Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torcidine zastave u ciganskim rukama!
Odakle znamo da su bas toj dvojici pale te zastave? Epizoda "juzderic" me je ucinila skepticnim. Mada ako je pala onim debilima to je jos jedan znak njihovog propadanja i njihova sramota jedno je sigurno, zastave su pale a kome su pale to znaju oni koji su ih uzeli i oni kojima su uzete i sta nas boli patka kome su uzete, bregovi su im jedna od jacih ekipa... ma dosta vise o tome, BRAVO ORTHODOX BOYS!!!

Kad bi se igralo sa usrasama bilo bi idealno kad bi se skupila ona ista ekipa koja je bila na Delije-lahor jer bi bilo nevidjeno dobro(znam da vecina ne gotivi repku ali ipak) mada imam poverenja u OB i Srbe u dezeli mogu oni i sami sa "zapadnim susjedom".
nije mi jasno. mislin,mi navijaci skloni smo pricama, povelicavanju nekih dogadaja, cesto i la
Da, vi cesto lazete i "napuhavate", lepo je da si priznao :ruke , na sve tvoje "opaske" naci ces odgovore u mojim prethodnim postovima, vrtimo se u krug kao kakav pokvareni "munjovoz" na kruznim "tracnicama kroz bespuca povijesne zbilje" :rofl
"povijesna zbilja" je: ISPUSILI STE VAZNE ZASTAVE :finger
Tovaru....u kakvom svetu ti zivis???
Pala vam je zastava...to ti je vec jedna bruka,a druga bruka je,sto se daje TAKVA ZASTAVA TAKVIM DEBILIMA!
Jeli je to nas problem ili vas???
I cuo sam se sa momcima iz ekipe,koji su mi potvrdili da su podelili po neki samar i da su zastava i rekviziti padale BEZ TUCE...
A sta se tice "pokrade dresova" od 14-15 godisnjim klincima.....nisam znao,da vam klinci nose XL i XXL-dresove

MISA / RSMG

ORTHODOX BOYS / SEKCIJA MG
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Brale, spremaju li se jos kakve akcije? Cuo sam da su svi usrase popizdeli i da je neki idiot upao na trening i da je vikao da se sprema 2 000 usrasa da dodje :rofl
Lovite ih, samarajte ih i saljite nam slike, svi smo uz vas :ruke
ZIVI BILI, SVAKA VAM SE DALA!
Zdravo care!
Mislim,da ovo nije mesto da se raspravlja o akcijama,ali saznaces ,cim se nesto desi Smile Smile :ruke

Hrcki su uvek bili majstori,sta se tice pricanje gluposti.
Kakve 2000 Hrvata......skidam kapu,ako dolaze njih dvadeset Big Grin

Imali su dosta puta priliku,da se pokazu i da "razgovramo ljudski" :batine :boks
Uvek se pricalo "Dolazimo,da vas razbijemo i slicne gluposti" a na kraju ni traga ni glasa
Samo da te podsetim na SLO-YU (2001) i na nase GY-gostovanja u LJ,Lasko i Novo Mesto,gde su imali priliku da dodju i da se dokazu,ali :finger :finger

Pozdrav

MISA / RSMG

ORTHODOX BOYS - SEKCIJA MG
FINAL FOUR GY-LIGE u Ljubljani
cetvrtak, 03.IV.2003
KK C. Zvezda - KK Zadar
nesto pred pocetak utakmice

"...NEMOZEMO VIROVAT DA STE CETNICI, POKAZI TE NAM OSOBNE... "
reakcija grupe navijaca Zadra na prozivke dvojce (!!!) Cigana !!!

Sta treba vise reci ....
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
PSIHOPAT:

:lol: :lol: NO COMMENT :rofl :rofl

???? ?? ??????,?? ?? ?? ?? ????? ??? ???????? ???? ???? ;pivo
zanimljivo kako svi indijanci ode pametuju(cast iznimkama) oko zastave i seru ne
Hvala na komplimentu, South, ta prica oko zastava je vec hiljadu putu ispricana, Smile barem kada sam ja u pitanju. Meni je neshvatljivo da onakva dva papana nose jednu poznatu zastavu Torcide, ali sve je moguce, imali smo i mi svojih gafova. Inace, ajde lepo ispricaj ekipi ovde za vasu novu bruku i transparent 1950 koje je zavrsio kod BBB? Smile ;pljuga :o

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: