02-10-2005, 03:18 PM
Quote:Zato sam presao da slusam Bugare
Melodije iste ko i nase, a tekstove ne razumem.
Gotivis Azisa ?

JUKE BOX
|
02-10-2005, 03:18 PM
Quote:Zato sam presao da slusam Bugare Gotivis Azisa ? ![]()
02-10-2005, 03:39 PM
????? ?? ? ??????? ?????? ????? ?????????. ????? ???????? ??? ????????, ??? ???? ???...
?? ???? ???????? ???? ????? ??? ????? ???? ????? ??? ????? ???? ???????? ??? ??? ???? ???? ???? ???????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? ??????? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ????... ![]() ![]() ![]() ![]()
02-10-2005, 03:46 PM
Quote:aca_coa Wrote:Zato sam presao da slusam Bugare Vidis kako znas ![]() Mada sam poskidao albume od sledecih izvodjaca: Maria, Preslava, Nelina, Magda., od Azisa imam samo jednu pesmu, ali ta jedna je bila pogodak ![]() ![]() Jel imas ti mozda od Spasitelkite - Obic ? A jel ste slusali Bracu Bez Gaca ? Majko mila, kakvi su tu tekstovi.
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
02-10-2005, 03:51 PM
E, a odakle skidas Bugare ? Na dc++ oni nemaju nista njihovo novo, a na dosta njihovih sajtova moze da se pristupi samo iz Bugarske.
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
02-10-2005, 06:27 PM
Quote:A popularna grobarska je od shaile: ???,?? ??? ???? ???? ??????-?... ![]() ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ??? ????????? (???? ???????? ? ???????).... :rofl ??? ???? ?????????! ?????? ?? ??????? ??? ? ??????,???? ?????? ?? ????? ?? ????? :finger ? ??? ?? ???? ??????????? ???????? : ?? ???? ?? ???? ????, ?? ?????? ???? ????, ?? ??? ????? ? ???? ? ????.... ?????????????!!! ;pljuga
02-11-2005, 10:11 AM
Pocetak Gare:
Ja sam Ratko koji svira kratko Plati druze da sviramo duze Obori do zore !!! :rofl
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
02-11-2005, 09:23 PM
Quote:a jel ste culi onu sto se sad vrti: "Ti ima ![]()
02-12-2005, 01:07 PM
Quote:?? ???? ???????? To je Baja nemoj njega da diras on je kralj. ![]() A el znate onu, neznam bas tacno reci al ide nesto ovako: Imam dokaz da sam bila s`tobom on se zove nerodjeni sin. Pa onda legendarna: Plitak potok a voda duboka.
..a patrole Kalabic Nikole...
02-12-2005, 03:12 PM
Kakve mi bolestine od pesama imamo.
A evo, bacite pogled na Bugarina/Bugarku Azisa: bgpopfolk.free.fr/azis/azis_p2.jpg Vise ni ne znam sta je taj covek.
Na severu slavlje, sada je počelo![/b] |
« Next Oldest | Next Newest »
|