08-03-2007, 12:27 PM
или Зета!
Ц.ЗВЕЗДА-Левадиа
|
08-03-2007, 12:27 PM
или Зета!
08-03-2007, 01:17 PM
Индијанци,позери,фенсерај са рибицама,телефонисти и остали залутали на СЕВЕР вечита тема -трла баба лан.Ако ти и твоја околина(екипа,група) пева из свег гласа видеће да су залутали на трибину која треба да носи песмом и атмосфером играче на терену да дају свој максимум без обзира на резултат!
У ШИПКУ се не гледа него се слуша бубањ и песма која креће са исте и наставља да се пева најјаче свим гласом!Свака част момцима који воде навијање али сам мишљењa да би и они(појединци) морали да певају ако не целу онда бар добар део песме и тако одржавају атмосферу,и да се чешће мењају песме.Централну шипку скратити на максимум 5 метара због оних којима ту није место а реално све их је више деца,шиштавци,мрштавци травом надувани, а посебно појединци из разних група који кад обуку мајце од истих мисле да су неко мудо а уствари 90 % утакмице одблеје и тако својим понашањем кваре озбиљност својих група и целокупне трибине дајући лош пример индијанцима,фенсерају ...итд.Што мање кореографија биће и мање индијанаца а више правих навијача који цепају грло целу утакмицу. пс Можда(вероватно)из паб-а свратимо поново у шопинг по кишне мантиле па из радње директно на Ајброкс парк! ![]()
08-03-2007, 05:15 PM
хоће ли бити каквих клипова,мислим да би једино вредно било поставити са ``мрзим хајдук и торциду ...`` и можда ``вртење мајица и пуне трибине``
08-03-2007, 05:18 PM
Quote:хоће ли бити каквих клипова,мислим да би једино вредно било поставити са ``мрзим хајдук и торциду ...`` и можда ``вртење мајица и пуне трибине``А први ''еври го'' и ''ми певамо/тапшемо/скачемо сада сви? Мислим да је и то било итекако вредно у среду...
08-03-2007, 05:23 PM
Апсолутно треба еври гол и паљење товарско-усташке заставе ако има да се постави
![]()
08-03-2007, 05:34 PM
Ако се ради о снимку најбоље би било да се постави В...н шоу. Ипак смо евриго птлн и остало видели ионако брдо пута!
![]()
08-03-2007, 07:23 PM
зашто крадем ципеле испред џамије? :rofl
08-03-2007, 08:21 PM
Quote:За прву текму у сезони сасвим добро, само морамо још да се "уиграмо". :rofl ... И ја сам сличног мишљења. Солидно премијерно издање Делија.
Срце на терен ...
08-03-2007, 08:25 PM
Quote:зашто крадем ципеле испред џамије? :roflиз Чикага моји, знаш ти добро који. Ма лик је краљ :flasa :kafa :megafon ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|