потрудила,ал треба бити и даље стрпљив.....мало је било смор,ал биће боље верујем.....само да те клинце,а и клинке (не памтим да их толко би некад) усмеримо на прави пут.....
Оно на почетку упозорење о снимању и сликању бакљаде је уродило плодом,бар око копа,ал не и око мене.....треба то до краја искоренити.....
Да лику који је скинуо радарско-голмански шал свака част.....а и тај голман се стално нешто курчи гледао сам.....
Црвенкапе су напунили онај кавез колико-толико за разлику од осталих који долазе и само им ту могу похвалити колико-толико,ал за пароле и певање које иде без тона,и што ортак рече да су дошли да гледају текму немам шта додати.....
На крају да сведем,мало ми је било смор због туц-муц певања јер мораааааааа много,много боље,пута који је био ко да идем на Марс и јебеног воза који опет испали.....довели смо људе,само треба да их натерамо да одеру грло,као што сам га ја одерао,и због кога сам 2.пут узастопно после Двора промукао,ал онако добро при доласку.....
И да за онај информатор свака част што се делио на улазу.....надам се да су људи који нису знали видели најаву за следећа 2 уакмице које играмо,и које морамо исто овако одрадити......уз наравно Врачар следеће недеље који морамо да одрадимо макар као прва 2 гостовања,без обзира на курву која ће да цепне опет карте као и увек до сад.....а онда у среду лудница у Нишу!!!