Небих се сложио да смо надјачали стоку у навијанју...
Морамо бити реални и критички расположени због бољитка целе трибина,а не само рећи Браво...
Браво за кореогрефију,браво за пароле,али понављам али велика пацка за навијанје(ко је гледао снимак јутрос зна о чему причам)...
Ми који смо ушли касније уз сву нервозу и гуранје да би доспели унутра,нисмо могли да се догурамо до копа па смо вамо били ретки и једини у мору људи који нису певали и занимљивије им је било да стоје као имбецили....
Коп је носио навијанје,али неможе коп да надгласа гробарски разглас који је био у пизду материну гласан....
Слабо смо се чули....(нећу да се понављам из мог пређашнјег поста,али ме ритирају нереални људи)
Разумем све и развученост трибине и двоглас,али једноставно се мора признати да није постоја жеља код људи(који се нису налазили у копу) да се пева,можда је неко требао да дође и подели који шамарчић да би имбецили схватили где се налазе!!!!
То је лекција за убудуће....
Претерујеш, не знам да ли смо били на истој утакмици. У реду да је навијање било мало слабије али то да су нас надгласали
Ја стоку нисам чуо осим у оном тренутку шока у 95. мин
Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...
(03-01-2009, 10:37 AM)rukometas_bg link Wrote: Ја стоку нисам чуо осим у оном тренутку шока у 95. мин
Слажем се у потпуности!Први и једини пут су се чули кад су дали онај јебени гол!Тад је стварно све загрмело,али захваљујући маси са запада и истока!!!Немојте толико да будете критични,наравно да смо могли боље,али и ово је било доста да одржимо лекцију у навијању!!!!!!Какав бре стокин разглас,ја га нисам чуо ни једанпут!Живота ми!А у тренутцима између две песме када мало дође до застоја онда се чуо југ!Али је то тако слабо,да је једва долазило до атлетске стазе !!!Стварно су смешни!!!Ја сам био код овог улаза у средини(онај према истоку) и стварно је било ту добро навијање!!!Многи су се заносили мало ,па су кренули да снимају кад је почела бакљада,али убрзо је доста људи реаговало(и ја међу њима) и камере су искључене!!! или су пред крај престали да навијају,однсно почели да пиље у терен :o!!!И опет доста људи је реаговало и подигло масу,тако да је на том делу стварно била лудница до тог 96 минута!!!!Једино стварно што нисмо ништа чули вођу,морали смо у већини случајева да сачекамо да се из средине заори песма па да наставимо!!!Немам ништа против људи који су стајали на огради,на тој страни(мало ка истоку),дали су свој максимум,али ипак то није било довољно да подигне масу до усијања!!!!!Идемо Делије,можемо бити задовољни већином ствари које смо јуче направили,а оно што је недостајало,да поправимо већ у суботу на Маракани!!!!!Несумњам у то!!!!
Добро, ако ћемо баш искрено, били су гласнији на самом почетку и на самом крају. У међувремену се нису чули. Да наше певање није било перфектно, и није, али смо их надгласали.
(03-01-2009, 10:49 AM)Игор link Wrote: Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...
Разлози су разни...
Свака група је имала своју причу,нас је на пример јебала мурија цео пут......
То је разлог кашнјенја,а и пуно људи из унутрашнјости није купило карте,па су се мучили да уђу...
Певано је Космету пред крај утакмице ("Ој Косово"), а било је и кратког скандирања "Не дамо вам Космет гробари!"
После доста утакмица на трибини (огради) развијен велики транспарент "Правда за Уроша!"... Нашем другу је такође посвећен део утакмице, најпре дељењем Севера на пола, а онда и укључивањем Истока и Запада.
(03-01-2009, 10:49 AM)Игор link Wrote: Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Слажем се да је требало да се дође раније и дошао сам 50 мин раније и опет закаснио и кад сам дошао сви су се набили на сам улаз на трибину,па сам морао да замолим неког лика да ме подигне преко зида,а тамо онај део севера ближи западу је био поприлично празан ... :-\