Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Добронамерно,

УПОЗОРЕЊЕ

Без цензуре САМО за праве информације и културно образложене одговоре.
За полуинформације и "развијање филмова" у колору разних трачарења, блебетања и осталих будалисања по тастатури као одговор на Маузеров угао - моментална забрана.
Reply
Значи по овим информацијама си у праву, анђело је погрешио мало са цифрама, ал није страшно. Страшно је што је СМСале власништво Кеке или Бамбалића (проверено), и да је непоштено зарадио паре. Ових 45 хиљада што је примио, ја и ти не знамо колико то њему стварно следује... Узеће му ко макро девојци.. још је горе што особе таквог профила граде шатро репутацију у Звезди, а онда оду у Белгију, тамо одведу Локерен у другу лигу, уместо да напредују.. кад странци виде пичкин дим у нама, онда више нико неће да нам купи играче или тренере. На крају крајева, неминован је одлазак наших у Сеогнам, Далијен, или Генчлербирлиги у најбољем случају.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-02-2013, 06:39 PM)andjeloo link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4218.msg101261#msg101261 date=1364927461]
Звезда да га је шутнула, морала би да му исплати све до краја уговора.

Опет неистина . Споразумни раскид уговора а не раскид на штету Александра Добривоја јанковића .
[/quote]
Шта је неистина?
Да је најурен морали би да му платимо све до краја уговора.
Пошто је направљен споразум
http://www.mondo.rs/s282730/Kokeza-_Jank...bivsi.html
нећемо морати да му исплатимо комплетан уговор, него 90 000, од 240 000 колико је требао да добије за две године.
Reply
Добронамерни рођаче са севера остај ми здраво .
Збогом .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...
Reply
Без намере да се стављам на било коју страну, али волео би да Влада, коме и у своје име желим добродошлицу, води главну реч, бар на овој теми, а ми да се "расправљамо" око неких његових ставова... Мало смо отишли у ширину, посебно са Јанковићем и да ли је или није узео паре, а све је јасно као дан...

Као што рече Киза, никад нисмо цензурисали ни забрањивали здраву размену мишљења и информација које су тачне и истините... Друга је ствар што смо увек инсистирали да се уписи базирају на истинитим информацијама и ако је могуће из прве руке, а не на варијанту чуо сам, прича се, рекао ми овај, онај... Због полуистина и ширења дезинформација сами себи правимо проблем, сви ми као Звездаши, као навијачи клуба коме мало фали да склизне са литице на којој се држао једном руком, а сад је вратио и другу, па покушава и једну ногу да попне на врх исте...

Сходно првом пасусу, само ћу да додам да ово што је рекао Звездаш има логике, јасно је ко дан, мислим да је управо 120 + 120 требало да добије за годину, па је за ово време добио 90 и "као" се одрекао осталих 150, али је наравно и од стране Јанковића и његовог пр-а феноменално одрађено и искориштено да се он и на основу овог договора промовише као велики Звездаш, што је гомилом  потеза које је урадио "због" Звезде уназад 5-6 година више пута потврдио... Нико од њих, па и ови који сада седе у управи није ту због велике љубави и што не знају шта ће са својим временом... Не бих да се огрешим о Џају, кога изузимам из свих ових прича, али сви остали су велики знак питања!

Додао бих да и поред тога што немам високо мишљење  о Јанковићу као тренеру, као и већина овде колико видим, приликом несугласица које је имао са спортским директором је у праву 100%... Ми правимо опет исте грешке... У претходној управи имали смо на тој функцији људе који немају појма о послу, а сада имамо човека који је спортски менаџер и који све ово ради из љубави... Ма дал је могуће? И ту љубав нам покаже тако што иако се зна које су дефицитарне позиције, он у прелазном року доведе играче на позицијама које су попуњене и кроз претходну селекцију играча, а и у млађим селекцијама постоје талентовани момци на тим местима у тиму... Ја очигледно онда не разумем фудбал! Ок, неко ће рећи да они које имамо нису 100% наши играчи па да је то разлог... Уф, па још горе, па како да продамо те који нисуу наши ако не играју уопште? Не разумем стварно!

Даље, прошла управа у којој је Лукић био фикус, а кажу да су други вукли конце, као нпр. Весић се онда не разликује много од ове... И сада је Џаја фикус, а ех политичар Човић вуче главне потезе... Много би виуше волео да Џаја ради оно у чему је одувек био најбољи, да као спортски директор буде одговоран за играче а да председник буде неко типа Човића... Овако, многи се крију иза Џајиног имена а питање је шта и како раде...

И другари, слаба вајда од враћања у прошлост... Ок, треба рећи ко је крао ако је крао, треба истерати неке ствари на чистац, али не због тога што тај неко треба да буде затворен, бичеван, обешен, него да се јасно стави до знања да више нема запошљавања у Звезди због лепих очију и љубави према клубу, него због знања и умећа које може да донесе позитивне резултате и успехе!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(04-02-2013, 06:59 PM)andjeloo link Wrote: Добронамерни рођаче са севера остај ми здраво .
Збогом .

Ако си толико сигуран у своје ставове, не видим разлог да тако лако одустанеш... Размена мишљења је пожељна у Звездашкој јавности, али морамо да баратамо истинитим информацијама... Ако ја имам неке информације од човека који свакодневно испија кафе са Лукићем, без обзира што је то што ми он прича можда и 100% истина, ја је никада не би пренео овде на јавни део форума, јер то није мени речено, то је прича која из треће руке може да буде тотална дезинформација...

п.с. Овде нико не покушава да заглупи форумаше и да их натера да сви мисле као један, не верујем да је то идеја било ког циганског форума/сајта, али јесте идеја да истином и самокритиком дођемо до бољих нас самих а и до бољег нам клуба за који навијамо... Нисам Рођаков адвокат, али знам сигурно да се ово горе написано није односило на тебе, већ на оне који једва чекају да искористе твоје и Владино писаније да истрче из неког грма и да напишу свакакве баљезгарије којима није место овде... Појединци немају црвену линију, а она мора да постоји!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
    Беспердметно је причати о платама било кога у ЦЗ до доласка нове управе из простог разлога - нису се знале .
    Као што сам раније писао једно је на папиру друго у стварности, изузев за двојицу. Пижон је имао 50 хиљада € и Роби 115 хиљада €и ниједан није исплаћен.
    Што се тренера тиче били су слични и различити.
    Слични су јер су били кукавице што им је и дошло главе.
    Робијево ћутање о АК 99 у Јагодини , конфликт са Мазом у Словенији о појачањима из Барселоне и Челзија тј разлозима њиховог недоласка. Нестручности кондиционих тренера код обојице с тим што је Радаковић буквално сахранио Просинечког. Отерали су му оба помоћника а званично ћутање - не вреди !
    Сале је ћутао за многошта и што је најгоре чак и кад је говорио није било у правом тренутку. Натеран је да пред крај јесени стави Мијаиловића у тим а о Лазовићу не треба трошити речи.
Ћутке је прихватио 4 бека у линији без халфова - епилог је познат.
    Заједничка грешка им је не играње класичног центарфора!
    Поштено гледајући Роби је имао бољи тим али највећа мана му је на терену била дозлабога спора игра и катастрофалан однос са фудбалерима.
    У почетку непримерен, фамилијаран а после разочарења - прозивке и свађе на терену уз доста погрешних измена!
  Сале је убрзао игру, али мотивација пред меч је била равна нули. Саме измене осим против Рада на Врачару солидне,док је егзибицонизам са резервним голманом против ОФК- у купу директно коштао испадања.
  За обојицу генерално далеко су знањем и искуством испод било каквог реномеа великог клуба.
  Роби мора да схвати да се фудбал игра за гол а не утисак да он мора бити командант на терену и ван њега и фудбалерима и руководиоцима,  да мора бити пажљив у анализи тока утакмице.
  Сале је превише опуштен пре утакмице.
  Обојица морају бити бескомпромисни у ставу и процени а они су млаки и плашљиви.
  Чисто сумњам и ако је у обојицу доста уложено, да ће бити некакви тренери са успешном каријером!
Reply
         Лагана чак и охрабрујућа победа фудбалера.
         Долазак новог фитнес тренера полако даје прве резултате и одлука Пинта да играју по њему најбољи,надам се да ће га управа подржати.
Да има мрвица регуларности убеђен сам да би се Звезда вратила у борбу за титулу!
         Већ дужи период ме нешто мучи ,иако су странци од стране новинара и домаће стручне јавности дочекани на нож они су углавном за 30-50 % бољи од домаћих играча . Наши странци су из Хондураса Нигерије и Бразила.
        Шта се дешава са струком и селекцијом код нас у клубу??? Дужни су да одговоре на ово тужно питање!
        Доживели смо неочекиван пораз у дербију баскета.
        Имам то што имам ,можда неком делујем препотентно али нисам. Жалостан сам кад ствари боље сагледам и од људи у клубу .
        Поштујем и уважавам став Делија о АБА лиги , далеко да у њој нема грешака али спрам домаће кухиње то је деликатес.
        Слабо смо скакали ,још горе шутурали али годинама приказиван кеч стил опет је био на сцени.Због тога ми се наша лига гади, јер са тугом словенци и хрвати су на терену поштенији од нас иако смо ми бољи.
       Давно мислим да Вукоичић није дорастао за нашег тренера -чуднне петорке још горе измене суревњивост и нервоза .
       Звезда је да се не лажемо приватан клуб и хоће и мора бити како Човић каже али био би ред да поштено анализира рад тренера и да играчима омогући равноправне услове.
       Не правдам Суботића за тучу али што је много много је .
      Знам господине Човићу да сте пријатељ са Вукоичићем.
      Знам да је јефтин али пред завршницу АБА лиге што доноси Еуро лигу и на радост безначајног по клуб  а не за навијаче домаћег шампионата - промена на клупи може донети само бољитак, који и Ви али и Ми и играчи заслужују!
Reply
(04-04-2013, 12:15 AM)mauzer link Wrote: Шта се дешава са струком и селекцијом код нас у клубу??? Дужни су да одговоре на ово тужно питање!

Што је хитније могуће!То је једно зло које се најстрашније запатило и држи клуб прикован ту где јесте!
Reply
(04-01-2013, 11:03 PM)mauzer link Wrote: Шта мислим о читавом низу превара у ФК и о томе шта се десило у Нишу

Након последња два одиграна кола, ова прича о томе шта се десило у Нишу добија потпуно другачију димензију! Ако је истина оно у шта се оправдано сумња, онда би онај ко је то одобрио требао да виси на бандери!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: