Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
КУП:

Раднички Ниш - Звезда
Ови наши једва дочекали Робијев одлазак, да шибају лопте и бунаре. Нигдје средине него или је клај, клај или бунарење! Ово је превише неозбиљно, овако се не осваја титула.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ако је ово фудбал, онда све у 3 лепе!!!
Јебу нам матер са 9 играча!
Уместо да се лопта спусти на земљу они гађају небодере - то је одговорност тренера!

Јесам за посед лопте, али нисам за тврдоглавост (као у неким случајевима код Робија), исто тако нисам за ово срање. Мора бити баланс у поседу лопте, кратим и дугим пасовима. Кретање без лопте = 0 !
Средине нигде - једним пасом су нам избацивали 5 игрча 10-ак путе!

Јанковићу, пробај поново, али како треба за Хајдук!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Намерно смо кварили игру и чували 1:0.. срамота.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Три бода, су три бода. На овим гостовањима смо се прошле године опраштали од титуле. Сад смо добили оба.
(09-16-2012, 07:50 PM)Звездаш link Wrote: Три бода, су три бода. На овим гостовањима смо се прошле године опраштали од титуле. Сад смо добили оба.

Уз овакву игру ми смо се већ опростили од титуле, а да тога нисмо ни свијесни. Ако узмеш да смо до Милијашевог, трчао колико ми послије три пивкана на мале, шута били у свађи са лоптом, а да су друга два гола плод случајности, јер смо грчевито бранили 1:0 са два играча више, сигурно је једно - неће нас сваки пут усрати као против Пазара, Нишлија и Крагујевчана.

Једноставно, без игре титула се не осваја. Сада затварати очи и вадити се са три бода није добро. Човјек је имао прилику да надогради Робијев систем, исправи његове грешке, али није. Да ли има назнака било какавог система у игри? Данас су гађали Мудринског који се није видио јер га је покрио човјек трећину виши од њега. Ово што сада гледамо је ништа, нула.

Против Нишлија нисмо повезали три паса унапријед по земљи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ништа не може да се промени за 10 тренинга.
Уопште нисмо грчевито бранили 1:0. Нисмо нападали нешто претерано на 1:0, покушавали смо да их извучемо, али далеко од тога да смо се грчевоти бранили. Да је тако они би успели бар један шут да упуте на гол, а нису имали ни један једини.

Какав Робијем систем? Бајко до штопера, штопер до бека, бек до Чаве/Евандра, Чава/Евандро до штопера, штопери до Бајка...и тако у круг. То нам је био претходни назови систем. Сад смо отишли у другу крајност па почели само да бунаримо.
На Салету је да наће златну средину као против Бордоа у Београду када је било комбинације кратких пасова и дијагонала.
Јуче се онолико бунарило јер ови наши клинци не знају да одговоре на тучу коју су наметнули играчи из Крагујевца. Они су од првог минута изашли да бију као и прошле године, а ту је тешко успоставити пас игру. Покушали смо прошле године и видео си како смо се провели.

Лепо је Сале он објаснио да се још нису све коцкице у мозаику склопиле, али да резултат не сме да буде та коцкица која недостаје у мозаику ни у једном тренутку.
Гостовања против Пазара, Крагујевца, Ужица ће вероватно морати да се добијају овако.

Људи морају да скапирају да Звезда и тумбаси нису више толико доминантни као раније против домаћих тимова. Поготово против оваквих екипа које су прилично незгодне на свом терену (а прошле године и на нашем), који ће против нас да пропишају крв да откину бод, а против тумбаса да скину гаће и нагузе се. Пазар, Крагујевац, Ужице, Суботица, Ивањица су прилично гадна гостовања, a нама je све то намештено у првом делу сезоне, а поједине утакмице су и везане. И тумбаси су свесни да првенство морају да решавају у првој полусезони. Јер ако будемо у плусу на полусезони, они су у ограмном каналу јер имамо прилично лак распоред. Ако се не варам ван Београда имамо три гостовања (Јагодина, Ниш и Нови Сад), Смедерево не рачунам јер је близу и буде као на домаћем терену.
Четири утакмице су и више него довољне да се види шта човјек има у плану, да постави игру која почиње да добија обрисе. Код нас се ништа не препознаје. Далеко да спроводим апологију Роберта Просинечког, зато сам и ставио оно да се та игра надогради. Ти си послије у својој писанији написао оно што је поента - златна средина са добрим кретањем без лопте и залагањем, једном ријечју разноврсност коју нисмо имали код Робија. У већини се слажем са тобом сем онога да су битна само три бода. Нису, јер не може нас усрати сваки пут.

Мени је 'грчевита одбрана' све оно што иде Бата Ђориним стазама револуције, а ми смо јуче лијепо могли добити орден за не скретање са њих! Утакмица у Бордоу се не може подвести под исто као утакмице у ТСЛ-у. Рекох, имамо тековине Бата Ђоре за које сам мислио да их више никада нећемо гледати на Маракани.

Опрости,
али мени се чини да је Сале у оном интервјуу просипао чисту демагогију.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Да ли је просипао демагогију, показаће време, сад може само да се гата.
Видећемо шта ће да спроведе у дело, а шта не.
(09-17-2012, 09:07 PM)Звездаш link Wrote: Да ли је просипао демагогију, показаће време, сад може само да се гата.
Видећемо шта ће да спроведе у дело, а шта не.

Да би спријечио ово рокање фазана, за почетак нек уведе ловостај на пернату дивљач. Милијаша мало на клупу док не уђе у ритам.

Нек на слиједећој текми то уради, ја сам пресрећан.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: