Threads: 0
Quote:???????, ?? ????? ?????? ?????????(?????? ?? ?? ?????), ?? ?????? ?????? ??? ????????? ????? ?? ??????(????? ????!), ?? ???????? ????????, ??? ?????? ???? ??????? ?????????(????????? ?? ????????? ????? ?? ??????!), ? ?? ?????, ??? ??? ?? ????? ????? ??? ?????? ?? ????????? ??? ?????? ?????! ??? ????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????????? ?? ????????? ????????? ?? ??????? 3000?? ?? ????????1
Skandinavci,Rusi i ostali sa slicnom klimom ne mogu biti domacini u decembru,to je UEFA vec odredila.
too drunk to fuck
Threads: 9
Zaista bi bilo ekstra gostovanje na Olimpiku, a veliki izazov bi bio i otici Besiktasu u goste. No, posto nam tim iz prvog sesira dolazi u goste, i to pred punim tribinama, igracki bih voleo da to bude AZ jer bismo sa njima mogli da se nosimo, a navijacki svakako Roma jer bi napunila Marakanu, mada tesko da bi romanisti dosli, sto kaze Radomir. Za prvu utakmicu pred praznim tribinama idealan je Grashopers, a kao domacin iz petog sesira najbolje bi nam legao Liteks Lovech ili Rapid Bukurest. Za kraj, cenim da bi super gostovanja bila protiv Bazela ili PAOK-a.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 15
Verujte mi da su nam sanse za prolaz iste dobili najjace ili najslabije pa zbog toga ja prizeljkujem navijacki atraktivne protivnike.
Kuci bez publike-ko god.
Gosti-Marsej,Paok,Bazel
Kuci-Roma,Besiktas
Gosti-Dinamo B,Litex
Znaci bas bih voleo:
Grashopers,Marsej,Roma,Dinamo,Crvena Zvezda
Threads: 76
Quote:??? ????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????????? ?? ????????? ????????? ?? ??????? 3000?? ?? ????????1
?????, ???? ???? (20. ???????) ? ????? ???? (3. ????????) ??? ?? ????????. ????? ???? ?? ???? 24. ???????? ? ???? ?? ???? ??? ? ???????? ?? ??? ?? ??????? ?? ????????? ???? ?????????. ?????????? ?? ????? "??????"
???????, ?? ??????????? ????????? ? ???????? ??????? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??? ????????? ??????? ???. ??????? ?? ??? ????? ?????? ? ????????. ??????? ????, ??? ?? ?? ?????, ????? ?? ???? ???????????? ?????. ?? ?? ?? ????? ????????? ;pljuga
???? ???? (14. ??? 15. ????????) ?? ??? ????? ?????????. ???? ????? ????????? ? ???????? ??? ?????? ?? ?? ???? ?????????????? ???? ? ?????? (????? ? ???????), ?????? ?? ? ???? ????? ???? ???? ???? ?? ???.
Threads: 83
A vdim niko ne spominje vitoriu gimaraes... Zamislite da se jos jednom ide u portugal... Strasno!!! Mislim, ne znam pricace momci koji su bili, ali i to bi bila jedna od destinacija koje bi mogle da se preskoce...
U svakom slucaju sto blize i sto toplije bi bilo ok, ali ko god da se nadje sa nama u grupi, nema mnogo izbora za nas... Odavno smo rekli: sa Zvezdom i na Marsu ako treba... I treba biti realan i ne ocekivati previse od fudbalera, za nas je bitno da se navijacki maximalno pokazemo, dugo nas nije bilo na evro sceni u kontinuitetu, pa ako nas posluzi malo sreca i uz malo znanja eto Delija i posle zime na evropskim stadionima...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 15
Mislim da bi Turci dosli i to bar 1000-2000 navijaca.
Ako dobijemo Romu takodje ocekujem da dodju,jer uvek sam Laziale smatrao pickama a Romaniste dobrom tribinom ali i solidnom fight ekpom.
Laziali nisu dosli do sada u Beograd a imali su priliku dva puta,jednom kod nas,a mi se dobro kotiramo u ovom nasem svetu ;pljuga tako da ocekujem potvrdu mog misljenja i prizeljkujem Romu ili Besiktas.
Ali pazite-Bazel!
Stadion bi bio nas i jos bi moglo da bude zanimljivo sa ovim njihovima.
I sto kaze Lucky-Rumunija.Pa da nas iz Beograda ode par hiljada.
Delije-lep osecaj kad se igraju grupe!!!
Pa sednes i planiras gostovanja...Hvala Boze!
Threads: 4
Quote:Mislim da bi Turci dosli i to bar 1000-2000 navijaca.
Ako dobijemo Romu takodje ocekujem da dodju,jer uvek sam Laziale smatrao pickama a Romaniste dobrom tribinom ali i solidnom fight ekpom.
Laziali nisu dosli do sada u Beograd a imali su priliku dva puta,jednom kod nas,a mi se dobro kotiramo u ovom nasem svetu ;pljuga tako da ocekujem potvrdu mog misljenja i prizeljkujem Romu ili Besiktas.
Ali pazite-Bazel!
Stadion bi bio nas i jos bi moglo da bude zanimljivo sa ovim njihovima.
I sto kaze Lucky-Rumunija.Pa da nas iz Beograda ode par hiljada.
Delije-lep osecaj kad se igraju grupe!!!
Pa sednes i planiras gostovanja...Hvala Boze!
Bazel i sukob sa njihovom ekipom bi konacno pokazao Evropi ko smo! Bilo bi bas zanimljivo.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 0
a sta taj bazel ima neku zajebanu ekipu?!
Threads: 1
Quote:a sta taj bazel ima neku zajebanu ekipu?!
Ma jok,samo se oblace lepo
Threads: 4
Quote:jagodanbg Wrote:a sta taj bazel ima neku zajebanu ekipu?!
Ma jok,samo se oblace lepo  Uze mi recenicu iz usta  .
Inace ja bih voleo da izvucemo Grashopers(pre bi Steaua ali jaka su ekipa(u fudbalu  )) kod kuce,zatim Rapid ili Dinamo Bukurest u gostima,pa onda Romu na Mari,i najzad po meni najzanimljivije gostovanje u SLOUNU.
Znaci ovako:Grashopers-kod kuce,Rapid-gostovanje,Roma-kod kuce,i nakraju PAOK gostovanje.
Pozdrav
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
|