07-19-2007, 12:30 PM
Да не цитирам све бзвз. онако је како је Бока рекао,нису имали нове,па су искористили старе за представљање.Нема разлога за бригу.Нови су сасвим ок.
ti samo hrabro,bori se
Novi dresovi
|
07-19-2007, 12:30 PM
Да не цитирам све бзвз. онако је како је Бока рекао,нису имали нове,па су искористили старе за представљање.Нема разлога за бригу.Нови су сасвим ок.
ti samo hrabro,bori se
08-24-2007, 04:48 PM
На данашњој конференцији за штампу пред утакмицу са Ренџерсом Стефан Ивановић је најавио између осталог:
"Промовисаћемо на један нови и необичан начин нови дрес за ову сезону што смо желели да урадимо на старту домаћег првенства, али због временских прилика смо промоцију одложили. Биће ту још занимљивих садржаја који ће почети око пола сата пре саме утакмице" Баш ме интересује какав је тај нови дрес. И шта то значи да нису могли да га промовишу због временских прилика. Није ваљда од папира, па му смета киша. Можда буде неко изненађење као некада давно против Вест Бромвича када смо истрчали на терен у скроз црвеним Адмирал дресовима.
08-24-2007, 07:19 PM
Mozes li da mi kazes sto su mi slova neobicna nemogu nista da procitam.A sto se dresova tice mislim da ce izaci druga garnitura naranDzastih dresova (3),kako da stavim sliku
08-24-2007, 09:52 PM
ПРОМОЦИЈА НОВОГ ДРЕСА
ДУЕЛ са Ренџерсом обележиће и промоција нових дресова, које ће фудбалери Црвене звезде да носе ове сезоне. - Због лошег времена промоција је одлагана, а реванш са Ренџерсом идеална је прилика, јер ће трибине да буду пуне - истиче директор маркетинга, Стефан Ивановић. - Потрудићемо се да унапредимо многе ствари за навијаче. Моћи ће да купе програм за меч за 100 динара, сендвиче, кафе, сокове... по ценама прилагођеним нашим просторима. О ком дресу се ради?? Па зар нису нови дресови, ови у којима већ играмо?? Сад сам тотално збуњен!
08-24-2007, 09:58 PM
Извињавам се, љуба је већ поставио исто питање....нисам обратио пажњу, па тако да можете, да обришете мој предходни пост! :flasa
![]()
08-24-2007, 10:49 PM
ајде бре размислите мало!!! то су ови дресови у којима смо играли ових 5 задњих утакмица! ко је обратио пажњу видео је да су различити за европу и суперлигу па сад као хоће да нам их и званично представе. и пише да је промоција закаснела због времена?! не верујем да поново покушавају да измисле нешто
08-26-2007, 03:15 PM
Нови дрес или.....
http://www.fc-redstar.net/newscontent.as...&News=1283 Нисам запазио раније да имамо 4С испод крагне.
Kosovo cest' le Serbie" "Косово је срце Србије"
08-26-2007, 03:35 PM
Quote:Нови дрес или..... У овима дресовима већ су играли против Чуке и Смедерева.Ја мислим да ће у уторак да представе 3. резервни дрес.Четири С су тек ове сезоне ставили,што је по мени супер
08-26-2007, 09:52 PM
Quote:Cigan sa Kosmeta Wrote:Нови дрес или..... 4 С би требало да имају сви клубови који се такмиче у Суперлиги, као што жабари имају заставу.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
08-27-2007, 01:28 AM
Quote:Крајисник_ЦЗ Wrote:Cigan sa Kosmeta Wrote:Нови дрес или..... Неће ваљда и талибанима то да дозволе namigivanje да 4С ставе на талибанско-муђахедински дрес!
Kosovo cest' le Serbie" "Косово је срце Србије"
|
« Next Oldest | Next Newest »
|