Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-Bazel
...i ako ima neki klip za nas nesretnike koji samo mozemo da uzivamo u vrtoglavom usponu Severa on-line i da pisemo ovde hvalospeve posle svake tekme(treninga) Sad ?
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Ko vas jebe sto zivite u Americi :finger

pedja brate ko njih jebe idemo mi na :indijanac Big Grin

strasno poludecu do sutra Big Grin :batine Confusedampion :ruke
Quote:Ko vas jebe sto zivite u Americi :finger

pedja brate ko njih jebe idemo mi na :indijanac Big Grin

Obitivam samo ovde nije da zivim :nene (daleko bilo :finger ),I'll be bak Big Grin .
A nasao si mene ovako nostalgicnog za tekmama da za*ebavas,necu ti ovo zaboraviti :batine Big Grin .
Izvinjenje za off,i ajde ako ima neki klip.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Bilo je ludo i nezaboravno, mislim da ima klip na delije.net - audio-video
imate na delije.net klip,slike i na forumu izvjestaje....
Bilo je predobro.....
Шта рећи и додати за оно што смо доживели и у чему смо учествовали јуче... Покупише ме другари са посла и успут нагађамо колико ће људи доћи... 150-200 је била цифра која се спомињала... Ето доћићемо ми редовни и то је то... Али... Оно што нас је сачекало ме подсетило на нека славна времена ФК Црвена Звезда... У сезони 90/91 сам имао 12-13 година те још нисам био навијачки активан као сада, али се сећам да је сваки тренинг оне чувене генерације био испраћен са посетом од бар 100-200 људи... Синоћ цирка 2.000 највернијих... Па неки прволигаши немају толику поосету ни за целу сезону... Просек им уствари вадимо ми кад гостујемо по тим недођијама,селима и варошицама...

Отело ми се синоћ да би било готивно да мање текме играмо на помоћном јер би била права атмосфера и увек би било пуно, али онда сам се исправио јер ипак север расте из дана у дан и мали је то простор... Доказ за то је и јучерашњи трењнинг... Маракана је ипак наш једини и прави дом...

Заставе, барјаци, шалови, све је било ту... И наравно пиротехника у великим количинама... Оне строб бакље су давале целој причи посебан шмек... Песма наравно од почетка до краја, као и на утакмицама... Углавном све оно што се певало и против Јавора...

На крају само да момци одиграју онако како смо им поручили и како и они причају да ће играти... Дакле, ХРАБРО ЗВЕЗДО!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Au picku materinu...

Ne mogu da vjerujem da smo primili gol u 88.minuti poslije tragicne greske odbrane.Mislim da smo se opustili prerano,to nam je boljka ove sezone.Uglavnom,igrali smo prilicno solidno,bar sa moje perspektive,ako ovu utakmicu usporedimo sa onom protiv Brage mozemo da vidimo napredak naseg tima.

Podrska sa tribina je itekako nedostajala,zato smo i izgubili ovaj mec.

Bez obzira na poraz protiv Bazela ja i dalje vjerujem da ce nas tim da se kvalifikuje u narednu rundu takmicenja. Confusedampion

P.S.Purovicu Baksuze
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
i njih je sjebala ona mucna atmosfera.
Stvarno svaka cast majmunu koji je gadjao mobilnim telefonom onog hrvatskog debila. Sigurno je ponosan sad.
dobro jebiga idemo dalje bice bolje moramo uzeti bod u norveshkoj i onda imamo realne shanse da prodjemo dalje
amo ti...
Nemojte ovde o igri i rezultatu.

Forum Jump:

Users browsing this thread: