03-21-2010, 12:48 AM
ево га и видео са Делије.нет
Крагујевац-ИНВАЗИЈААА!!!
|
03-21-2010, 12:48 AM
ево га и видео са Делије.нет
03-21-2010, 05:13 PM
(03-19-2010, 04:13 PM)jecafcrs link Wrote: очајни сте са брисањем коментара ! Требали сте јој обрисати и онај први... ко зна ко вас је све могао покупити, после се чудимо црној хроници... надам се да си ок. Што се утакмице тиче, екипа на терену је била скоро у обрнутом издању за разлику од нашег навијачког...
Мислим, дакле не верујем медијима.
03-21-2010, 05:14 PM
Добро је било јуче у Крагујевцу, баш на нивоу, хиљаде делија, окупација града, певало се, скакало, а на терену брука. Ми смо их и испоштовали на крају, али због ЗВЕЗДЕ...
НИЈЕ ВЕРСАЋИ, НИЈЕ АРМАНИ, ТО ДРЕС ЈЕ ЗВЕЗДЕ, ВИ МАНЕКЕНИ!
03-21-2010, 05:47 PM
Много јако гостовање...немам речи да опишем...само немам камеру на телефону, апарат наравно не носим на утакмице, али ону слику града пре утакмице је требало сликати... Цео град је био као трибина... свуда црвено-бело... ма не могу да опишем...очекивао сам много људи али оно је било лудило.. Ако неко има неку слику, можда би била добра за неку позадину
![]() ![]()
03-21-2010, 08:54 PM
Оно што је било одлично је бројност,остало може боље.
Луцони, и играчи су нас испоштовали после утакмице,а Пижон је барем тако мени деловао извињавао и преузео кривицу на себе(изгледа је знао шта га чека).Наши играчи су све сем манекени,а то што немају квалитет је друга ствар.
03-21-2010, 09:49 PM
03-21-2010, 10:34 PM
Једно право навијачко гостовање у Крагујевцу је за мене главна одлика јучерашњег дана. Са свим елементима, почев од бројности, навијања, самог пута и многих других ствари. Тек сада се види колико сваком од нас хвали оваквих утакмица које би нашу трибину издизале на још квалитетнији ниво. Из личног угла посматрајући мислим да ће овај пораз Звезде на терену донети на следећој утакмици велики испит за све нас. На нама је да у овом моменту покажемо да ништа не може утицати на нашу љубав према Звезди. Убеђен сам да ћемо сви то схватити на најбољи начин.
Кокеза лопове !!!
03-21-2010, 11:51 PM
(03-21-2010, 10:34 PM)Капетан Кука link Wrote: На нама је да у овом моменту покажемо да ништа не може утицати на нашу љубав према Звезди. Убеђен сам да ћемо сви то схватити на најбољи начин.Не видим шта се то толико десило па да се догоди тако нешто. Изгубили смо утакмицу након 10-ак кола, па шта? И даље смо први и даље имамо предност ако је то некоме пресуђујући фактор да се појави на следећим утакмицама.
03-22-2010, 01:50 AM
(03-21-2010, 09:49 PM)luconi link Wrote: Слажем се, ако ми одговориш како се зове фудбалер који нема квалитет а има добру плату?Не лупај глупости какве црне добре плате???Неки су се до пре који месец возили таксијем и аутобусом на тренинг веровао ти или не...немој да живиш у илузијама него правац стадион и да ценимо то што неко гине доле за наше боје...знао или не знао да игра...боље немамо тренутно! |
« Next Oldest | Next Newest »
|