Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда-ОФК Београд, среда, 19:30
(04-15-2010, 12:55 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: наш приоритет је наставак мобилизације,

Приоритет би требао да буде чишћење (а не само попуњавање) редова.

Ако ће се гужва (читај : мобилизација) и у будуће користити да убице непримећено шетају међу нама, онда на жалост, џаба је и било.

Јебеш бројност ако нам је жито пуно кукоља.
Коров се уништава у корену.

Нека Бог да здравља настрадалом брату.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
лепо мајка мара рече.

Џаба сва мобилизација,титуле,сјајна издања,кореографије,ако било чија мајка закука над судбином свог детета.Живот је вреднији од свега тога заједно.

жалосно је што је тако али нек буде и овај трагичан догађај повод да се десе ствари неке које треба да се десе.Да се на овај или онај начин подигне свима свест да се тако нешто искорени са наше трибине.Ово је велики ударац на све нас,мислим да многи ово посматрају на један сурово глуп начин као ништа све је ок само инцидентић и ништа више.Ово је страшно.

Што се тиче коментара неко је морао да почне уз текст за суспензију стадиона,не знам тебра шта си ти очекивао? па неко је унео на стадион пиштољ и пуцао у неког за време неке утакмице,шта је ту нелогично.Можда нећемо играти до краја првенства на нашем стадиону или ћемо играти под празним трибинама.
Али опет ни то није битно,сад је најбитније да се дечко опорави и најбитније је да дође до неке велике промене и свести и свега међу самим навијачима.

У потпуности се слажем са претходна два уписа,слажем се да на се на овај немили догађај никако не сме погледати кроз прсте,али ти људи су били ту и пре,и за време мобилизације,према томе мобилизација није донела овакве ствари.Мобилизацији је за циљ да покрене звездаше,симпатизере,а не нас стандрардне,и усуђујем се да кажем да је онај догађај од јуче се десио међу сталнима на северу,према томе не треба мешати мобилизацију и оно од јуче.Још једном напомињем,овом се мора стати на пут,не сме се прогледати кроз прсте,једном за свагда да се заврше све туче на северу,које су и раније заташлаване,јуче су кулминирале.А што се тиче уписао о суспензији,можда нисам био јасан,све сам то очевикаво,очекујем и играње пред празним трибинама пар утакмица,и нисам ни најмање затечен одлуком у суспензији.
Не бих да исто пишем јер је речено, али огорчен сам овим. Навијање је лепо кренуло. Кретало је од нас на центру копа па се ширило преко целе трибине. Била је и добра атмосвера, и гол се очекивао сваког часа. Као и свима вама, тај тренутак је свима покварио вече. Тај момак што је то урадио, није само себи направио проблем, већ свима нама, можда и целом фудбалском клубу. Ко зна колико дуго ће бити ''закључан'' стадион. Све што смо до сада постигли, гледано од мобилизације, буквално је бачено у воду, јер смо мобилизацијом довели доста велики број људи на стадион, пре свега нових људи. Ја се само бојим да сада људи уопште неће долазити на стадион због тога, и волео бих да нисам у праву! Значи јуче што се тиче навијања стварно је било врхунску, опет кажем криво ми је због тога јер се догодило у најгорем могућем тренутку кад имамо титулу у рукама, финале купа, и рекордну (тако да се изразим) бројност на домаћим утакмицама.  
А добро десило се шта се десило, то се променити не може(људи који су у врху ће то решити на најбољи могући начин), а ми морамо даље, следећа утакмица је у Чачку ајде да видимо колико можемо после свега овога.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Немам обичај да често пишем,управо из разлога да не би разводњавао ил исмањивао квалитет дискусије овде.Желео бих само да кажем неколико својих размишљања.

Ово нема никакве везе мобилизацијом,Делијама и са Црвеном Звездом,ово је дело појединца,са помраченим умом  за кога се никако не може рећи да је део трибине и да је у причи Делија.Доста се говорило о ножевима,пиштољима и таквим стварима и верујем да и да није било ових прича ниједном искреном навијачу не би ово пало на памет.Зашто би се било ко осећао прозваним за дело које није нити починио,а нити помислио да почини.Ово је учинио нечовек.На крају се све мислим добро завршило,како је могло,по питању последица.За мене најважније је то да се дечко опоравља и да ће бити добро!Постоје закони,односно морална осуда и прекор који је свако од нас дужан да изрекне и изрекао је,али прекора је било и раније,па тај неко није марио за то.Нажалост прекор је све што можемо да учинимо.

Црвена Звезда нисмо ни Пера ни Мика ни Лаза,Црвена Звезда је нешто изнад тога и зато треба да се окренемо као што је у претходним уписима указано добробити Црвене Звезде,то јест да гледамо начин на који ћемо јој помоћи у будућности.Трибина као трибина за мене има васпитну улогу као  породица и школа.Ипак има нас свакаквих.Много је причано,а како се каже у најсветијој књизи:"Ko има уши нек чује,ко има очи нек види".Више од тога се не може урадити.Зато треба да наставимо даље,и да помажемо колико можемо клубу!
Пратио сам утакмицу са Запада и самном је било двоје деце. И на Западу је дошло до неког кошкања, али није било неких последица - колико је мени познато. Нико од нас није могао да провали да се тако озбиљан инцидент догодио на Северу, а сад већ круже приче ''како су могли наставити утакмицу!?''. Маракана је и просторно прилично велики стадион, и не може све у моменту да се види или спречи! И о томе треба водити рачуна. Важно је да повређеном момку опоравак тече како треба.
Највећа глупост би била суспензија стадиона! На улицама, кафанама, на крају крајева и у становима смо као сигурнији? Без обзира на све, на Маракани се може провести јако лепо поподне или вече. Један такав корак као што је суспензија био би антипропаганда фудбала у овој земљи, посебно сад кад ниједна земља  у окружењу нема клуб који има такву посету! Негативизам у мишљењу и понашању надлежних институција или ривала неће решити проблеме, већ додати само један нов пасус у ову укупно тужну причу.
Срце на терен ...
Као што рече мајка мара:Приоритет би требао да буде чишћење (а не само попуњавање) редова. најважнија ствар је да је дечко боље и молимо се Богу да ће се потпуно опоравити.
Саопштење групе у вези са дешавањима на овој утакмици :

http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...5&idv=2422
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)