06-09-2005, 07:47 PM
Indjija je vecinom u grafitima JF,iako ne valja,opet bolje je sto je nama marketing izrazen 90% kroz akcije-nego kroz grafite.
Razne fotke...
|
06-09-2005, 07:47 PM
Indjija je vecinom u grafitima JF,iako ne valja,opet bolje je sto je nama marketing izrazen 90% kroz akcije-nego kroz grafite.
06-09-2005, 09:19 PM
Quote:Pazi, otprilike znam ko to pishe. Ima ih tu i tamo Young Alcatraz na donjem Dorcolu a gornji je uvek bio grobarski (debeli D*** i kompanija). Pazi sad,"gornji Dorćol" tj, Vasina,Francuska,DušanovaTadeuša Košćuška(og),dok sam ja išao u OŠ KPI,a to je perod 81-89.god,skoro da nije bilo ni jednog iole normalnog lika koji je navijao za pakistan,bilo ih je na prste da ih nabrojiš i niko ih nije dirao jer su bili egzotika,čak u mojoj generaciji bilo ih je desetak i svi su imali neke probleme u glavama,mi "normalni" uglavnom smo isli na basket u KK CZV,ili na 25.maj u PK CZV,jednostavno tako smo vaspitavani od strane roditelja koji su ziveli u tom kraju i radili sto se tice sporta isto sto i mi...Sta se desilo u međuvremenu,od devedesete na ovamo,pojma nemam,mada znam da se više od 70% ljudi odselilo iz kraja (neki se setaju po Amerikama,a neki su po periferiji-ukljucujuci i mene).Tako da su se izgleda Alcatrazi naselili kad je pocelo sranje...ilti sto bi belci rekli "...there goes the neighborhood" ![]() A tog debelog,ne znam,ako je stariji (oko 30. god),onda bi mogo da da se setim...a ako je "slučajno" išao u OŠ Pero Popović Aga-onda nemoj da se trudiš,jer mi je sve jasno...
06-16-2005, 10:33 PM
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal..._cacak.jpg
Pre neki dan mi je onako iznenada stiglo na mail. ![]()
06-18-2005, 01:36 PM
kizo ne bih ja rekao da je ovo iz cacka.Mislim nisam ga video osim ako su se neki klinci cimali i crtali po svojim dvoristima ili garazama ispred zgrade...
06-18-2005, 01:40 PM
Quote:neNO-Bandits-Cacak Wrote:Imam nesto da kazem....O kom klubu je rec? rec je o REMONT u koji je upravo usao u srpsku ligu... cuce se jos.... evo i jedne slike .Verbalni sukob sa murijom je kasnije prerastao u fizicki... osim kerova ugazili smo i one momke sa sela sto su navijali za Cajetinu sa grobarskim salovima...(jer su boje fk cajetina crno bele) ![]()
06-24-2005, 06:09 PM
Evo BBRS grafita slikanog po danu:
http://img104.echo.cx/img104/7273/dsc011574pg.jpg 230 kb http://img104.echo.cx/img104/771/dsc011646zt.jpg 240 kb
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-24-2005, 08:10 PM
E, tek sada se vidi koliko je mocan grafit......
Lepo, nema sta...
06-25-2005, 12:54 AM
Posto zivim iznad skole Mika Alas ili ranije Aga,mogu kao neko kompetentan da komentarisem pripadnost dorcolaca.Gornji kraj kao sto neko rece(St.Park,Alas,Jevremova,Jovanova)je skroz grobarski.Tu su Alcatraz,young alcatraz...Nasih ima na donjem dorcolu i to Heroji i Rodjen los.Sto se tice grafita kod parka,primetio sam ga jer svaki dan prolazim tuda!Nazalost ja i jos par delija smo u manjini u tom delu!Jeste da su tu retki nasi crveni grafiti,al jbg barem ima koji.Donji dorcol(Dusanova i okolina,Baruh,25.maj) je najvise nas.Al opet i tu ima grobara(Vandali,Alcatraz)Ja sam uvek za akciju zvezdinih grafita,pa ko je zaintresovan....Ma ebes dorcol,kad su vecina stanovnika Beograda
Delije,tako da me i ne boli previse sto je dorcol najvise grobarski.Medjutim,navijaci lokalnog kluba su upravo te iste delije i ti isti grobari.Neki od njih su i u grupama poput Azzuro Morte,Burek brigada...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
06-29-2005, 03:30 PM
Bice uskoro nekih akcija oko toga... Sve je tu, samo treba utvrditi, kada, kako i shta. Nece to biti grafiti, vec poruke glodarima i "obelezavanje teritorije".
06-29-2005, 06:06 PM
Quote:Nece to biti grafiti, vec poruke glodarima i "obelezavanje teritorije". Видела сам ја одавно по Дорћолу таквих порука ![]() - "Сви сте ви Ша-иле, гробари" - "Дупла круна П.Ф.К." - оговор : "Када?" http://www.delije-caffe.net/galerija/gal...akruna.jpg Постоји и леп графит "Co2", такође у истом крају, али не знам односи ли се на наш транс са трибине? ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|