05-07-2006, 05:44 PM
Quote:Inace u nasem vagonu je te noci najveci hit bio "Rodio se mali Nikola..."
И сад већ легендарни "Смеј се смеј,увек се смеј".....

![[Image: 38968606tp6.png]](http://img68.imageshack.us/img68/3351/38968606tp6.png)
зета - Звезда, субота, 6.мај
|
05-07-2006, 05:44 PM
Quote:Inace u nasem vagonu je te noci najveci hit bio "Rodio se mali Nikola..." И сад већ легендарни "Смеј се смеј,увек се смеј"..... ![]() ![]()
05-07-2006, 10:01 PM
Quote:Jesam ali nisam siguran, moze biti da sam itripovao....Kad stigne audio zapis sami procijeniteRed Squad Podgorica Wrote:Melodija, cini mi se da je slicna onoj 'I kada dodje tuga...' ![]()
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
05-07-2006, 10:08 PM
Nova navijacka pobeda
Polazak je bio zakazan za 22 sata u petak uvece. Navijaci su rezervisali 4 vagona tako da smo polagano popunjavali kupee. Dosli su navijaci iz nisa, sombora i novog sada u beograd tako da smo svi kolektivno krenuli negde posle 22.20 u brojci od 200-250 ljudi. Na zeleznickoj standardni maltret od inspektora i murije. Od stanice do stanice ulazili su delije iz ostalih gradova (lazarevac, valjevo, uzice, jos par manjih mesta,..) a sa njima i malo piva. Negde do crne gore hodnici su podsecali na najbolja mesta u jamajci ![]() ![]() ![]() Oko 2 smo bili na putu za PG. Receno je da se nikakvi ispadi nece tolerisati i da ce nasa pobeda biti ako sve prodje bez incidenata. Par puta je bila povlacena kocnica u vagonima sa delijama iz cg mada nisam siguran da su oni ili ubaceni spektori da bi dosli kasnije. U svakom slucaju ulazi se u autobuse gde su cigani iz cg sa pesmama srbije i crne gore tresli treci autobus. U putu je ispalo staklo iz busa pa je zandarmerija malo smarala. A u gradu je izaslo i staro i mlado kako bi nam pokazali ili 3 ili srednji prst. Primeceni su i par varvara. Upadamo na stadion posle manje guzve i snimanja zandara i smestamo se u kafez. Navijanje stvarno ne pamtim kada je bolje, kompaktnije i glasnije bilo. Pesma za pesmom su se redjale zaista prelepa scena. U poluvremenu dolaze i par varvara koji bleje na gornjoj terasici ali su snimljeni tako da su se dzaba cimali ![]() Dogovor je pao da idemo na basket ali kao da se plati 3 eura ulaz. Videli smo 30 varvara koji su se smekerski uvatili za jaja i pokazali nam srednji prst i mi se naravno uplasili i rekli vozacu da ubrza.Ispred morace komandir koji je maltretirao pre 4-5 godina na basketu cigane koji mrzi srbe nenormalno.. kaze ajde skupite pare pa da 1 ide da kupi za sve.. a u busu se stoji na jednoj nozi. Posle pola sata maltreta u busu pustaju nas da udjemo u halu. U hali nas oko 300 i krece tekma. Preko puta oko 100tinak varvara koji su se lepo culi sa bubnjem. Ekipa koja je dosla iz bgd mrtva ali mrtva umorna. Svi promukli ne ispavani trezni umorni.. i svi do jednog navijali najbolje moguce. U prekidima krecemo spontano da djuskamo uz neki tehno dok su se ljudi u hali krstili u fazonu vidi ove budale. Posle su i varvari djuskali - kao da si pustio majmune iz kaveza..tako je licilo.. Posle tekme krecu pizdarije sa zandarima koji me prvo drkaju jer je milo bas bio izlazio iz dvorane pa u busu scepaju ortaka za gusu koji krece da ih zabada ali ga ostali drze (pa sam i ja tu popio pendrek :bes ) a na glavnom ulazu ljudi staju i idu u kordon da bi kupili nesto da jedu i piju.. tu vec krece komesanje i bio sam siguran da ce da krene tuca sa njima ( hvala bogu da nije jer bi bilo krvi do kolena a i ne bismo krenuli za bg do sutra ujutru).. uguravaju nas u voz i sa poslednjim mrs u pizdu materinu i jebala vas ovakva drzava odlazimo put bjelog polja za nabavku materijala ![]() Izvojevali smo pobedu na navijackom i onom drugom planu, podrzali bracu srbe u pravom pogledu, proputovali, zezali se i hvala bogu dosli kuci zivi ( a za zdravlje kome jos puca ![]() smej se smej..
05-08-2006, 12:50 AM
Quote:Maj 25 Wrote:Jesam ali nisam siguran, moze biti da sam itripovao....Kad stigne audio zapis sami procijeniteRed Squad Podgorica Wrote:Melodija, cini mi se da je slicna onoj 'I kada dodje tuga...' Skinuo sam audio zapis sa delije.net-a i ne znam stvarno koja je melodija nisam je chuo ranije. Nije "Dok palme njishu grane" tj. "I kada dodje tuga"
05-08-2006, 01:08 AM
Ja volim tebe ludo
ja tebe volim znaj i imam jednu zelju tu pobedu danas mi daj Ja zivim samo za tebe ti si meni sve za slavu crvene zvezde za nove pobede http://rapidshare.de/files/19871516/Ja_v....zip.html
05-08-2006, 06:40 AM
Gostovanje u Cg je bilo extra 2 tekme odradjene fudbal i basket na kom smo svi odlepili vise od svega i cimanja sa murijom koja nije dala ni da pisamo,popijemo vode ili ne daj boze pojedemo nesto. Toliko o ljubaznosti policije koju je neko spomenuo! Inace hit ovog gostovanja je definitivno : Pre smo bolesni nego normalni
![]()
05-08-2006, 06:46 AM
Quote:Ja volim tebe ludo NE PISITE POGRESNO TEKST, LJUDI CE POGRESNO DA NAUCE PA CETE ONDA DA KUKATE KAKO NE ZNAJU I PRAVITE SE PAMETNI !
05-08-2006, 10:13 AM
auuu hvala sto si me ispravio ja ga onda nisam lepo shvatio dobro je jos 2 dana do srede nauci cu ga ;pivo
05-08-2006, 12:01 PM
Ови из Подгорице још нису послали слике? Иначе Гишкин извештај је најбољи.
Неко је заборавио да помене да су се неки купали голи у леденом мору (од тога и један члан екипе DC) :rofl :lol:
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
05-09-2006, 05:16 PM
Odlican navijacki dan u Podgorici. Na fudbalu je bilo sve OK, navijanje odlicno. Posebno me raduje dobrog prihvatanja pjesme 'Mars na Drinu' . Vidjeli smo da je Zeta fakticki bila gost na svom stadionu, jer je za Zvezdu navijala gotovo citava zapadna tribina izuzev loze u kojoj su se nalazili celnici Zete i mozda jednog sektora. Sve u svemu Podgorica, Bar, Herceg Novi (iz ovih gradova je dosao najveci broj Delija iz Crne Gore) su jos jednom pokazala da voli Zvezdu i svaka cast Delija iz raznih krajeva Srbije koji su uspjeli da docu.
Kosarku necu da komentarisem jer to nije tema.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
|
« Next Oldest | Next Newest »
|