02-26-2010, 10:44 PM
Црвена Звезда-Јагодина
|
02-27-2010, 12:32 AM
Људи ова нам је утакмица тренутно битна као и дерби,то морате да разумете,зато је битно да нас буде што више,тек је почетак 2 полусезоне а мислим да сви знате ону стару Српску изреку : Како кренеш тако и завршиш,тако да .. ајде да очистимо патос са Јагодином,да цео стадион грми и да направимо лудило !
![]() Слава је пролазна,Срамота траје довека
02-27-2010, 10:27 AM
Идемоооо... Причаћемо после утакмице, а сад лагано, сви правац стадион!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-27-2010, 06:38 PM
Данас фантастична бројност на северу. Негде око 12.000 људи. Навијање солидно, а ми мижемо много боље од данашњег издања. Речено је пре утакмице да се не бацају папирићи и ролне пре почетка другог полувремена, али ретарди то не разумеју. Друго полувреме почиње са кореографијом од огромних балона црвених, и малих балона који су били бели. Пре тога одбројавање и папирићи. У пар наврата смо грмели. Једино данас што ме је изнервирало јесте они блејачи! Поведу са собом 3 рибе и оду скроз доле. Ем не навијају, ем не учсетвују ниукаквој акцији! Битно је да ставе пљугу у уста и да прекрсте руке! Па када се пева они звижде играчима!
Све у свему добро урађено!
02-27-2010, 06:49 PM
Управо сам стигао у Нови Сад са утакмице,навијање на утакмици је било врло добро на минуте и одлично,видно је да је мобилизација уродила плодом,испред мене је био отац са 2 детета око 7 година и они су ти који треба да одрже Север када се ми пензионишемо ;D
Једино што ме на утакмици разочарало је то што многи још увек нису схватили да нема снимања из копа.Чак ме и ортак замолио да их сликам,али сам им лепо и људски објаснио да снимања и сликања у копу нема ! Добра ствар су они папирићи који су били постабљени у кутијама да би свако могао да их узме,жалосно је што су људи неодговорни па те папире бацају по Северу уместо да их поделе рођацима,пријатељима,деци на улици или како већ.Углавном како год било,за нама је једна лепа утакмица,видимо се на следећој ![]() ![]() Слава је пролазна,Срамота траје довека
02-27-2010, 06:55 PM
бројност савршена ! ја ту ништа не би мењо'
![]()
Мислим да ово кукање на индијанце, фоторепортере, клинке је сасвим беспотребно и да нема никакву сврху.Људи, данас смо имали пун север, 12.000 људи, зар стварно очекујете да ће сви они бити навијачки свесни?У каквим временима живимо, и како уређеној држави, није чудно да доста њих нема ни основно кућно васпитање, а хоћете да се лепо понашају на трибини за коју су чули да њу иду најзајебанији ликови из њиховог краја. Маса нових људи је просто нагрнула на Север, а притом нема представу шта је у ствари Север и како ту треба да се понаша.
Ово што се тренутно дешава је епохална ствар за групу, овако смо почели пролећни део сезоне 2007-2008 на Маракани http://www.delije.net/galerija/07_08/0708_cz_ofk_1.jpg а овако пролећни део сезоне 2009-2010 http://i48.tinypic.com/29dgsns.jpg. Дошли смо до циља који је пре пар сезона био научна фантастика, да на првенственој утакмици имамо пун север, е сад истом муком као што смо дошли до тог пуног севера, мораћемо да одржавамо ту бројност и образујемо нове људе.
02-27-2010, 08:43 PM
Нећу да блебећем много,данас једино добро је била бројност.Пун север,ал ваљда та силна маса вуче са собом слабије навијање.Један циљ је испуњен,маса је дошла,сад још само да се мало едукује и ето квалитетног севера.
02-27-2010, 08:44 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: