10-05-2006, 10:51 AM
Хмхммф... Погреши човек... злзлзззллл....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
РК ЦЗ - Сезона 2007/08
|
10-05-2006, 10:51 AM
Хмхммф... Погреши човек... злзлзззллл....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-05-2006, 10:24 PM
У заосталој утакмици другог кола Суперлиге рукометаша Црвена звезда је победила Металопластику са 32:27 (13:10).
У утакмици у којој није виђено много тога лепог, епитет најбољег играча свакако припада нашем голману Владимиру Перишићу који је одбранио чак 28 шутева. Неизвесности око победника готово да и није било јер је Звезда на моменте имала и 10 голова предности, да би Шапчани у финишу успели да сведу пораз на подношљиву разлику. Наша екипа је овом победом направила лепу увертиру за меч Лиге шампиона са Шамберијем који се игра у недељу на Бањици. Црвена звезда: Перишић (28 одбрана), Веркић (1 одбрана), Вуковић 3, Пејовић 2, Шћепановић 1, Милошевић 4, Максић 6, Грбић, Радановић 4, Павлов 3, Лекић 1, Симић 4, Савић 3, Курбалија 1
10-06-2006, 10:35 PM
Rukovodioci RK Crvena Zvezda nastavili su tamo gde je fudbalski klub stao.
Iako su mediji poslednjih dana najavljivali skoro izvestan dolazak Mirka Milaševića u Partizan, ovaj bek će kasrijeru nastaviti u Zvezdi! Milašević igra na, za crveno-bele, kritičnoj poziciji levog beka, te je ovim pojačanjem trener Roganović kompletirao sastav za tekuću sezonu. "Zadovoljan sam što sam došao u Zvezdu jer sam poslednjih meseci imao dosta problema oko statusa. Zahvalan sam na ukazanom poverenju i obećavam da ću ga opravdati", izjavio je na predstavljanju Milašević. sportskevesti.net
10-20-2006, 02:55 AM
Šampion tesno do nove pobede, sledi Šamberi
Šampion Srbije, Crvena Zvezda, teško je došla do pobede u meču 4. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su slavili sa 24:23 (14:9) u duelu sa Proleterom iz Zrenjanina, i nastavili pobednički niz. Iako su rukometaši Zvezde u potpunosti izmoreni igranjem u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu, za sada ipak uspevaju da osvajaju bodove makar u našoj ligi. Ponovo se istakao golman Perišić koji je ubeležio čak 20 odbrana, dok je najefikasniji bio Nenad Maksić sa 6 postignutih golova. Crvena zvezda: Perišić (20 odbrana), Verkić (4 odbrane), Vuković 3, Pejović, Šćepanović 1, Maksić 6, Grbić, Radanović 4, Pavlov 4, Leković 1, Simić 4, Savić 1, Kurbalija, Milošević. Само нек' се нижу.
10-20-2006, 05:45 PM
Зна ли случајно неко кад РК има неко гостовање у Нишу (ОРК Ниш или Жеља!)... Тражио сам, нема распореда на вебу РКЦЗ, ПА АКО НЕКО ЗНА, НЕКА ЈАВИ... Мало сам поранио, ал нема везе...
УНАПРЕД ХВАЛА! ПОЗДРАВ! namigivanje
10-22-2006, 10:06 AM
Сад у 5. колу је Звезда требало да гостује ОРК Нишу али је одложено због ЛШ. Е сад кад ће се играти немам појма.
11-09-2006, 11:05 PM
Где могу да нађем распоред домаћег првенства(Лаки у тебе гледам)_
![]()
11-10-2006, 12:25 AM
Да би остали у Европи треба да добијемо Колдинг у гостима пошто је Висла вечерас добила Шамбери.
11-10-2006, 12:42 AM
Рукометаши Црвене звезде су забележили шесту победу у Суперлиги Србије, овога пута против ОРК Ниша 37:28 (15:14).
Домаћин је само у првом полувремену био равноправан противник јер су се у других пола сата разиграли изабраници тренера Рогановића. Како се меч ближио крају, предност наше екипе је расла и на крају је забележена победа за останак на лидерској позицији са максималним учинком и утакмицом мање. Црвена звезда: Перишић (13 одбрана), Веркић (3 одбране), Курбалија, Вуковић 1, Пејовић, Шћепановић, Максић 11, Радановић 2, Павлов 7, Лековић 2, Симић 3, Савић 6, Милошевић 2, Милашевић 3 |
« Next Oldest | Next Newest »
|