Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Нови Сад!!!
Прва ствар огромна бројност данас у Новом Саду што је постала уобичајна ствар кад год и где год игра ЗВЕЗДА !И раније нас је било пуно у Новом Саду,али данас стварно крцато!!!ДЕЛИЈЕ из свих крајева СРБИЈЕ,али и Црне Горе су стигли у НС !На време се улази,тако да је до почетка утакмице све већ било добро попуњено! Почиње се са Звезда ми је све,.... и то се певало неких 7,8 минута !Данас је неколико песама певано по 5,6,7 минута и свака је кретала еуфорично,па се падало,па опет дизало !То је мало кварило слику о навијању данас ,али треба бити реалан и вратити се на причу о трибини !Ово је после оног усраног југа на ЈНА највећа трибина на којој гостујемо !Јако дугачка и самим тим незгодна за навијање!Ако узмемо то у обзир може се рећи врло добро одрађено данас !Наравно било је блејача који су стајали са стране али нећемо о њима,не заслужују да буду поменути и молим вас све да не пишете о таквим људима!Ћиме је споменуо "вођу" на оној страни према југу!Мене искрено не занима ко ће да стоји на шипци,јер мени не треба неко да би ми подигао адреналин ,да ми каже да скачем или да гласније певам!Сваке године буду 2 мегафона и неколико људи на шипци и то се до сад показало добро!Ипак можда би требало због дужине трибине више људи,али то није моја ствар !Што се тиче година момка,моје мишљење је да на шипци треба да буду људи који имају ауторитет и што је још важније који могу и знају да подигну атмосферу !Опет требамо се запитати зашто је потребан неко да нам подиже атмосферу?Но да се вратим на утакмицу!Нисам од оних који запамте све песме које су певане али бих издвојио НОВИ САД ЈЕ НАШ,ПУШИ ГА ФИРМАШ.... поготово кад смо се довикивали са западом!Затим У,А,ЗВЕЗДА која је грмела целим Новим Садом!МАло дефанзивнија игра је по мало утицала и на нас па смо тражили гол и победу!Друго полувреме КОРЕОГРАФИЈА са црвено белим фолијама(најлонима) !Држали смо је неколик минута,чуо сам од људи који су гледали текму преко Тв-а да је била фантастична !Певало се пуне трибине и све је грмело!Затим опет Нови Сад је наш,.... и тад се можда најјаче певала та песма!Мењале су се песме и онда ГООООООЛЛЛЛЛ !Овакву радост нисам скоро доживео ,ако изузмемо ону утакмицу против Динама тбилисија!!!Све се тресло од скакања и певања!!!Потом смо поменули брата УРОША и певали Од рођења мог,... !!!Са том песмом се по мало грешило код оног ЗВЕЗДО ЦРВЕНАААА,али после неколико понављања је отпевана одлично!!!Добро знај за крај,играчи долазе до нас,опет смо ПРВИ у СРБИЈИ !!!!ДЕЛИЈЕ једно велико БРАВО за данас!!!
По мени,најбољи утисак данас је то што није било ни једног,јединог ни најмањег инцидента!!!Без бакљи,без ломљења столица,без проблема са муријом!Данас смо положили један велики тест,доказали да смо озбиљни и зрели,да кад погрешимо,признамо грешку и настојимо да је исправимо!!!Медији су "палили ватру" ових дана као и полиција,али ми смо показали да смо зрели паметни,да нисмо група хулигана и наркомана и да нисмо дошли да срушимо Нови Сад!Многима смо постали трн у оку и не треба им давати нинајмањи пвод да би нас напали !!!!НЕ НЕМА ТОГ ЗАКОНА,КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА,... !!!!
Reply
(09-27-2009, 05:36 PM)Ћиме link Wrote:а у 2 је водио неки клинац без мегафона.

