Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Металац и после КОНЦЕРТ!!!
У животу сам пропустио неколико ЗВЕЗДИНИХ утакмица због којих се кајем!Односно кајао сам се до синоћ!Да синоћ нисам стајао на СЕВЕРУ са својим родом,са људима којима је искрено стало до Црвене Звезда,до Србије,до КОСОВА и МЕТОХИЈЕ,то не бих себи опростио никад!Од првог дана кад сам сазнао за концерт знао сам да ћу бити 3.октобра на СЕВЕРУ,јер сам више од свега желео да својим присуством,помогнем нашој браћи и сестрама! Да чиним једног од 10'-ак хиљада СРБА те вечери и да им на тај начин докажемо да смо ВИШЕ НЕГО ИКАД УЗ ЊИХ !Дефинитивно ову треће октобарску ноћ ћу носити у срцу док год сам жив!

Пробијам се на благајни,купујем карту,срце пуно,осмех од ува до ува,срећан јер знам да сам неког Србина или Српкињу,гладно дете или гладну мајку усрећио! Пола сата пре утакмице улазим на стадион и први пут после дуго времена одлазим скоро сроз до доле ,мало према истоку! Пред сам почетак утакмице наслућивало се одприлке колико ће бити људи на СЕВЕРУ!Од свега,једина жал ми остаје што није било још 1500 људи! Дошли би до цифре од 10 хиљада,односно скупили би 5 милиона динара!Жао ми је јер знам да ће за само 20 дана,на том истом СЕВЕРУ бити 12 хиљада навијача(нећу намерно да кажем Делија,јер дерби навијач,није Делија и мени је просто жао кад дође дерби,да са таквима морам да делим трибину). Почиње утакмица по мало сви у чуду што нема разгласа и познатог гласа! Међутим креће песма и све заборављамо и крећемо силовито! По мом мишљењу ово је једна од ретких утакмица у последњих  пар година,у којој смо навијали КОНСТАНТНО,без падова!Осим у последњих 7,8 минута кад је СЕВЕР тотално експлодирао(ако гробари могу на свакој утакмици овако,мада мислим да је њихово озвучење још јаче Big Grin,зашто не би могли и ми једном у животу на неких 10-ак минута!Што Иван Ивановић каже палимо,гасимо рефлекторе,ЈЕР НАМ СЕ МОЖЕ  ;D Шалу на страну,стварно искористили смо специјалан тренутак,толико озвучење,Звезда побеђује,опет смо први,...! Међутим да смо навијали са тим озвучењем читаву утакмицу по мени то би била катастрофа!Знам да то ником није ни пало на памет!) ! Значи пви пут од утакмице са офком навијање без озвучења и звучали смо фантастично! Посебно ми се свидело у пар наврата када је дошло до застоја на доњој шипци,са средине је кретало Кад тешко је,... и сваки пут је прихваћена песма и певана максимално јако!Корео. са јасном поруком,парола за педере такође! У току утакмице певали смо Косову и нашој Зведзи!У паузи између утакмице и концерта певали смо брату УРОШУ и о актуелној ситуацији у Србији! Тих сат времена у полумраку Маракане спонтано смо певали песме и имао сам осећај да можемо још 3 дана да певамо без престанка! Стварно осећај који се не може овде препричати и доживети!Концерт почиње са пуно емоција,Косовски Божури и Ивана Жигон отпеваше песме од којих се очи сузама напунише,а глас из нас задрхта!Никад у животу такву емоцију према својој вери,према својој земљи нисам осетио! После њих Ђорђе Давид који је последњу песму Најјачи само опстају посветио Команданду Зељковићу због чега је на крају нумере испраћен са огромним овацијама,а те овације су биле упућене и једном од највећих Делија! Комаданте СЕВЕР је уз тебе! Довејек и дечаци са Косова и Метохије су у два наврата током концерта проносили ОГРОМНУ Српску тробојку са 4 С у средини! Други пут кад су је носили отоврена је капија на СЕВЕРУ и застава је до краја концерта била разбијена на СЕВЕРУ!Још једна прелепа слика коју смо послали нашем народу са КОСОВА и МЕТОХИЈЕ! Бора легенда са све Звездиним дресом још једном је показао зашто га СЕВЕР и Српски народ обожава!!! После Боре сам морао да одем,имао сам превоз тачно у 23 часа!Пре него што сам изашао са стадиона као и увек помолио сам се Богу,као што се молим кад улазим и излазим из цркве,замолио га да нас чува,да нам да здравља и да нам на ово велико хуманитрно дело узврати ТИТУЛОМ и дамнам нашу ЗВЕЗДУ врати на стазе старе славе!!! Заслужујемо то дефинитивно!Док сам се удаљавао са Маракане одзвањало је Христе Боже!!!!

