03-11-2006, 05:53 PM
mnogo mnogo delija na severu,super navijanje :ruke
DAJ TE KLIPOVE !
DAJ TE KLIPOVE !
ЦЗ-рад, субота 14ч, Маракана
|
03-11-2006, 05:53 PM
mnogo mnogo delija na severu,super navijanje :ruke
DAJ TE KLIPOVE !
03-11-2006, 06:04 PM
Надам се да је РСФ наоштрио оловку... :lol:
Видоје записи бакљаде: www.delije-caffe.co.yu/video/2006/rad-bakljada1.avi www.delije-caffe.co.yu/video/2006/rad-bakljada2.avi www.delije-caffe.co.yu/video/2006/rad-bakljada3.avi Радомире, 4000-5000 људи... е а кад би ови што седе на Северу а нису у копу, прешли у коп то би доста значило.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-11-2006, 06:09 PM
Gledalaca: 6.000
Sudija: Dragomir Stanković (Beograd) Sportskacentrala^ Znaci nas je bilo preko 5 000.
03-11-2006, 06:12 PM
Kad smo vec kod SC
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/z...-rad-2.jpg http://www.sportskacentrala.com/fudbal/z...-rad-2.jpg Ima i slika radara, prosjek godina 16.8
03-11-2006, 06:13 PM
oni obicno te informacije iznose na osnovu prodatih karata,pa kada se dodaju i oni sa propusnicama dobijamo realnu cifru danasnje posete
03-11-2006, 06:16 PM
e jebem li ga, mnogo je...
03-11-2006, 06:20 PM
Hatori Hanzo ::
I bolje sto su se placale ulaznice. Sa besplatnim ulazom bismo dobili malo nerealnu sliku jer bi sigurno bilo i vise ljudi. Ovako se vidi koliko ima trenutno ljudi kojima je stalo da dodju na utakmicu. Е управо је ово суштина.Да се плати него шта,да се навикну људи а плаћају улазнице(мада кад су гостовања у питању,нек буде као што је у Смедереву ).Ја сам са ортаком пред текму отишао до благајне да он купи карту,а тамо коментара да ти преседне:Јој убићу оног ко ми је рекао да је бесплатан улаз;ма не могу цим ми је да дам 200 динара и тако редом.Ма море марш стоко безрепа,гледај за џабе свој клуб из краја,а на Маракани има да платиш улаз. Што се текме тиче баш не памтим да сам овако оставио глас на некој ''малој текми'',а онај Еври Го ме дотукао физички тотално,па сам до краја једва издржао на ногама.Тако је то кад годинама улажеш у стомак и гузицу .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
03-11-2006, 07:06 PM
Meni je danas bilo dobro na severu,jos kad bi kako je neko ovde rekao svi presli u kop i navijali kako treba bilo bi dobro.
03-11-2006, 08:00 PM
Сјајна слика данас на северу... Време нас је послужило, велики број људи је испунио трибину која је најзад заличила на оно што би желели на свакој утакмици... Наравно ту мислим на бројност, а што се тиче целокупног издања Делија било је солидно и наравно мора и може много боље...
Оно што ме је обрадовало данас је то што се већина потрудила да буде тачна... И ја међу њима јер искрено нисам познат по тачним доласцима посебно кад су ови јутарњи термини... Сви спремни и орни за прославу 61-ог рођендана нашег омиљеног клуба... И наравно навијачки дуел са уф-ом први после две године ако се не варам... О њима у једној реченици: једно од бољих гостовања на нашем стадиону у овој сезони, кавез скоро испуњен али сем буквално два-три пута нису се чули – оно има слике а тона нема... Север никад пунији на условно речено мањим текмама, позитивна енергија присутна од првог минута... Наравно на почетку смо госте дочекали са пар чувених песмица... На Маракану стигла је она... Раде пуши курац раде... Раде у другу лигу раде... Касније се наставља са стандардним репертоаром, истакао бих И напред Звездо ле која је баш грмела... Сем пар падова у суштини је било ок, али приметно је да они који нису редовни нису у форми па се падови дешавају највише захваљујући томе... После једног говора упућеног онима који су се успавали и истриповали да су посетили позориште, загрмело се пар пута баш онако како треба... Људи вежбајте кући, певајте, напољу, са другарима, у изласку, овде, онде... На терену пар добрих шанси и никако да падне гол и као да се више гледало на терен па је можда и то утицало да не буде још боље на трибини... Стицајем околности мало сам шврљао трибином и стварно доста знаних и незнаних је било ту... У целом том хаосу од јурњаве за клопом и пићем замало да не видим најлепши моменат у другом полувремену... На одбројавање 10,9,8,... почиње Ја сам године провео са тобом и сјајна бакљада са по неким димом... Одлично одрађено, а поменута песма се пева у пар наврата и доста је добро звучала... Наравно шалови и Добро знај, овог пута сви ко један од почетка до краја песме... Издвојио бих још један моменат, мислим да је почетак другог полувремена... Еври го и цела маса пева и гура се и вуче и то је изгледало феноменално.... Средином другог дела Милијаш даје евро гол и трибина је у трансу... Већ нас је мало ухватила фрка, али једна од многих лопти упућена на гол бањичана једноставно је морала да уђе... Током текме посебно нас је иритирао голман рада са шалом који је био окачен у мрежи гола... А одна филмска сцена... Један од момака који су били на стази хладно прилази голу, узима шал и наравно шал завршава на северу... Опште одушевљење... Рекох у једној реченици о њима али морам да додам... Имали су две пароле дс = демократска странка што стварно не знам какве везе има са целом причом, крајње смешно ако су алудирали на наш грб Делије Север... и парола Сва су села црвено бела... Наш одговор је био А вас у граду 200 и Јајинци, Беле Воде, Церак Виногради - 011??? Екстра... Боље да више не смишљају пароле ни они ни било ко други јер ће сваки пут као до сада испасти смешни... На крају момци ипраћени песмом са терена, шампионским покличима и остаје нада да ће нас и првом следећом приликом на Маракани бити бар оволико ако не и више... А онда остаје пуно рада да се исправе све данашње и грешке из прошлости како би остварили све оно чему стремимо... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|