Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
...певају ти сви к`о полудели...
Ово је кратак опис нашег вечерашњег издања.
Одлично певање од почетка до краја утакмице, мноштво барјака и застава, спорадичне бакље и димови током целе утакмице...
Свако ноћи сањам ја је певано једно 20-ак минута само у првом полувремену, неколико пута и у другом.
Уз Звезда, Србија, Косово, Метохија мислим да се тресло пола града.
Сјајна пиротехника на почетку другог полувремена и трибина у трансу.
Све у свему сјајно издање једно од бољих ове сезоне.
Идемо даље, још само три кола до краја која морају максимално да се одраде
Reply
По мени феномално данас..кренуло се песмом ДОБРО ЗНАЈ која је грмела...вртели су се барјаци мало старији којих дуго није било на трибини,после дужег времена смо певали Понос Града и Нису нас сломиле ове тешке године...Бројност добра...било је и довикивања са западом и истоком...И данас смо  споменули,и косово и уроша...и џомбу смо прозивали и то смо баш грмели... ;D
мосхато
Reply
Лудница.... Прво полувреме је било предобро, друго добро уз мањи пад у задњих 10-15.... Сваке ноћи сањам ја - одлична песма, правилно одпевана али не баш тако гласно како би требало. Морам да похвалим бубњара био је баш на нивоу, одушевио ме човек... Нису нас сломиле ове тешке године - песма погађа право у центар, само што је очајно одпевана, али тада је микрофон био покварен изгледа па се нисмо баш усагласили како треба... Одлично се певало за Косово уз паљење заставе... Е да и поменули смо Џомбу шакала... Данас одлично издање, следећи пут још боље мора. СВИ НА СЕВЕР!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
Лудница је реч којом се описује данашње издање.
Идемо Делије да изгурамо сезону до краја!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Е тако,коначно да и ја дођем брже кући.
Да почнем од почетка,север се нагло пуни,тј та два централна сектора.Рекао би леп број делија на северу.На северу парола "Звездаши-мобилизација",док је на истоку писало где су сви Звездаши који данас нису на Маракани(ако грешим нека ме неко исправи).Почиње се са Добро знај,пар пута се пева,Заклетва Звезди,тада пада и гол и креће хаос кои траје цело прво полувреме.Песма Сваке ноћи сањам ја ођекивала је добар део првог полувремена уз по који плави жути дим и спорадично паљење бакљи,хаос! ! !
Друго се креће са сад већ добро познатом песмом "Душмани",пева се о Урошу,Космету,ДЕБЕЛОЈ СВИЊИ-ДЗОМБИ,Ти играш на облацима славе,мој тим је првак био.Похвале играчима доле на терену,КОЛКО ПАРА ТОЛКО МУЗИКЕ.
Следеће коло је чини ми се гостовање у Јагодини,ДЕЛИЈЕ,ИДЕМО МАСОВНО ДОЛЕ,КАО ПРОШЛИ ПУТ ! ! !
МОБИЛИЗАЦИЈА БРЕ !!!
Reply
Није било много људи, али се од почетка осећала нека позитивна атмосфера и зато је и навијање било одлично.

Бубањ феноменалан данас, поготову уз "Сваке ноћи сањам ја".
Reply
Моји претходници су све рекли. Било је одлично, али то је далеко од насег максимума. Нека сваки делија поведе по још једног, па да направимо хаварију на крају против бањичке дроље црвенкапе! БРАЋО ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
[Image: volimteuq4.jpg]
Reply
Два видеа, док не обрадим биће још мало касније:
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_hajduk_3krug_dimnjada.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_hajduk_3krug_kosmet.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ја сам иначе прилично оштар критичар кад је навијање у питању, ваљда зато што урлам свих 90 минута и боли ме за дешавања на терену, да ли је махао офсајд, да ли је пенал, да ли је измена...... И онда не могу а да се не изнервирам кад укапирам да једино ја певам а ад људи у кругу од 2 метра око мене ћуте. Али овај пут стварно морам да оценим веома јаком деветком данашње издање. Зашто не десетка? Као што неко рече, због местимичног забушавања са барјацима, као и због пада у певању сваки пут кад дође до неке изгледније прилике на терену. Мада, ово друго је већ постало хронично, тако да се полако навикавам (нажалост). Иначе, бакље и димови без неке посебне синхронизације, као и они папирићи и кесе са водом су на тренутке доводили до усијања око групе која је на свакој утакмици задужена за прављење луднице и драго ми је што сам овај пут био довољно близу да и сам будем део тог лудила. Дошао сам кући мртав уморан, не осећам руке ни ноге, не могу да говорим, али зато не могу да скинем кез са лица већ 3 сата ;D. Свака част, Делије! Ко год данас није био део Севера, мнооого се зајебао!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
Биће постављено за сат времена око 20 слика, и то добрих, изненађен сам и сам шта су наши фотографи усликали Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: