Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formacija za Bragu
Jedna je stvar sto Kovacevic kvari igru protivnika i zacepa mnoge rupe u odbrani svojom igrom na sredini. Medjutim, ono sto nama treba je neko ko ce biti organizator igre na sredini te razigravati nase igrace. Nama, morate se sloziti sa tim, fali leprsavost koju smo svojevremeno imali sa Piksijem i ostalima koji su bili kreatori igre. za mene Kovacevic najvise slici Jugovicu, ali Juga nikada nije bio organizator nego radilica.

poz
Dacha
Ajde da i ja malo budem Zenga ;pljuga

Stojkovic(Disljenkovic :rofl )

Basta Dudic Bisevac Lukovic

Bosko Pixi Mladja Perovic

Trajce

Puro
Quote:Cazzo, iskreno receno, sad si ga bas lupio. Od svih igraca, Kovacevic je do sada pokazao najstandardniju formu. Njegov zadatak nije da zabija, vec da spreci da se zabije nama. Sam Bog zna koliko napada je prekinuo i lopti oduzeo, a to i jeste njegov zadatak. Da li si svestan koliko rupa je zatvorio i koliko puta je ispravljao tudje greske u odbrani? Iako igra u srednjem redu, verovatno je nas najbolji defanzivni igrac. Naravno, bilo bi lepo da ima "loptu" kako se to kaze, ali sada ce tu biti Mladenovic koji ce biti zaduzen za dodavanja.
Kovacevic je taj koji je dosad drzao nasu sredinu terena, videcemo kako ce izgledati ekipa ukoliko on ne bude igrao.

kao sto sam rekao trci i to mnogo ali moj ljubimac nikada nece biti.i sam je rekao da mora da radi na tome da daje golove. znaci nisam ja to izmislio.nadam se da ce biti bolje sa mladenovicem.
dali sam ja lupio ili ne to je moj problem ali zapamtiote sta cu sada da vam kazem--nikad se u zvezdi nece proslaviti--NIKAD.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:
kiki Wrote:Cazzo, iskreno receno, sad si ga bas lupio. Od svih igraca, Kovacevic je do sada pokazao najstandardniju formu. Njegov zadatak nije da zabija, vec da spreci da se zabije nama. Sam Bog zna koliko napada je prekinuo i lopti oduzeo, a to i jeste njegov zadatak. Da li si svestan koliko rupa je zatvorio i koliko puta je ispravljao tudje greske u odbrani? Iako igra u srednjem redu, verovatno je nas najbolji defanzivni igrac. Naravno, bilo bi lepo da ima "loptu" kako se to kaze, ali sada ce tu biti Mladenovic koji ce biti zaduzen za dodavanja.
Kovacevic je taj koji je dosad drzao nasu sredinu terena, videcemo kako ce izgledati ekipa ukoliko on ne bude igrao.

