Threads: 0
јбг по мени не ал ае како хоћеш...
иначе да кретање лево десно и јебо вам пас матер уз скидање- ти моменти су одлични били !
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Threads: 18
Гледам вас шта пишете и не могу чудом да се начудим бре. Па јел они нама редовно пале стадион? Нама се то једном десило, управо сад, што не значи да требамо неком да се правдамо овде бре. Она стока сваки пут када то уради, окачи слике на сајт. Далеко од тога да требамо да се реванширамо, али не треба ни да се правдамо било коме!
...срушен и СПАЉЕН до темеља... ;D
скоро све већ речено. Нешто што ми је доста засметало је превише ликова на огради који су само блејали и гледали фудбал! Стално причамо како се решити блејача и позера,а данас смо их имали масу на огради! Чему то води:-\ Само дају лош пример другима!
На огради треба да буду само људи који ће да воде навијање и анимирају масу,а позери :-[
Углавном,мишеви су данс у неколико наврата показали колико су брзи 
мора да редовно тренирају. ако наставе овако могу ладно на олимпијаду ;D
Threads: 7
(04-08-2009, 10:02 PM)rukometas_bg link Wrote:неких сат, сат и по пре текме, нисам видео одакле је скинута јер сам видео наше тек када су дотрчавали до Севера. Не могу да гарантујем 100% јер је била згужвана али чини ми се да је то била ова што је запаљена
Куда су дотрчали наши назад, преко терена или истока? А глодари били у тунелу? Шта су тамо тражили, колико их је било? Па зар тамо није мурија, како су смели да буду доле, треба их казнити због лоше организације- ако сам добро разумео, 200 домаћих навијача стоји у тунелу из кога излазе играчи! Па где то има?
ПС Кизо, 'оће ли то? ???
(04-08-2009, 10:43 PM)kscz link Wrote:Гледам вас шта пишете и не могу чудом да се начудим бре. Па јел они нама редовно пале стадион? Нама се то једном десило, управо сад, што не значи да требамо неком да се правдамо овде бре. Она стока сваки пут када то уради, окачи слике на сајт. Далеко од тога да требамо да се реванширамо, али не треба ни да се правдамо било коме!
![[Image: 9xealn2oydu85pfw2xe1.jpg]](http://imagetitan.net/files/9xealn2oydu85pfw2xe1.jpg) Мислим да не жели нико да се правда за паљење стадиона већ да каже да онако нешто нема везе са причом севера,али као што неко рече треба показати и кад се раде добре ствари и кад се некад деси и нешто лоше.
Иначе један веома битан детаљ после утакмице су дивљаци кренули да гађају керове док су наши још били унутра,смирили су се тек кад је један дечко улетео у гомилу и кренуо да бије све око себе,е па мислим да је много више људи у том тренутку требало да крене за њим...у једном тренутку су кретени кренули да носе контењер кући или где већ ја не знам,углавном прилази им неки лик из екипе да врате контењер и онда дебили њих четворица,петорица вуку онај контењер назад,ово довољно говори.
Threads: 18
(04-08-2009, 11:49 PM)Милутин link Wrote:[quote author=kscz link=topic=3558.msg66490#msg66490 date=1239230614]
онако нешто нема везе са причом севера
Баш зато сам и написао "Нама се то једном десило, управо сад", не треба придавати толики значај томе, и писати којекакве жалопојке овде, десило се, па шта...
04-09-2009, 06:08 AM
(This post was last modified: 04-09-2009, 06:11 AM by Вајти.)
(04-08-2009, 11:27 PM)николаБГ link Wrote:Куда су дотрчали наши назад, преко терена или истока? А глодари били у тунелу? Шта су тамо тражили, колико их је било? Па зар тамо није мурија, како су смели да буду доле, треба их казнити због лоше организације- ако сам добро разумео, 200 домаћих навијача стоји у тунелу из кога излазе играчи! Па где то има?
Наши дотрчали преко истока кад су носили заставу, а с обзиром да глодари и нису носили заставе(неко шатро јединство, шта ли), вероватно је била на истоку. Али њихов стадион, њихова застава, ко их јебе.
Видело се да се после тога нешто ускомешали, и да нешто раде, скупили се у тунелу, излетели из њега и по оној врућинчини истрчали један спринт од 100 метара. Онда излетела мурија из тунела и глодари мало каскали ка западу(да узму даха), а онда још један галоп ка својој трибини. И чини ми се да их није било ни близу 200, максимум 100, а вероватно мање од тога.
У преводу, шта год да су хтели - испали су дебили.
Threads: 15
Морамо бити искрени и признати да нисмо баш блистали јуче. Почетак је изгледао одлично, "Пуне трибине" и папирићи на све стране. Брзи гол је изгледа сасјекао многе у навијању па су почели пратити текму. У остатку сусрета истичу се "Але але але о", "Ууу ааа Звезда", те "Ајмо, ајде".
Паљење не бих посебно коментарисао. То није на нашем нивоу.
Threads: 61
(04-09-2009, 08:49 AM)Mikelandjelo link Wrote:Паљење не бих посебно коментарисао. То није на нашем нивоу. Али си га ипак прокоментарисао!
Зар вам није досадно причати само о једној ствари?
Threads: 8
Можда би могли да,мало коментарисемо ста би могли да урадимо да будемо јос бољи кад дођемо опет тамо.Ево један од мог утисака,стајао сам са о..о де.м,баш код улаза.Незнам,засто али опет нецујемо ништа,а ја се дрзим пароле боље не певај,ако незнаш ста се пева у датом тренутку и сацекај,да будем прецизнији,чекали смо коп,па тек после секунд се ми укљуцујемо.Ето мозда би могли да заврсимо са тим столицама и мало о томе дискутујемо,јер моје је мишљење да би то требало сто пре да решимо.Наравно увек има тих дерби навијаца којима ни да разглас имаш не вреди прицати...
|