Threads: 0
Basta jeste donekle kriv kod drugog gola...
Ali kod prvog onamo je trebao centralni bek da reaguje...
Jbg. nismo imali srece ali idemo dalje!
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Threads: 0
:cigla :cigla :cigla :cigla :cigla :cigla :cigla :cigla
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Blago je reci KATASTROFA!!!!!
Jesu se momci borili, i nemozemo reci da oni nisu zeleli prolece, ali onakve greske ne mogu i necu da razumem. Ljudi 10 sekundi nas je delilo do delirijuma.
J**ga, jednom Bog da, dugi put uzme. Setimo se samo Mare i Bajerna ( Augentaler i 2:2-nebo se otvorilo). Zato, dajmo im podrsku i glave gore. Sledece godine u LS pa da pokazemo misevima kako se igra.
onos grada, Ti si našega.....
Threads: 13
Quote:Izvol'te :
http://www.milo-ek.de/strazb-cz-01.rm
http://www.milo-ek.de/strazb-cz-02.rm
Exstra!
Ovo su istorijski golovi!
Ovaj drugi je tako majstorski izveden da ja još ne mogu da verujem.
Može Zvezda opet na krov Sveta samo da ovi momci ostanu na okupu još koju godinu u Zvezdi.
Za Evropu i velike pobede je pored sreće i želje ipak potrebno iskustvo i staž.
Threads: 1
Ma samo kad bi konstantno igrali u Evropi, recimo nekoliko godina u grupama lige uefa, ili eventualno LS, sve bi doslo na svoje...
Za to je naravno potrebno da ne rasprodaju sve sto valja na kraju sezone...
Threads: 13
Quote:Za to je naravno potrebno da ne rasprodaju sve sto valja na kraju sezone...
E, tom problemu bi trebala posebna i velika pažnja da se posveti. Možda neka vrsta "apela" sa tribine nadležnima.
Threads: 4
Quote:Johnny Blaze Wrote:Za to je naravno potrebno da ne rasprodaju sve sto valja na kraju sezone...
E, tom problemu bi trebala posebna i velika pažnja da se posveti. Možda neka vrsta "apela" sa tribine nadležnima.
U sklopu apela da se neki koji stvarno vrijede ne prodaju, isto treba insistirati da su neki tu zbog malo kome poznatih razloga. Da ih opet ne nabrajamo, znamo ko su. Npr. jedan koji nosi DESETKU!!! Desetka se daje Ronaldinju, Robinju, Adrianu... :razz Desetka ne igra u prvoj postavi jedino kad je povrijedjena, kaznjena!!!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
I listu zeljenih pojacanja da sastavimo na tribini i dostavimo im...
Necemo pretjerivati sad...
Threads: 2
Preko zimskog i letnjeg prelaznog roka moci cemo utvrditi na kom je kursu novo rukovodstvo fcrs. Postoje dva puta-jedan je stari, dobro utaban Dzajinim stopama i stopama njegovih satrapa, a drugi je neki nov i nepredvidiv put. Ako krenemo starim, cekacemo jos mozda koju deceniju da imamo tim sa ovoliko potencijalno odlicnih igracha(da, ja mislim da imamo 4-5 mogucih asova)..sve ce biti prilicno jasno, nada ce biti luksuz klinaca i nerealnih. Propadacemo. Ako krenemo nekim novim putem..e onda ko zna. Mozda dozivimo potpuni finansijski krah, a mozda Strazbur stvarno bude novi Keln. Svi znamo sta je bilo posle Kelna.
..кажу да причам много...
Quote:GLAVU GORE!
Da, ovo je velika bol. Svi smo vjerovali da idemo dalje. Imali smo 2- o. Ali, primili smo ga na samo 10 sec. do kraja. Pa zar je moguce da se ta lopta nije mogla oduvati za tih 10 sec.? Zar se protivnicki igrac nije mogao ometati pa i po cijenu crvenog kartona, prije nego li je izveo onaj faul? Pa tu bi ga barem iznervirali. Pa da smo dobili i dva crvena za ometanje bili bi vrijedni ovog prolaza. Ovako...
poz
Dacha
Dobar post.To zabari lepo rade recimo,majstori provokacija.Ne mozes ti da stanes na pristojnu udaljenost i da cekas centarsut u zadnjim sekundama meca,u trenucima kad ti se radi o glavi.
Nego,stanes mu dva metra ispred lopte,onda ovaj zove sudiju,sudija te posalje nazad,ti se vratis,kad se sudija udalji i pre nego sto dune u pistaljku ti opet pridjes napred..onda opet zaletanje sudije,tu popusis neki bezvezni zuti karton(crveni ne moze da ti da)..za to vreme guraj,stipaj,udarj laktovima,kolenima njihove u sesnastercu(kao ono,nisam hteo)
srusis im celu koncepciju
Eee,zivote
ubi nas neiskustvo :zbunjen
Threads: 3
Ovaj, mislim da se mi u tekmi sa Francuzima ne mozemo da vadim na neiskustvo, jer su oni igrali sa omladincima! 18-godisnjak nam je dao dva gola-on nema nikakvo iskustvo, bio mu je debi u evrokupovima! Sta ce oni tek onda reci?!
Sad fino dobro pogledati ucinak pojedinaca, prodati visak i dovesti 3-4 igraca, koji nam mogu odmah da pomognu. To bi bilo sasvim ok...