kao sto sam rekao trci i to mnogo ali moj ljubimac nikada nece biti.i sam je rekao da mora da radi na tome da daje golove. znaci nisam ja to izmislio.nadam se da ce biti bolje sa mladenovicem.
dali sam ja lupio ili ne to je moj problem ali zapamtiote sta cu sada da vam kazem--nikad se u zvezdi nece proslaviti--NIKAD.
Ne znam zasto bi neko trazio od Kovacevica da daje golove,pa on je tipican zadnji vezni ili ti koljac,dakle igrac koji ce da onesposobi protivnicke veznjake da kreiraju igru svog tima to jeste da im kvari akcije.Pa to bi bilo isto kao kad bi rekli za gatuza ili davidsa da nisu dobri igraci jer ne daju golove,a danas u savremenom fudbalu se bas ti igraci i najvise cijene.I evo ti jedno prosto pitanje zasto real posle odlaska makelelea nije osvojio ni jedan trofej,iako je u svojem timu imao i asove poput Zidana,Bekama,Ronalda...?Pa upravo zato sto u ekipi vise nije bilo jednog koljaca koji ce da oduzme loptu protivnickoj ekipi i zapocne akciju svog tima,i zato je real protiv iole agresivnije ekipe prolazio kao bos po trnju,i tako je bilo sve do dolaska gravesena kada ce se neke stvari vjerovatno promijeniti i prognoziram da ce Real upravo zbog njega i uzeti titulu ove sezone.I nemojte vise da dirate Kovacevica,pa ljudi to nam je kapiten!
Posao zadnjeg veznog je da kvari igru protivnika a ne da daje golove. Takva pozicija je veoma zahtevna i teshka s obzirom da je zadni vezni igrach koji dobija najvishe batina na terenu.
Tri najbolja zadnja vezna na svetu, po meni: Gatuzo, Gravesen i Makelele. Ne znam da li je iko od njih nekada dao gol.
Citam danas novine i Zenga razmislja da u napad izvede Raskovica jer je ovaj Boban Stojanovic jos uvek nedovoljno oporavljen. Ako bude igrao Raskovic osudjeni smo na propast. A leva strana nam je jos uvek losa, tako da ce napad da funkcionise sa centra (Mladenovic) i sa desne strane (preko Baste). Nama bi dobro dosao Dragutinovic iz Sevilje, samo sto kosta 3 miliona evra :o Piksi nije uspeo da dovede Amoruza, jer je nudio 400.000, a agent trazio bar pola miliona. Ova odbrana me stvarno brine.
Quote:Citam danas novine i Zenga razmislja da u napad izvede Raskovica jer je ovaj Boban Stojanovic jos uvek nedovoljno oporavljen. Ako bude igrao Raskovic osudjeni smo na propast. A leva strana nam je jos uvek losa, tako da ce napad da funkcionise sa centra (Mladenovic) i sa desne strane (preko Baste). Nama bi dobro dosao Dragutinovic iz Sevilje, samo sto kosta 3 miliona evra :o Piksi nije uspeo da dovede Amoruza, jer je nudio 400.000, a agent trazio bar pola miliona. Ova odbrana me stvarno brine.

Amoruzo trazio 600.000 a sto se tice napada, mislim da se u prvoj utakmici ipak moze ocekivati da se oba napadaca koja budu u timu napale kako bi dokazali da nesto vrijede.
Ono sto svi kazu je problem lijeve strane i po mom misljenju jedan dobar srednjak koji ce u potpunosti razigravati krila i napadace a takvog je danas tesko naci.

poz
Dacha
Quote:Posao zadnjeg veznog je da kvari igru protivnika a ne da daje golove. Takva pozicija je veoma zahtevna i teshka s obzirom da je zadni vezni igrach koji dobija najvishe batina na terenu.
Tri najbolja zadnja vezna na svetu, po meni: Gatuzo, Gravesen i Makelele. Ne znam da li je iko od njih nekada dao gol.

pa naprimer ja sam dosta puta video dagravesen daje golove. cak je u evertonu bio najbolji strelac dok nije presao u madrid gde mu trener zabranjuje da prelazi centar igralista.
Gatuzo i nije neki strelac ali ga nabode barem 3-4 u sezoni.
Kada je Piksi Kovacevic zadnji put dao gol????

Nije tema ovog topica ova prica ali ajde i neka ne zameri Kiza.

Mislim da cemo se nekako izvuci u Beogradu protiv brage sa 1-0 a tamo sta nam Bog da.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Mene licno sada mnogo vise brine bolna grimasa na Zigicevom licu kada su ga iznosili iz igre na tekmi Spanija-Srbija.Nadam se da nece morati mnogo da pauzira,ali start Marcene nad njim je zaista bio brutalan.U pitanju je butni misic koliko sam mogao da vidim...
Confusedampion Ma Žiga je samo oduzimao dragoceno vreme, a za Bragu sledeća formacija:

------------------------------------ Ranđelović--------------------------------

------Dramani-----------Biševac------------Dudić------------Luković-----

------------------Basta------------------------------Kovačević---------------

-------------------------------Mladenović--------------------------------------

---------------------Janković---------------Trajković-------------------------

----------------------------------Purović---------------------------------------
onos grada, Ti si našega.....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)