Threads: 38
08-23-2010, 12:01 AM
(This post was last modified: 08-23-2010, 12:59 AM by KocoBo-Cp6uja.)
Ево и званичног клипа са утакмице у Инђији
иако нисам сад неки да оцењујем квалитет клипа,реко би да је овај један од бољих клипова,при чему наравно мислим на изабрани материјал,и угао снимања,али то је само резултат нашег одличног издања !!!
Threads: 83
Не знам шта треба да се уради да би некима било сјајно навијање... Наравно да и од најбољег увек може боље, али не треба претеривати... Треба рећи, а то није тајна, то сви знамо, да имамо простора да још више и више напредујемо, али тражити длаку у јајету је претеривање...
Јуче су се реке Делија и Звездаша сливале у Инђију... Током раног поподнева испуњене су биле градске баште и кафићи људима у обележјима Делија и нашег фк-а... Стадион се полако пунио, а онда неки минут пре почетка на трибини иза гола где је већина Делија и била смештена, више није могла игла да падне од гужве... На десној, тј. јужној трибини смо такође били у већини, али рецимо да је ту била звездашка публика која се није превише укључивала у навијање... Али зато на Северној трибини лудница... Тамо људи нису престали да улазе скоро до краја првог дела игре, а да се приметити да су тамо били и неки од најредовнијих људи са Севера, који једноставно нису могли да стану на трибину која нам је додељена, па нас је и тамо било у већини, а та већина је са западом скакала, певала, палила бакље, бацала ударе, неколико пута и сама повела навијање...
Сем пиротехнике која је споменута, углавном смо јуче били ослоњени на песму, тј. на грло и дланове... Скоро све што смо запевали је звучало одлично, али као што су и овде неки већ истакли, посебно се издвојила Публика је твоја... Општа лудница је настала у два наврата када се певала у последњих 20-ак минута... Имали смо шта и да прославимо јуче, прва победа у званичној утакмици у овој сезони... Најзад је кренуло, и надамо се да се Звездина машина неће зауставити у победоносном низу све до јуна месеца, тј. краја првенства!
Ни јуче нисмо заборавили нашег друга Уроша Мишића, застава, неколико песама, до краја смо уз њега... Наравно, оно што је до нас, а тиче се Космета, сви се трудимо да помогнемо колико је ко у могућности, али песмом никада нећемо престати да дајемо подршку нашем народу доле, а тако је било и јуче...
На крају, можемо бити задовољни јучерашњим даном, тек следе гостовања којима треба да покажемо сву снагу, а пре тога следећи викенд треба да напунимо Маракану и да грмимо све јаче и јаче...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 10
Threads: 0
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 164
Тон је мало тиши због удаљености, па појачајте звучник.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 9
Threads: 0
Нека прича ко шта хоће ово навијање је било много боље него против Смедерева,доста живље!Гужва је била огромна а врућина једва подношљива мада када би почињао евриго било би весело,два пута сам пао али опет на масу људи тако да ето једне предности што је била гужва
У сезону нову креће група верних Делија!
Threads: 17
(08-25-2010, 10:57 AM)Јури Бојка link Wrote:Нека прича ко шта хоће ово навијање је било много боље него против Смедерева,доста живље!Гужва је била огромна а врућина једва подношљива мада када би почињао евриго било би весело,два пута сам пао али опет на масу људи тако да ето једне предности што је била гужва 
Увек се покидам од смеха када видим ово ”евриго” а у ствари је у питању ”Here we go" или још аутентичније како би Енглези написали са све акцентом " 'ere we go" ... али добро то је српска варијација на тему па се тако и пева.
Threads: 18
Па код нас је по Вуку...