Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Просветли ме само ово за СДЦЗ да је кухиња зла, о чему се ту ради
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Безобзирна смена Човића сад кад је клуб стабилан вампири би да сисају крв
Reply
Срамно је подржавати Небојшу Човића...
Reply
Још срамније је које њушке покушавају да га склоне.
Reply
Рекао бих пар ствари на ову тему. Прво бих морао Влади да упутим једну замерку, јер је тему прилично запоставио, а уверен сам да итекако има шта да каже на све актуелности које су се десиле у периоду од када не пише овде.

Даље, у вези Човића, ја не знам чиме је тај човек толико омађијао људе када гребу и рукама и ногама да га бране до те мере да некада испадају смешни. Уствари знам, као искусан политичар врло добро зна шта да каже, а да се народу свиди. Кажете, срамни су људи који хоће да га руше. Јесу срамни! Али ти сви људи су његови пајтоси са којима се лизао до јуче не би ли покушао да васкрсне своју политичку каријеру на нивоу Београда. Е сада, када су предност код тих срамних људи добили неки други, онда је Човић шатро њихов противник. Ма није него!?

Што се њега у ФК-у тиче, бићу кратак. Оног тренутка када смо извисили за лиценцу ЗБОГ ФИНАНСИЈА, он је као потпредседник задужен за финансије као морални чин морао да поднесе оставку. А ако су финансије биле у ингеренцији генсека, онда функција потпредседника задуженог за финансије није ни потребна. У оба случаја, Човић да лети из ФК-а.

Што се КК-а тиче то стварно мање пратим и не могу да будем баш адекватан саговорник али ево шта ја видим као лаик за то питање. Приписују му се заслуге за накнадно позивање у ЕЛ. Заслуге за то иду искључиво Цибони и граду Загребу који нису нашли средства за такмичење. А заслуге Човића за пласман у ЕЛ су се показале у полуфиналу са том истом Цибоном. Прошле године не би видели ЕЛ да је остало правило да Игокеа као прва иде директно, ове године не би видели ЕЛ да Цибона није одустала. Браво Небојша Човићу! За домаће такмичење кукате овде на суђење као увређена млада. А шта је велики маг Небојша Човић урадио да промени то што ми већ једно 10 година за редом у домаћим оквирима имамо маћехинско суђење у односу на Партизан? У чему је он бољи по том питању од Паука, Весића, Жежеља, Вучићевића? Све их је свиња вртео око малог прста, па и њега. Хтели ви да признате или не, Вујошевић увек нађе начин да на крају испадне победник. Направи од свега блато и у том блату доплива први. А Човић је несвесно, свесно или по нечијем диктату сам пристао да плива са њим у том блату. То се најбоље видело код Бећковићке у емисије када је уместо господског наступа и рутинске победе изабрао ваљање у блату са тешко болесним човеком где је на крају цела нација била згрожена обојицом. Влада константно спомиње Марковића и Миличића. Па и да су играли обојица опет би било 3:1 за свињу и четврту би добио пред нашим навијачима. Ма Џејмса Леброна и Ђинобилија да смо довели исти би епилог био. А ја сам вам управо такав епилог најавио још почетком сезоне. Три године без титуле, довиђења, да се не љубимо!
Reply
(06-26-2014, 03:13 PM)Пијанац link Wrote: Приписују му се заслуге за накнадно позивање у ЕЛ. Заслуге за то иду искључиво Цибони и граду Загребу који нису нашли средства за такмичење.
Једноставно није тачно.
Јер се место у ЕЛ, не добија по аутоматизму, него о њему одлучује борд Евролиге.

А то што људи бране Човића је логично. Једини је уз људе из ВК покренуо нешто, нешто позитивно да се десило.
Reply
Хоћеш рећи да би Човић играо ЕЛ следеће сезоне да Цибона није одустала?  ???

Јесте покренуо, колико и Владан Лукић. Три године мазао очи људима и освојио два Купа.
Reply
Написао си "заслуге за накнадно позивање". За то је апсолутно заслужан, јер се почело са лобирањем још кад нас је Цибона избацила. Није могао да буде 100% сигуран да ће Цибона да одустане, али је спремао терен у случају да до тога дође, пошто се још тад знало за њихове финансијске проблеме.
Да није курцем мрдао, као нпр управа у ФК за лиценцу или гробари у кошарци, ни ми не би накнадно били позвани.
Изборио се за домаћинство Ф4 код нас у АБА, изборили се и за неке промене у руководству лиге. Боре се и покушавају да мењају ствари. То мора једном да да резултате.

Захваљујући томе, уместо Нимбрука и Олимпије, у Београду ће следеће године гостовати Реал, ЦСКА, Олимпијакос...

Човић је дошао у клуб који 10 година ништа није узео, нити играо ЕЛ. 10 година, а не 2-3. Захваљујући томе гробари су могли да купују добре играче за мање паре, захваљујући томе су играчи бирали њих пре нас. Следеће године се улоге мењају. Сад ћемо ми бити ти који за мање новца можемо да правимо озбиљнији тим.
Човић има мали милион мана, због којих га често и критикујем, али се за разлику од неких у другим секцијама бори и неке ствари се померају напред.
Reply
Кад се само сетим Жике Паука, Павловића, Небојше Илића.. и осталих који НИКАДА ништа нису урадили, већ само гомилали дуг.. диже ми се коса на глави. Такође исти ти људи још 2006. ако се не варам иако је тад КК био у курцу финансијски, нису дали из своје личне сујете да Човић направи фузију. Значи Човић треба да остане, ал доста тога на нижем нивоу мора да се мења.

Такође, много ме нервира чињеница да ће вероватно Радоњић остати тренер, тако да се Евролиги не радујем претерано, обзиром да ће засрати и пролазак у топ16. Више вреди војска магараца (попут Гагића и Муслија) које предводи лав, него војска лавова које предводи магарац Радоња.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Значи када се подвуче црта за све се питала Цибона. Да је Цибона рекла ДА, он би могао да га дућка. А све остало што пишете спада у његово класично мазање очију. Још ће испасти његова заслуга што се последње две сезоне у ЕЛ иде преко Јадрана, а не преко домаће лиге кроз коју је Партизан до тада улазио, а он, као ни његови предходници није био ни близу да је освоји.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)