Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале Купа Србије!!!
До сада, по неким информацијама које сам добио продато је више од 15 000 карата
Reply
Quote:Једног дана ћеш причати.
Крајем прве деценије Звезда је баш била у курцу. Марионетска управа, ма ужас. А онда проради оно Звездашко! И ако смо били трећи на утакмице крене да долази много људи. И тако уз нашу подршку клуб следеће године буде први на табели до неколико кола пред крај. Играчи просечни за тадашњу лигу, али смо им дали подршку какву никад нико није добио. А они су нам вратили борбеношћу какву дуго нисмо видели. Управа коначно вукла добре потезе. Директор био Лукић, које се вратио из Белгије кад је почело бомбардовање. Тренер Достанић који је напустио Вардар из Скопља кад су Македонци признали независност Косова и Метохије. Усрана државна власт против нас, репресија. А онда паднемо бод из партизана, а играмо у финалу купа. Две одлучујуће утакмице! Једна за другом. Финале купа, па дерби - обе на јна, све у 4 дана.
И...

И зато нећу да вам кажем: Сви на стадион! јер се то подразумева. Него да их покидамо, и искомплексиране циркузанте из Новог Сада и стоку за који дан!!!!! У својој историји Звезда никад није изгубила утакмицу коју је морала да добије! То нису утакмице против Барселоне или Коло-кола. То су оне  утакмице које су само нама Звездашима биле битне да добијемо! А на трибинама пада берба ушију!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Немој да се неко поколебао  због времена. Нек секире падају али ми морамо напунити лавор, и пружити нашим играчима максималну подршку. Нек види данас стока шта их чека у суботу.
Reply
0:3 ПОСЛЕ 2 ГОДИНЕ СУШЕ КОНАЧНО  Smile
Reply
Браво Делије! Има још простора за напредак и може то и још боље, али да би све оно што смо (у)радили ове сезоне било крунисано, оваква посета мора да се понови у суботу на истом месту!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
  Big Grin
Jeдна је Србија!
Reply
sex, sex, sex on the beach!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
sex on the pitch!  ;D
Reply
Био сам на истоку тако да вероватно нисам осетио велики део атмосфере,али верујте ми,било је лууууууудооооооооо  Big Grin Big Grin Big Grin
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
(05-05-2010, 10:16 PM)Тони92 link Wrote:Био сам на истоку тако да вероватно нисам осетио велики део атмосфере,али верујте ми,било је лууууууудооооооооо  Big Grin Big Grin Big Grin
Е какви сте били нисте успели да се пробијете до нас  Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)