Threads: 1
bice do jaja veceras...ja jos malo i krecem na :flasa pa na slavlje  ampion
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Threads: 17
Evo par slika. Zurim na Kalemegdan. Veceras ostalo...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._vojvodina
Threads: 1
Threads: 76
???????? ?? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?????.
?? ??? ??????? ??????? ?? ?????...
????? ????? ??????? ?? ???????.
????? ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ??? ????????? - ?? ?? ????? ???? ????? ???? ????.
Threads: 2
Da li je neko uslikao? Ja sam video kako razni snimaju za privatnu kolekciju...prepoznace se.  Valjda ce udeliti i koji snimak nama...
Inace sta reci o utakmici koja je predstavljala jednu od onih velikih? Zivce mi je izjelo ono bacanje rolni i papira pre vremena... Raspravljao sam se sa nekoliko budala zbog toga, ali ubrzo bi se nasao neki novi kreten koji bi cinio istu glupost. Pitam se ponekada cemu trosenje onolikog papira kada polovina nece to da procita uopste...
Sto se tice same utakmice i pevanja bila je kao i svaka mala utakmica na kojoj peva nas 3000, stim sto smo ovog puta imali tu levu i desnu stranu Severa koje bi probudili sa vremena na vreme i podigao jos dodatno atmosferu... Bakljada u 24om minutu za divljenje...
Do kraja utakmice zabelezeno je padanje Firmine zastave, njihovo bacanje baklji na publiku na istocnoj tribini i odlican vatromet u reziji uprave (sa krova juzne tribine).
Posle utakmice ogroman korteo do Pobednika, pesma kroz grad i odlicno raspolozenje. Na Kalemegdanu pale se baklje, vatromet i pesma, a na kraju puno srce i zelja za ulazak u Ligu Sampiona!!!
Threads: 83
????? ?? ???????? ????????... ??????, ??? ?? ??????????? ??? ? ????... ????????? ??? ???????? ????? ??????? ?????? ?? ???? ???? ?????... ?????? ???? ????? ?? ????????, ????? ??? ?????????, ?????, ???????, ???????? ?????, ?????????, ??????, ????????, ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ??? ????????? ??????... ?? ?? ????? ??? ?? ???? 300-??, ??? ????????? ?????? ?? ??????? ?????? ?? ???????? ? ?? ??????? ?????, ?? ?????????????? ???????, ??? ?????????...
????? ?????? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? ?? ????? ?????? ?? ??? ? ???... ????? ????? ?? ???? ????, ????? ??? ?? ????? ??????? ????? ??????? ???????, ??? ????? ?? ???? ????? ? ???? ?? ??? ????... ? ????? ?? ??????? ? ????????? ?????????, ?????? ????? ? ?????? ??? ???????, ???? ???? ??????? ???????? ???? ???? ????? ??? ??????????? ?? ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ???????? ???... ? ??????? ?????? ?? ?????? ???? ?? ??? ???? ????, ??? ?? ?? ??????????, ????? ????????????, ??? ????? ?? ????????? ?? ??? ???? ?? ??? ????? ? ???? ????? ????? ???? ? ????? ??? ?? ?? ?????? ??????? ?? ????????? ?? ?????? ? ?????? ??????? ?? ??? ????? ? ????? ?? ???? ?????? ?????? ??????? ?? ???? ?????? ???? ??? ??? ?? ? ??????...
??????? ???????? ?? ??? ???????? ?? ?? ?????? ???? ??????... ????? ? ????? ???? ??? ???, ? ????? ????? ??????? ??? ??????? ??????? ?? ??????????... ?? ??????? ???????? ???? ?? ????????? ?????? ? ?????.... ?????? ?? ????????? ? ?????? ???????? ?????? ???? ???? ???? ?????? ???? ?? ??????????? ?????? ? ?? ??????????? ???????? ??????? ??????...??? ??? ? ?????... ? ??? ??????? ????????? ?? ? ?????????, ? ???????? ?????, ??? ???? ??????? ?? ??? ?????... ? ?????? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ???????, ???????? ???? (?? 4-5) ?? ???????? ?? ??? ? ???? ????? ?? ????? ????? ????? ????? ??????... ?? ?? ?????? ? ????? ???????????...
?? ????????? ????????? ?????? ?? ?????? ?? ????????... ??????? ???????? ? ????? ?????????? ??????? ??????? ?? ???? ???????... ??????? ??????... ????? ?? ?? ?? ??? ???? ?????????? ???????... ???????? ?? ??????????? ??????????? ? ???????? ???????, ????? ??????, ??? ? ??????? ?? ???????? ???? ???? ????... ????? ???????? ??????????? ??????????, ??? ?? ?? ??? ???? ??? ????????? ? ????? ?????, ? ????? ?? ???????? ????? ?? ?????? ?????... ????? ?? ????????? ???????? ??????? ? ?? ????? ???? ?? ??????? ?????????? ? ??????? ??????... ? 24-?? ?????? ??????? ?? ???????...
? ????? ??? ?? ????????, ????? ?? ?????? ???????? ???????, ???? ????? ????? ?? ?? ????????, ??????????? ?? ???? ????????? ?????.... ????? ??????? ?? ?????, ?????????? ?????, ? ?????? ??????? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ?? ???? ?????????? ??????.... ???????... ?? ????? ?? ???????? ???????? ????? ????, ??? ??? ?????????? ?? ?????? ?? ???????????, ?????? ??????? ? ??????? ???? ? ?????? ?????? ??? ?? ?? ???????? ????? ?????...
???? ????, ???????? ?????-???, ??? ????? ?? ???? ?????????? ??????? ?? ????? ???????? ? ?????????? ?????... ???????? ?? ????... ???????? ??? ???????? ????????.... ?? ??????????? ??????? ??????? ????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ?? ?????, ??? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ?????? ?????????... ???? ????? ??????? ??????? ??? ?? ???? ???????? ??? ?? ?????? ???? ????????? ?????... ???? ?? ????? ????????? ????? ?? ?????? ?? ????? ?? ?????? ???????? 2005/2006... ?? ????????? ????????? ????????? ???? ?? ?????????? ??? ???? ? ?? ?? ?????? ????? ??????????? ????????... ? ??? ?? ???????? ????????, ????????? ?? ???? ????? ????? ?? ????? ? ????.... ?????, ?????? ? ??????? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????????? ? ???? ???????? ???? ??????????? ??? ????????????? ??????...
??????? ???? ???? ?? ????? ?????? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ?? ??????...? ???????? ?? ??? ??????, ??? ??????? ?? ??? ??????? ???? ????... ??????? ??????? ?????? ???? ? ?????? ? ????? ???? ?? ??? ????... ??? ??????? ????????? ?? ????? ?????, ??????? ? ??????? ???????????? ?????? ??????? ?? ????????? ?????????? (????? ???), ????? ???????, ????? ??????, ???? ?????????? ? ??? ?? ????????? ? ?????? ?? ???? ?? ???????? ????? ?? ??????... ????? ???? ???????, ??? ??? ?????? ???????... ??????? ?? ???? ?? ??????? ??????, ?????? ??????????? ? ??????? ?????????? ??? ?? ?????????? ?? ???????... ?????? ?? ???????? ??????? ? ? ???? ?? ????????? ?? ?????? ?????? ??? ????????? ???? ??????????? ??????? ??? ???????... ??? ????????? ?? ?????????? ????????? ???????? ??? ?? ???? ????? ??????? ? ???? ??????... ????? ?????? ?? ????, ?????? ? ?????? ???????
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 18
prerano bacanje rolni i papirica, kradja nepotrebnih i sitnih stvari po gradu su stvari koje su me strasno iznervirale.. sta ce nekome cestitka, piksla ili sundjer za stolicu, bacice iza prvog coska..
navijanje necu mnogo komentarisati, klasicna boljka kod "vecih" utakmica..
ali su zato bakljade, koreografija, skidanje zastave, udari, proslava u gradu stvari kojima smo prevazisli sebe na danasnjoj utakmici..
ko nije bio na kalemegdanu, neka se pojede..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 7
Imam osecaj kao da sam bio na 3 utakmice.
Sta reci,sve je to RSF lepo opisao...nekoliko bakljada,koreo sa rolnama,strobovi,dimovi,korteo kroz ceo Beograd dugacak par kilometara za pamcenje,slika ulazi u istoriju,na Kalisu opsta ludnica,baklje,vatromet,pesma...
Threads: 0
http://rapidshare.de/files/19568597/zvez...1.avi.html
http://rapidshare.de/files/19567905/zvez...a.avi.html
Prvi klip je sa pocetka sa papirima ali malo snimljeno sa zakasnjenjem,a drugi na kraju bakljada sa strob bakljama. ;pivo
ETELINARA KRALJEVINA
Threads: 15
Evo ja koji nisam bio (i jedem se mnogo zbog toga) jednostavno ne mogu da poverujem da je ovo bila tekma protiv tamo neke vojvodine :zbunjen .Bolje i da ne znam sta je bilo posle na Kalemegdanu.
|