Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Млади радник
ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ!

то једноставно мора да се усади у мозак новим људима. Од 5000 прошле сезоне који се помињу овде па сигурно 2500 ако не и више, били са као људи који данас први пут долазе на Маракану. Али временом добили смо 5000 људи који размишљају у складу са првом реченицом у мом упису. Полако ће све доћи на своје, најважније је од свега је то да имамо велики потенцијал. Морамо да признамо да је један неатрактивни Млади радник био превелики залогај за наша очекивања да буде лудница као против Војводине, али сам убеђен да ћемо већ следеће сезоне имати пун Север који лудује против рецимо Колубаре из Лазаревца Wink

Надам се да смо улепшали оним клинцима следећу недељу, и дали бар мали подстрек да истрају на Светој земљи!
Reply
Да је оваква бројност против једног Младог радника била лоша могу да кажу само људи који још увек немају изграђене јасне критеријуме. Треба да се зна да ни за време старе југославије није увек био пун стадион, већ је то варирало од кола до кола. Тако су Динамо, Хајдук, Партизан и евро утакмице пуниле стадион, док је против Жеље, Сарајева, Вардара било 30-ак хиљада људи. На ОФК-и још мање. Тако да је нормално да једна Војводина која игра добар фудбал, има навијачку групу привуче много више људи него Млади радник који ништа од тога нема. Ова флоскула за ''Звезду и противнике'' важи за нас, навијаче, ал' не можемо очекивати да се одмах пренесе и на симпатизере, којих, признаћемо, и на Северу још увек има доста. Ал' полако, кренули смо у ту причу, па ћемо временом видети где ће нас то одвести.
Reply
(04-10-2010, 09:19 PM)KizaLion link Wrote: Слике..

[Image: delije07.jpg]

Ремек дјело, и то против Младог Радника. Доказ да су Делије за свјетлосну годину испред региона, па и шире.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Нико није поменуо "хоћемо гол" који је одлично одрађен,коначно на видео је стављена песма "на своју веру" одлична фора са рукама...Али зато девојака пун к**ац.Испред мене 2 пара су стајала звезда даје гол они се љубе  :o иза мене девојка са дечком прича на телефон каже ја сам на некој утакмици,онда риба на шипци стварно је превршило сваку меру!
Jeдна је Србија!
Reply
(04-10-2010, 11:20 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: .Најачи моменти су били испод сеталице за време кореографије,готово мркл мрак лудница,и моменти гурања уз оћемо голлл.
Reply
(04-11-2010, 01:57 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: [quote author=KocoBo-Cp6uja link=topic=3799.msg77740#msg77740 date=1270941635]
.Најачи моменти су били испод сеталице за време кореографије,готово мркл мрак лудница,и моменти гурања уз оћемо голлл.
[/quote]

да да било је одлично !!
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Reply
кад' већ нико није поменуо нови барјак '' 'ајмо 'ајде'' ! ево ја ћу. Има и слика, само се не сећам где.
И скандирање ''црвено-бели'' да не заборавим!
Reply

Микс навијања!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-11-2010, 02:53 PM)Увек са тобом link Wrote: кад' већ нико није поменуо нови барјак '' 'ајмо 'ајде'' ! ево ја ћу. Има и слика, само се не сећам где.
И скандирање ''црвено-бели'' да не заборавим!

[Image: 290qviu.jpg]
Reply
Да ли је неко некад могао да претпостави да ће против Младог Радника Маракана бројати 12.000 људи???! Никада вероватно... Али остаје жал што нас није било још више, јер су нас претходне утакмице навикле на то... Можда је и добро што се десио "мали пад" са посетом како би схватили да нам предстоји још мноооого посла, многи од нас су полетели и после Војводине били склони мишљењу да је мобилизација готова у смислу постизања жељеног резултата... Али, ништа још није готово, што су нам виши циљеви, толико ћемо бити ближи остварењу онога што смо сањали пре пар година... Дакле, циљ треба да буде пуна и препуна Маракана, а онда бележити првих 30.000, па првих 35, 40... Наравно, причам о "малим утакмицама"...

Елем, ни у суботу није изостала гужва пред улазак, мада су многи већ навикли да дођу раније и стадион се све раније пуни у односу на почетак утакмице... Север дефинитвно није био пун као прошлу утакмицу, али исток и запад су мало "подбацили"...

Што се тиче навијања, слагали би кад не би рекли да је и то било мало лошије у односу на претходну утакмицу, али би слагали кад не би рекли да је неколико пута одлично загрмело и да није било паузе у певању... Било је течно и избор песама је био одличан... Стандардан репертоар из кога би само издвојио сет патриотских песама које су одлично звучале... Посебно дирљиво и одлично је све то звучало када су се на атлетској стази испред Севера појавили малишани са Космета...

Оно што је наше свеукупно издање издвојило из просечног је кореографија, која је као што су многи већ констатовали непоновљива, феноменална и невероватна за утакмицу на којој је представљена... Шеталица барјактара који прескаче ограду са једном ногом и око њега позадина од најлона, а барјак урађен од заставица = врхунска кореографија!!! Мој опис сигурно није довољан, и нећу ни ићи у детаље, постоје слике, које говоре више од хиљаде речи...

Такође, пиротехника није изостала ни овог пута, палиле су се бакље и димови појединачно, групно... Вртели су се барјаци... Све је изгледало одлично!

На крају прослављена победа уз играче и дечицу са Космета... У среду нас чека нови изазов, куп са ОФК-ом, утакмица која је у претходним сезонама у којима није било мобилизације умела да привуче и до 20.000-ак људи...Нема разлога да тако не буде и сада... 

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)