Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
Sve cestitke igracima,dokazali su da su ove godine bez premca.
Inace prvo poluvreme je bilo jako lose,kao i drugo do Zigicevog gola onda se Zvezda konacno probudila i zaigrala onako kako treba da igra.I mene je iznenadio Randjelovic na golu,ali kapiram da je zbog menadzera koji su verovatnoo dosli na tekmu pa da ga najzad udome nekom.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Au koji gol Zigica tek sam sad vidio. :ruke
Al sto onaj Purovic ima srece da mu se odbije lopta, gori je od Inzagija.
http://www.milo-ek.de/ofk-cz-22.rm
90 min
http://www.milo-ek.de/ofk-cz-23.rm
2-3
http://www.milo-ek.de/ofk-cz-24.rm
2-4
E pa ovako:
Ranjdjelovic, po meni, danas je branio solidno, prvi gol nije imao sanse a drugi nije on kriv sta je on znao da ce bisevac da ga prebaci i to toliko precizno
Lukovic se nije u prvom video i mnogo je gresio, u drugom bolji prakticno sto se mec blizio kraju bio sve bolji
Basta je Basta svakim danom i mecom sve bolji.
Dudic pa onako ni los ni dobar malo zvero kod prvog gola
Bisevac sem tog autogola ostalo solidno, bolje od Dudica
Kovacevic odlican, uradio svoj posao. vezivao sa Milijasem sredinu u drugom poluvremenu fenomenalno
Milijas ima dosta dobrih strana ali i par gresaka. Ima vremena da nauci preko leta to
Jankovic kao da nije igrao
Milovanovic dobar do crvenog
Zigic jedino sto teba reci Jedan je Nikola Zigic
Djokic odlican namestio dva gola
Purovic po meni igrac utekmice, od kako je usao sve je izgledalo odlicno, jedan gol dve asistecije. Veliki potencijal.

Ali najvaznije 21. kup Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion
Sta reci osim jedan je Nikola Zigic..... Confusedampion
Sudjenje sramotno kao da je sudijo Zecevic....Pa mislim stvarno,cist penal,zatim udaranje laktom Stancica koji je vec imao zuti,zatim jos jedno desetak startova ovih kretena koji nisu nikako sankcionisani ali ok da nismo uzeli kup zapamtio bi ime ove bagre od sudije a ovako pamticu jednu od najuzbudljivijih utakmica finala kupa kao i duplu krunu.....
Quote:Jankovic kao da nije igrao
To je tako veci deo sezone. Decko mora da regulise neke stvari na psihickom planu. Ali za sada to na stranu, bravo za duplu krunu.
zeleo bih da cestitam OFK-I na dobroj tekmi ali mi smo pokazali nasu snagu.

Ofk-a me ubedila da je ustvari nabolje ekipa na ovim prostorima posle zvezde.

zeleo bih isto da se zahvalim zengi sto je izgleda izbacio bubice iz glava nasim fudbalerima.
Svaka cast i izgleda da Piksi isto radi svoj posao kako treba.

Sada je odmor zasluzeni za sve u FK i samo treba da se nadamo da ce da se dovedu dobra pojacanja.

pozdarv i hvala ti zvezdo za sve jer ovo je bila skoro savrsena sezona.

PS--da se vratim do zenge samo na sekund.
coveka mi je sinoc bilo zao jer je onako emotivno objasnjavao kako nije istina da je njegova supruga dala izjavu kako je objavio jedan nas list.Verujem mu.

a jos kada se vidi ovakva slika onda sta reci??

[Image: 5144372074462709396eed796780435_140x170.jpg]
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
e ljudi strasno u danasnjem pressu na naslovnoj strani prica o Zenginoj zeni koja je kao pljuvala po Srbiji i Beogradu i prica o nekoj klinki koja kao nosi Bastino dete...sve mi to izgleda samo da bi se umanjio ovaj trijumf Zvezde ove sezone
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
"??? ??? ?? ???????? ?????? ?????? ?? ??? ???????? ?? ?? ????? ????????. ?????? ??? ?? ???? ????? ??????? ???? ??? ?? ?? ??? ????? ?? ???? ??????? ???? ???? ???? ???????? ??????. ????? ????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???????? ???? ???????. ???? ?? ???????? ???? ????? ?? ?? ????????? ????????? ????????? ???? ?????? ??????. ?? ?? ?????????? ???? ?? ????????? ??? 20 ?????? ? ?????? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ??????? ??????? ?? ?? ?????. ????? ?? ?? ??? ?????????? ?? ????? ????? ? ??????? ?? ???????. ??? ??? ?? ???????? ? ?????? ???? ???? ?? ??????? ????????????", ??????? ?? ????? ????? ????? ???? ?? ??? ?????????.

Confusedampion Confusedesir :gold
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:e ljudi strasno u danasnjem pressu na naslovnoj strani prica o Zenginoj zeni koja je kao pljuvala po Srbiji i Beogradu i prica o nekoj klinki koja kao nosi Bastino dete...sve mi to izgleda samo da bi se umanjio ovaj trijumf Zvezde ove sezone

Ma novinari su jedna govna, ali ni smo sampioni nema veze Confusedampion
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Moguce da je Zenga nekome trn u oku i zeli na sve nacine da ga udalji od Zvezde. Ovi natpisi mogu biti neki od pokusaja da Zenga izgubi poverenje koje ima... Sto se tice ostalih natpisa svi znamo koliko je lako potkupiti novinara na ovim prostorima da napise i najvecu nebulozu ako treba... Verujem da to nece uticati na Zvezdu i nas tim...

Forum Jump:

Users browsing this thread: