Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ 24.02. 16ч
Nikola, morao sam ti obrisati post, jer ovo su teme koje su posvecene Severnoj tribini, a ne "igracima".

Evo jedva nekih slika i u nasoj galeriji!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...n_128derbi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
да ли неко мозе несто висе да казе о инцидентима након утакмице-булевар и аутокоманда
Quote:да ли неко мозе несто висе да казе о инцидентима након утакмице-булевар и аутокоманда

О томе се неће дискутовати, јер то нису ствари за интернет. Да је било срања, било је и тачка.
Quote:Дрвосеча,нема потребе да смањујеш број бакљи које су гробари попалили,или да говориш да су им мали барјаци.Буди реалан.

Не знам да ли су мали или велики, али појава барјака на југу је још само једна у низу копи/пејст гробарских варијанти... Дефинитивно нису оригинални и све што Север почне да форсира (транспаренти, песме, заставе, барјаци) убрзо заврши на југу у крајње неоригиналном фазону...

Quote:И наравно доказали смо и пре и за време утакмице ко је ко у овом граду...

И после...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Е,јебига,сада испада да смо ми први измислили барјаке.Ако неки њихов личи или подсећа на наш,не мора да значи да је копија нашег барјака.Не могу да поверујем да би радили неки свој барјак на основу неког којег су видели на нашој трибини.
Обрисао сам дрвосечин пост, из простог разлога, не треба на два форума да читамо исти извештај. То није поента форума. Нема дуплирања, оригиналност пре свега.
Quote:Е,јебига,сада испада да смо ми први измислили барјаке.Ако неки њихов личи или подсећа на наш,не мора да значи да је копија нашег барјака.Не могу да поверујем да би радили неки свој барјак на основу неког којег су видели на нашој трибини.
нисмо први измислили,али лепо су почели са својим ћелавцима и вештицама,кад одједном ето ти барјака ненормално сличних нашима.
Страшно су смешна група,кад смо се ми својевремено знали огласити саопштењем(додуше ретко кад),то је била комерцијала,ненавијачки....а данас они штанцају једно за другим,на сваку изјаву или реченицу која им се не свиђа.Кореографије су за пичкице,жабаре...ето ти код њих у евролиги већ 3,4
Мелодичне песме нису за момчине,они су бре енглези...даље не морам ни да причам
Суштина је да све пљују што не могу да раде и што ми први радимо,али кад се случајно нађу у ситуацији да ураде бар нешто слично обавезно се лате тога и испадају смешни и тако пишу своју историју подебело заостајући за временом.
ево два клипа фрка после текме........

1.

2.

:batine :batine :batine :batine :batine :batine :batine
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Quote:ево два клипа фрка после текме........

1.

2.

:batine :batine :batine :batine :batine :batine :batine

И шта је са снимцима,цензурисани су ?
Навијање, атмосвера, бакљада,... све је било на високом нивоу. Чак смо и најаче грмјели у последњим тренуцима меча кад је резултат био 1:4. Ја сам преодушевљен...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)