Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Земун, недеља 20.11. у 13h
Ma naravno, ironija na 'cudjenja' pesmi ....
Reply
Vidim na delije.net spominju indexe, a posto tamo nisam registrovan da kazem ovde da je meni onaj debil od redara uzimao index i preturao po njemu. Koji kreten :batine
Reply
ФОТКЕ:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...6/cz_zemun

Захвале Букију.

Видео записа (код нас) неће бити.
Reply
Ne radi link ni na forumu, ni na naslovnoj.
Reply
bilo jako lepo mada sam se smrzo ko pizda,ali nema veza
za zvezdu i zivot dacu
sledece gostovanje kontam dda ce biti jako lepo,jer vlada veliko
interesovalje.Molio bi sve iz ns-a da mi se jave na p.m
da bi se dogovorili oko eventualne bakljade ili neke parole
tipa "novi sad na brukate..."
Mir svima
amo ti...
Reply
Ajmo polako,delijo sa tom parolom. Nikakva parola se nece rediti bez znanja ekipe i Beogradske I Novosadske,a samim tim sto skupljas ljude ovde za parolu govoris i da si ti neozbiljan. Lepo je to kada imas zelju da doprineses,ali za to ce se veruj mi pobrinuti vec neko. Tvoje je da dodjes na utakmicu,animiras jos nekoga da dodje,a parole,nacin sprdanja sa drugom grupom...prepusti onima koji znaju sta je i kako je,i sta je trenutno aktuelno u navijackom svetu i kod te grupe koju bi ismejali recimo nekom parolom.
Reply
Quote: "novi sad na brukate..."

Confusedeljak
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:Da li je potreban komentar...
[Image: IMG_9576.jpg]

wow, extra :ruke
Reply
Po meni navijanje odlicno a posebno mi se svideo deo "Ubi zakolji da siptar ne postoji"nadam se da ce se omasovljavanje kopa nastaviti i da vec sledece godine u njemu nikada ne bude ispod 5 hiljada ljudi....
Reply
Koreo je bas retro Smile

Sve u svemu,nije lose bilo na tekmi,al taj termin me ubi....dobro da ne stave u 9h ujutro da se igra!

PS. zar Pixi nije rekao da ce se sve tekme na Marakani igrati u vecernjem terminu...na pocetku sezone?
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)