(06-03-2009, 12:46 PM)Бошке link Wrote: [quote author=srle.pajce link=topic=3611.msg68217#msg68217 date=1244033013]
Ма дајте бре какав Пуровић и Бурзановић па нећемо ни трећи бити.То су бре све испод просечни играчи најискреније
а кога би ти довео?шта оћете,нисмо имали ни милион да откупимо Клеа а не нешто друго!Бурзановић је одлично играо на позајмици,био је можда и најбољи нападач полусезоне,зашто да га не врате?
[/quote]ако сам добро схватио написао си да је одлично одиграо у будућности? ако се не варам дао је 3 гола за полусезону,ретко кад је играо свих 90 минута у једном тиму који није могао у онако лошој лиги да буде првак,значи да је и даље заједничка лига капирам да би се овде борила за опстанак.Значи то да је одлично играо ни речи.
Што се Пижона тиче све супер,чак и прича да ћемо сл.сезоне истрпети нови тим да би од оне тамо сезоне кренули у освајање трофеја и играња у европи неке достојније улоге...Значи одмах ми се свидело то,трофеји и не морају да буду императив,нек клуб прво стане на ноге,нек се прогурају наши клинци и нек се гради тим.
Али онда дотакла се прича о појачањима,а појачања ће нам бити повратак Бурзановића који је рекао једном да из подгорице се неће враћати у Београд већ иде у иностранство,онда Тришовић,онда позајмице Пуровића,Басте... и онда сво оно мишљење је пало у воду.Који тим ми ћемо онда уигравати ако нам окосницу и пола тима буду чинили позајмљени играчи који се након годину дана враћају у своје клубове,које ћемо наше клинце уигравати са оваквим појачањима...једноставно што мене тиче тотално сам разочаран оваквим редоследом догађаја.