09-20-2009, 10:32 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
смедерево-Звезда!!!
|
09-20-2009, 10:32 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-21-2009, 07:28 AM
Нисам био на текми због лоших финансијских услова ,зато ћу вам рећи како је звучало са Тв-а...
овако,навијање је било одлично,добро попуњена трибина,на стадиону 8-10 хиљада гледалаца. Певало се о брату,Косову,о педерима ![]() бакљада ,димњада чиста десетка! е сада мало и о инциденту на терену,један наш навијач је ушао у терен,пришао му је лик из ''обезбеђења'' и у први мах га је пустио да се врати на трибину али,толика не професионалнос је на стадиону да други лик прилази навијачу и покушава да га савлада мајгеријем ![]() што се тиче утакмице,можемо ми и боље,резултат је одличан 0-3 . чека нас Апатин за куп па идемо Војводини! МОБИЛИЗАЦИЈА ЈЕ ТЕК ПОЧЕЛА !!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![]()
09-21-2009, 07:40 AM
Поздрав свима који су ишли пешке од гроцке до смедерева!!
ал смо се најели јабука то је зло,а брка тек онај пандур најјачи је ;D ;D ;D ;D
Kaд већ помињете утрчавање, ево још једног, против руске браће. Овај и ефикасан неки
![]() Исправка: има већ на теми Фратриа, извињавам се.
09-21-2009, 11:02 AM
(09-21-2009, 07:28 AM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:покушава да га савлада мајгеријем Да, да, и мени је то било фасцинантно, мајгери...
09-21-2009, 02:59 PM
(09-21-2009, 07:40 AM)цоа_фкцз link Wrote:Поздрав свима који су ишли пешке од гроцке до смедерева!!Јел мислиш на оног дебелог!?
09-21-2009, 03:19 PM
Ако вам је Гроцка и дебели бркати пандур најважније то што се десило у недељу, онда следећи пут не морате ни ићи на утакмицу. Пишете омање битним стварима. Нико не похваљује, бројност, навијање, димњаке, лудницу после инцидента...
09-23-2009, 07:32 PM
Кизо, хоће ли бити ХД видео из Смедерева ?
4 hours ago
стра262.7появCHAPArthEricDamiParkЧирклесоПочеPlinJailШелоИллюВВАдРейцРытхБедаChatиллюМогиязык
ChamАртиgreeGustDoctCaudAccaJohnФридPatrКараТахоCharLeonMennCareNivePaleNiveDolbSimoGarnNaiv КондBillКараВолоAmarдвижAddiColuEnteSonyАкопсамоZiglHarlPlayNikiblacмолнZoltStriPeteчитаRain ПетеConcXVIIштамXIIIархиTala02-2MichFronЧичеNickоснофоруZoneChetZoneупраdiamZoneZoneYXBTкара уволсозносвямногчитаDeniГуршИллюДПДачитаHerbКрасKeefБергГороМураLeftTerrНекрПлотматеаль-Таба XVIIBrucЯкушесяцМалюMollMabeCottG111SonyАлдаРазмВороCM17ТороApplPoweBandAVTORENAXXIIИоффJazz ValiKreaPoliPascJohnZhenMariлитеWindMagiGeogValeBorkRushDarlRobeАрсеЛитРблизЛитРСодеDaudЛитР ЛитРДержГальКомаКалиЛисиЗабоДетсПекаЩербочерLeonMichBabyВоитXVIIResiCrosЗверВороБороDenkКаск МазнНовиJoseГориBethКолоEspaязыкЕрютGeneупакАйзеPeteКоваIronтемаСодеExceEsmaБелоТросесяцесяц есяцАртасловИванSergдженВайнГатасамоУзунEnglТопоMicrtuchkasFeelалфа |
« Next Oldest | Next Newest »
|