Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прослава 65-ог рођендана!
Кореографија...

Jeдна је Србија!
Reply
(03-13-2010, 08:14 PM)Ujka Vanja link Wrote:Мислим да на 5 ој слици није цео коп сликан...тј, да су људи још улазили после па би требало брисати ту слику.

Обрисана је слика по твом предлогу, а погледаћемо јел има усликан цео коп после кореографије..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Једна од најслађих победа...није скоро било овако неизвесно, ја сам одушевљен... о навијању не треба ни писати већ је речено све... али је дефинитивно јако велики проблем постало превише ''клинки'' које креште и кваре сваки покушај мелодичног певања.
Толико од мене, видимо се у Крагујевцу!
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Са Делије нета...

Обратите пажњу,на ситуацију после примљеног гола Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Видео клип који је емитован пре почетка утакмице:

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Једина замерка данас је по мени лош избор песама.
Форсирање песама у стилу дај гол, које очигледно не иду.
Reply
Најјаче је што певамо свих 90 минута без престанка,нисмо минут стали да се направила пауза стварно до јаја,а поготово оно кад ми имамо напад иде пјесма але,але але,ооо па онда кад они сви звижде па наизмјенично стварно најјаче вечерас.
Reply
(03-13-2010, 11:00 PM)RedSpartans link Wrote:Једина замерка данас је по мени лош избор песама.
Форсирање песама у стилу дај гол, које очигледно не иду.
Мора се форсирати све док не падне гол Wink
Jeдна је Србија!
Reply
Врх, екстра, немам речи...
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Да кренем од свог града,своје групе.Из Новог Сада возом креће огроман број делија.Стварно је мобилизација окупила велики број цигана из Новог Сада . Стижемо кнап на текму кад оно испред севера брдо масе,а утакмица почиње.Бар 2 000 људи је у том моменту било напољу.Што се утакмице тиче,да не понављам све супер само што је цела утакмица некако протекла у изчекивању тог другог гола који дајемо при крају и тад лудница до краја,са играчима,све у свему,лепа прослава.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)