Није то неки клинац, већ момак који иако још увек млад има јако дуг стаж на трибини, а може се рећи и навијачку репутацију. И почните полако да се навикавате да га гледате у тој улози.  Smile
Reply
И поред онакве репресије појавили смо се у веееликом броју, одржали смо смиреност и показали још једном да нам ништа не могу. На улазу није дозвољена застава Петровград јер лик Краља Петра вређа националне мањине?!?! Чак су и неки момци из те екипе имали проблема са жандармима због тога. Србија-полицијска држава!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
ма добро, битно да је утакмица просла без инцидената, које су жељно сви ишчекивали, тако да мног је битно то да смо показали шта смо и ко смо на националном сервису, тако да би сада могли мало да одморе са дизанјем тензије... а нови викенд, нова утакмица, нова победа!!!!!!!!
Reply
Још једном, леп дан  у Новом Саду. Од самог јутарњег доласка па до краја утакмице. Једино је ружно било видети онај најблаже речено ''полицијски час'' који је био уведен у граду. Чак је и точење безалкохолног пића било забрањено по локалима у центру града. Велика се тензија осећела на путу до стадиона. А испред стадиона ''луда кућа'' од тркељисања са завршним изувањем,а то се толико на крају одужило да је било много људи који су ушли тек на крај првог полувремена. Мере предострожности су биле као да је дошла Ал Каида а не навијачка група из Београда (додуше истина најјача у Европи  Wink ) !!! Само се чекала једна искра нервозе да крене договорени ''полицијски масакр''. Али смо поново свима ставили до знања ко смо и шта смо, и да смо више него најбоља навијачка група која не наседа на те њихове форе и тренирање строгоће. Бројност и кореографија одлична, навијање копа такође одлично, а крајеви онако повуци-потегни. Ал добро још једном се стекао дојам да је на онаквој трибини ''по дужини'' мало теже водити организовано навијање. Ставило се до знања чији је град Нови Сад, што је домаћине поново као и увек  итекако заболело видевши њихову реакцију на свако прозивање. Лепо је било и на повратку кући и видети гужву и непрегледну колону возила на улазу у Београд. Права мобилизација!!!
Не ... Нема тог закона !!! 
Кокеза лопове !!!
Reply
Фантастичан дан... Smile...на путу за НС атмосфера више-мање смор,али касније феноменално...посебно кортео до стадиона уз сад већ традиционалну песму `Нс је наааш`..навијање изнад мојих очекивања а и колико видим и осталих,осим малих примедби на песму `од рођења мог`,људи опет не капирају мелодију,о којој је говорено и у СД..У возу за БГ,тј. у купеу...ЛУДНИЦА... Big Grin...све у свему ОДЛИЧНО...ДОЂОХ,ВИДЕХ,ПОБЕДИХ...Сви на Офк-у у суботу...
Бубњева звук одјекује...
Reply
Видим да овде већина пропагира пасивни отпор, они нас нападају, ми кулирамо. Ајде нека буде, видећемо да ли настављају хајку или не. Као што видите хајка је уродила пролодом, похапшено је 40 људи бре ни због чега, због тога што се неком дроту учинило да су пијани, упаљена је једна бакља, што је поред овакве свеопште хистерије јавности и мурије чак и успех! У задњих 20 утакмица се није десило да имамо мање пиротехнике. Нисам ја размажен што се тога тиче, не значи ми пуно та пиротехника, само кажем да они једноставно уводе страховладу међу грађане Србије. И ми сад треба да кулирамо као да се ништа не догађа? Ај нек буде...

Иначе воз, пут, кортео, зезање пре и после утакмице и наравно навијање на самој утакмици, због чега смо и дошли, је за високу оцену.
Reply
(09-27-2009, 08:07 PM)Игор link Wrote:И поред онакве репресије појавили смо се у веееликом броју, одржали смо смиреност и показали још једном да нам ништа не могу. На улазу није дозвољена застава Петровград јер лик Краља Петра вређа националне мањине?!?! Чак су и неки момци из те екипе имали проблема са жандармима због тога. Србија-полицијска држава!

Па шта је требало,солану да ставе ??  >Sad >Sad  ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ !!
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Reply
Авиоооон!! Ко разуме,схватиће  ;D
Лепо гостовање у Новом Саду. Скоро попуњена трибина до последњег места. Навијање уз обзир да је трибина јако широка солидно. Мада мој утисак је да није искоришћено ни 50% потенцијала трибине. На почетку другог полувремена кореографија редом по секторима црвено па бело. Лепо послеподне у Новом Саду,ко није био има за чим да жали.

п.с. Изување пред улазак у стадион?!
Провокације полиције са свих страна,чак ми каже другар да су у последњем вагону при повратку 3 пута бацили сузавац!?
А при доласку возом у НС,док је једна старија жена улазила у воз,а ушла је у вагон где смо били ми пандур јој је реко мртав ладан.."госпођо,људи су у другом вагону" !!!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
ја сам био у последнјем вагону...бацили су жандари 2 сузавца без икакве потребе...заузели су последња 3 купеа којима нико није смео да приђе.При поласку назад чак су у пендречили људе који су у пролазу терајући их још напред иако није било места.У купеу где сам био било нас је укупно 17...како су људи стали ја немам појма!

иначе долазак возом у 10 зезање,певање,дозивање са пролазницима,Дозивање МАРИЈА,ЉУБИЦЕ ДУШАНЕЕЕ у тунелу,добацивање тарзану(онај што се скинуо и ширио уз пругу),Еври го у пролазу   ;D  и звиждање оном баји са дугом косом ;D...

по доласку беспотребно цимање на станици а после кроз град зезање са све авионима  Wink

о навијању сте већ све рекли тако да све заједно оцена по мени добра деветка!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)