Threads: 2
Quote:parola koja je stajala tokom prvog poluvremena preko zastave sabac bila je posvecena tragicno preminulom ortaku: "cao pedjice, 1983-2006"
'bem ti zivot

.
Za divno cudo, danas smo dobro navijali (uz manje padove), pogotovo kada se zna kako to nekada zna da bude lose na jna. Trebalo je da neko sedi na sipci do istoka kako bismo se bolje usaglasili. Lepa bakljado-dimnijada

(mada ima jedan dim, braonkasti, koji se meni nikako ne svidja), srecom pa je vetar duvao ka terenu.
Posto me je zaprepastila majica koju su nasi fudbaleri nosili (verovatno i vas - 20 kupova, latinica), odmah sam stupila u kontakt sa ljudima iz marketinga i dobila odgovor (vrlo emotivan, moram da priznam) kako oni ne stoje iza toga. Nikada ne bi pogresili broj trofeja, a i nikada ne bi stavili latinicu. Cisto da se i ovde ne zapocinje tema oko toga, ima i lepsih stvari o kojima mozemo da pricamo.
Srecna godisnjica. Prodjose vec 4 godine :zbunjen .
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 38
уф, како је добро!
пОзДрАв!!!
Threads: 1
... dobro je sve ispalo lose vreme ali pokazali smo da smo verni klubu i kad je najvece nevreme. Bas mi je puno srce posle ove utakmice
DUPLA KRUNA ALE

ampion ;pivo
Threads: 83
Дупла круна оле!!!!! После освојеног трофеја у националном првенству и куп СЦГ је у рукама наших фудбалера.... И то 20. пут... Утакмица за инфаркт, кажу многи да је била и лепа и борбена, киша која је непрестано падала и дај Боже да се што мање људи разболи, све у свему још једно весело вече за Делије...
На прилазима стадиону данас доста људи али мала пометња са картама које су нестале на јна па су многи извисили и враћали се на Маракану не би ли нашли север кога је тамо било... Проблеми при улазу, стандардна гужва јер вечито ради само један улаз!!! Касни доста људи на почетак, али се претрес убразава и лагано се север пуни тако да је већ после петнаестак минута био максимално попуњен... Исток скроман, али углавном са Звездашима и запад солидно попуњен наравно опет Звездаши... А на југу група бу-оваца са две заставе и надом у трофеј...
Од почетка се креће са песмом и стандардним репертоаром и то доста добро звучи... Бубањ прати песму и подиже атмосферу када затреба... По неки топовски удар и све би то било ок али Звезда губи у првом делу игре... Међутим то не утиче на атмосферу и наставља се песма после кратке приче о томе да нас се не тиче резултат... Пар пута се довикујемо са западом и истоком и то звучи ок... У пар наврата смо загрмели, најбоље је било са Нека вечерас свако зна... Док је било дневног светла лепа је била и шарпата уз У име свих нас... И толико из првог дела уз још једну интересантну сцену када је један старији виђенији лик ладно сишао са ограде и кренуо ка пандурима који га хапсе и уз негодовање трибине лети све и свашта ка њима али човек као да је решио да га приведу и није му било помоћи...
Други део почиње сјајном пиротехничком представом... Бакље, димови, општа лудница уз Пуне трибине... Песму прихвата цео стадион... Димна завеса у једном момнту прекида утакмицу... А онда у 4-ом минуту и ми обележавамо годишњицу каффе-а са неколико бакљи и димова тик уз заставу каффе-а... У сваком случају доста добро навијање на почетку полувремена... Мали пад се јавља када смо примили други гол али то на срећу није дуго трајало... Лагано се подиже атмосфера а досадна киша све време натапа и смара и дави... Како су падали голови за Звезду тако и настаје све веће лудило на трибини и више нико ни не обраћа пажњу на потоке кише који се сливају низ трибину... А тек она смрдљива канализација код ограде... Ма у моменту сам све заборавио... Најбоље отпевана песма и скоро 15-ак минута се певала Маракана дал је пуна.... Пали се још понека заостала бакља и буквално у појединим моментима другог полувремена и касније у продужетцима грмимо...
Креће се са слављеничким песмама, Београдска звона звоне, Дупла круна оле, Шампиони... Уз последњи судијин звиждук креће славље на терену и на трибинама... Бар стотинак људи је дочекало крај на огради и неки од њих добијају дресеве и остале делове спортске опреме фудбалера... Зенга такође поздравља Север који скандира његово име и отпоздравља га са Аванти Стела Роса... Скандира се маестралном (вечерас а и увек) Николи Жигићу, Басти итд... После доделе медаља и пехара момци још једном поздрављају Север и остале трибине попришта финала купа...
Спустила се завеса на још једну фудбалску сезону која је донела трофеје, солидан фудбал, омасовљење трибине, доста добрих издања Делија и пуно тога о чему ће се причати све до августа и новог првенства и квалификација за ЛШ која би нам донела много радости...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Srecan rodjendan ! kad cemo :flasa ? :rofl
Threads: 0
Uhhh...
Ma nije ovo bilo bas tako slatko...
Kada sam video ko nam je na golu, kako se sudi i kako ide rezultat bio sam ubedjen da je neka muljaza u pitanju i ne secam se da li sam vise pominjao majku Terzicu ili tom ko je u Zvezdi napravio dil sa njim.
Na svu srecu ili sam bio u totalnioj zabludi ili brata Nikolu niko nije obavestio o tome da OFKa treba da osvoji Kup...
Hehehe...
Zajbvm se malo sada, ali bio je vise nego gusto i svaka cast momcima, tako se stavlja srce na teren.

ampion

ampion
..."
Jedno od boljih finala,dosta dinamicna igra i nas i njih i sto je najvaznije dosta golova.Po meni Zigic i Basta su igraci utakmice.
Sto se tice navijanja isto jedno od boljih,naravno,racunam na JNA!
Idemo sad dalje,pravljenje ekipe za sledecu sezonu i konacno ta Liga sampiona.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDOOOO :ruke :ruke :ruke
Threads: 15
Cestitke dragom nam kaffeu i da sam tako nastavite.Sto se tice navijanja,jbg kad si odsutan cele sezone sve ti zvuci dobro,tako da sem onih uobicajenih stvari vezanih za vece tekme,nemam nikakvih primedbi

.
Pozz
Threads: 76
![[Image: 5.jpg]](http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2005-2006/ofk_cz_finale_kupa/5.jpg)
Признајте да се никад лепше нисте провели на стадиону ЈНА него јуче...
Чак је и југ (за разлику од уобичајене слике...) готивно изгледао...
Истриповала сам да је текма "намештена" и да ће навијање и бројност бити испод просека а онда што је киша интензивније падала и навијање је бивало све интензивније - транс!
"танана-на-на-нана, на-на-нааанана..." ;pljuga
Био сам на улазу до истока и морам да кажем да је у том делу навијање било врло лоше.Скоро да није нико навијао.
Грешка је што нико није био у том делу да води навијање.
Мислим да би тебало да се почне мало агресивније објашњавати људима да је север навијачка трибина.Ако су дошли само да гледају утакмицу,север није место за њих.