Threads: 9
Ма сјајно вече заиста немам речи, Север пун а и исток и запад су овог пута били пристојно попуњени. Атмосфера веома добра током већег дела меча, а Бога ми овога пута и играчи су се одужили веома добрим фудбалом. Пуног срца идем да спавам
Threads: 0
03-28-2010, 11:41 PM
(This post was last modified: 03-28-2010, 11:43 PM by Ћиме.)
Таман сам помислио да је оно са утакмице против смедерева наше најбоље издање у овој сезони, и данас доживим ово :o Мислим да ни ми сами нисмо свесни докле смо догурали, ево и 5 сати после ја немогу да верујем шта сам доживео. Север је грмео 90 мин.,корео беспрекоран, игра најбоља у овој сезони... као да сањам. Али нешто мора да ме изнервира а то су ови смрдљиви новинари, баш сад читам на разним сајтовима где пише да је посета око 15000, 18000, нешто мање од 20000... и немогу да верујем шта пишу али ту се убацује брат и каже да су на ртс и у92 у току утакмице објавили да је на стадиону 8000 гледалаца, незнам само како их није срамота да пишу такве глупости.
Threads: 164
(03-29-2010, 12:45 AM)vuksa link Wrote:кизо видео.....
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 6
(03-28-2010, 11:41 PM)Ћиме link Wrote:на ртс и у92 у току утакмице објавили да је на стадиону 8000 гледалаца, незнам само како их није срамота да пишу такве глупости.
на РТС највљују утакмицу за суботу, онда причају да је било 10000 људи, исто тако и на у92, кад је била бакљада и евриго, па кад смо још и постигли гол, коментатор је рекао како овако нешто не би смело да се дешава, нереди на Северу и можда ће жандармерија морати да реагује...
Дакле укратко: Све нас више оцрњују на тв-у и по новинама - све смо јачи на Трибини!
Threads: 5
(03-28-2010, 11:41 PM)Ћиме link Wrote:Дакле укратко: Све нас више оцрњују на тв-у и по новинама - све смо јачи на Трибини!
Ако то њихово оцрњивање даје овакве резултате на стадиону,не дај Боже да крену да нас хвале!!
Threads: 83
03-29-2010, 09:19 AM
(This post was last modified: 03-29-2010, 09:21 AM by Red Star Forever.)
Oни нек раде тај свој посао за који добијају паре, а ми ћемо своју љубав према Звезди још више јачати и показати на крају ко је ко и ко за кога ради и ко воли а ко убија ову нашу Србију...
Само слеп није јуче видео да само Север има преко 10.000 људи, да не кажем и 12 хиљада, а где је ту још по 5-6 хиљада на Западу и на Истоку? Ма бре кога боли уво за ртс, у92, пресс и остале наказне медијске творевине...
Јуче су Север и Звездашка популација показали сву снагу и потенцијал који имају... А мислим, и многи се плаше тога, да ће нас бити још више и више... И зато нас и омаловажавају, спомињу те смешне цифре и бацају акценат на небитне ствари... Тј.скрећу пажњу са битних! А оно најбитније је да су Делије, Звезда и Звездаши вратили публику на стадион, да се боре за титулу и да навијамо врхунски, без инцидената и проблематичних ситуација по наш клуб... Пале се бакље и димови, па шта? Јел нека улетела у терен, јел смо прекинули неку утакмицу? Не, шта онда хоће коментаторско говедо са ртс-а? Што тако не прокоментарише италијанске, немачке, грчке и друге навијаче кад преноси њихове утакмице? То су све мале ситне продане душе о којима више не треба трошити речи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
03-29-2010, 10:05 AM
(This post was last modified: 03-29-2010, 10:10 AM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
...иначе јел зна неко тачан резултата како су клинци прошли на својој утакмици?
ја сам избројао 7 голова...сад не знам колико је тачно било?  ...
иначе утисак меча "ајде играј и бори се" на крају свега ...и наравно "Од Тополе,од Тополе"  ...
пс-кизо добра ти идеја са овим обиљежавањем фотографија али превелика су некако и незграпна слова,а и то Делије онлајн на ћирилици би могао можда превести или оставити само Делије пошто ми је некако ружно те енглеске ријечи на ћирилици писати...ал` добро то је вјероватно оно причај српски да те цијели свијет разумије...
Е дајте бре, пустите да причају шта хоће, па јадни више не знају шта ће па онда ајде да оцрне наш рад враћање људи на трибине! Да није тужно било би смешно! После утакмице у 48. млађа група (20ак њих), пева и на Славији зауставља возач и неће да вози, креће песме Овај бус је наш, пуши га возач, овај бус је наш, пуши га возач... А три пандура стоје код ЈКП паркинг сервиса и онако бојажљиво гледају у бус, иза те 48. стаје 33. још већа лудница. А кад су изашли из превоза опет песме Возач је гробар, возач је гробар... О утакмици, е сад стварно, нема речи која би је могла описати. Ушли смо 20ак минута пред почетак и заиста већ 5000 људи је било на северу. Осећала се позитивна атмосфера, време савршено, пун север, момци на терену згазили, па да ли треба још нешто за савршену утакмицу. А бакље које су добиле ноге, еее то је посебна прича. Све у свему једна лудница која је по много чему вредна памћења. Сад нам следи пауза, па онда да наставимо овде где смо стали синоћ!
Искључите ТВ, укључите мозак
|