Хвала вам бражо што постојите,што делимо исту љубав и страст према Црвеној Звезди,према светој земљи,што смо се скупили у ова тешка времена и окренули се правим вредностима!!!

Reply
Ма шта вам је људи, нисам био циничан, нити ми је намера то била, само сам скренуо пажњу и на изложбу.

[Image: 33462_1416940229200_1403441760_31065387_8152237_n.jpg]

[Image: 64021_1416940989219_1403441760_31065390_7476759_n.jpg]

[Image: 64021_1416940949218_1403441760_31065389_4356699_n.jpg]

[Image: 64021_1416940909217_1403441760_31065388_814331_n.jpg]

[Image: 64021_1416941029220_1403441760_31065391_5928051_n.jpg]

И за крај порука  Smile

[Image: 64082_1416943069271_1403441760_31065403_6423959_n.jpg]
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Reply
Изложба је одлично одрађена. И све похвале за њу. Требало би чешће то радити на нашим утакмицама које се играју на Маракани... јер простор се ионако не плаћа, а долази циљна група - српске патриоте.

п.с.
Лик са склековима је био права фаца  ;D неки се понадали и на стриптиз, када је почео да се скида.  Big Grin
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(10-05-2010, 11:16 AM)дрвосеча link Wrote: неки се понадали и на стриптиз, када је почео да се скида.  Big Grin

Брате, немој да претерујеш...  ;D Не верујем да би се било ко обрадовао томе  Wink Ипак је један блесави довољан за све трибине у овој земљи  Wink И нека га онима који га славе у својим песмама, нама је довољно да знамо да су сви они уствари... Он!

Све похвале за изложбу, наравно...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ма наравно да се шалим РСФ... овај наш снагатор није ни за успоредити оном крезавим са интелигенцијом кокошке...
А и неверујем да би се наш уопште спустио на тај ниво... Искрено, ја му се дивим за те склекове... прави баја!  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Је л' неко избројао колико је склекова урадио ;D

Ја био горе код штанда, и одједном чујем 1,2,3...  ;D
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Reply
Сјајна атмосфера, кореографија феноменална (гдје су они часовници са пет до 12 уз стихове једне од најљепших српских пјесама за чисту десетку), извођачи на бини на врхунском нивоу, што им и доликује. Све честитке људима који су се трудили да се то све организује на најбољи могући начин.

У каквом медијском мраку живимо, довољно говори да се концерт тек овлаш понегдје споменуо.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
више се спомињало у медијима кад је један министар однео полован компјутер некоме,него кад се окупи 10так хиљда људи око овакве неке ствари да би помогао свој народ. Међутим то је слика и прилика демократије,важно је да смо на најбољи могући начин помогли нашим људима.
Reply
Сачекала сам мало, да би се слегле емоције и утисци, али јок! И када гледам снимке са тјуба, најежим се и проради нешто у мени! Заиста невероватан осећај, какав вероватно никада у животу нисам доживела! Било је два предходна концерта на Маракани, али ниједан није одисао овликим Србољубљем и жељом да се нешто деси па да Косово и Метохија буду у границама наше Републике! И званично! Прво место на табели је на пристојан начин прослављено и надам се искрено и молим драгоме Богу да ће тако остати до краја првенства. Што је неко већ написао, остаје мала жал што више људи није дошло и што је један део после утакмице напустио трибину. Али о њима не треба трошити речи. Доћи ће и они једнога дана на тапет, сад не треба да бринемо о њима, заслужили смо да уживамо у великој победе Звезде, Делија и Србије! Пред нама је био велики испит који смо положили! Бескрајно хвала свим извођачима, организаторима и осталим људима који су омогућили да ова ноћ остане заувек у нашим срцима! БРАВО ДЕЛИЈЕ, БРАВО СРБИ !!! 
Reply
Свим срцем  Big Grin

Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: