Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-Bazel
Moj predlog je za stadion da se donese sto vise bubnjeva da se ,okupi dobra ekipa koja moze jako da peva u sto vecem broju...
Da bude bruka mena nas a tu smo,bas taj fazon al znaci da ceo grad tutnji bas mnogo bubnjeva jakih ....
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....

БОЛ И РЕВОЛТ
Tekma je na rts2,u 17h
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Pružimo podršku Zvezdi

Obaveštavamo sve navijače Crvene zvezde da ćemo se u sredu u 16.30 okupiti na Marakani, na poslednjem treningu pred utakmicu sa Bazelom, da još jednom našim igračima pružimo podršku.

Delije, svojim dolaskom dokažimo da je i prazna Marakana - NEOSVOJIVA TVRĐAVA!!

Delije Sever
Odlicno !
Ako se dobro sjecam i braca iz Gate 7 su slicno uradili prosle ili pretprosle sezone i bilo je do jaja !
Mislim da imam i slike bakljade sa tog treninga...
Tacno. Mada tad nisu uspeli da pobede i osvoje titulu.
Steta sto ovo nije ranije odluceno, i da bude receno za vreme utakmice sa Javorom.
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Netacno!Olimpiakos je tada pobedio,dakle osvojili su titulu!
Cini mi se da su pobedili sa 3:0.Bilo je bitno da pobede sa sto vecom razliokom
zbog gol razlike!I bilo je pre 2-3 godine.
No nema veze,sutra svi na trening!
Све сте прочитали... Сутра ко год може, било би лепо... Знате где је помоћни, за неупућене одмах испод или иза управне зграде... Уствари, видећете вероватно пуно људи да се туда креће и учествује у давању подршке момцима који ће прекосутра играти на празној Мракани...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ma opusteno za bimove BAREM TIH PIVNICA I KAFICA IMA tako da ne treba se brinuti uopste! Zvezda zna da smo uz njih!!! :finger
un Club OBRENOVAC ! ! !
:megafon Sva srca nasha su uvek uz vas
nemojte nikad izdati nas...
amo ti...
Aj nek neko napishe kako je bilo na treningu, za nas koji nismo bili u mogucnosti da dodjemo.

Forum Jump:

Users browsing this thread: