Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FINAL 4 u LJubljani
Bla bla bla

Ko ce da najebe ce da se vidi na dan tekme. Zato se mani tih fora.

Zadar ajd mi baci broj mobilnog na privat pa de se nadjemo na cugu povedi i drugare ima dosta za sve! ;pivo Big Grin
Reply
Kizo, gotivan intervju na naslovnoj Smile
(za malo, po navici da je preskocim) Big Grin

p.s. Ziveo 3. april! Confusedampion

http://www.politika.co.yu/2003/0401/s09.htm
[Image: pobednik.jpg]
Reply
godra-koliko ja znam niko nije ni spominjao da ce neko od bbb doci u novomesto, cak niko nije ni znao da se igra...a kaj se tice ljubljane, malo ste si umislili koga jos boli kurac za vas i zadar??? igrajte si tu vasu ligu i uzivajte
Reply
Navijac, citao sam ranije na vasem Forumu kako jedva cekate da dodje Zvezda u Sloveniju pa da cekate Cigane. Ne kazem da si ti rekao ali bilo je takvih izjava. Pogotovo na pocetku GY lige dok ste se jos nadali da mozete doci do F4. Lako je sada reci ma zabole me za vas, ali da je tako bilo - bilo je. Jurili ste vi nas sve zajedno pre rata, zato je toliko i najebalo na Maksimiru . posebno pripadnika Kohorte i Torcide koji i nisu imali neke veze sa Dinamo - Zvezda, ali opet su se pojavili. I Cigani su isli sa Grobarima i obrnuto.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
USTASE bice vam krvava Subota :vesala :prst
Reply
Ma to su bre napaljeni klinci koji tekmu nisu videli oni najvise seru, kao mi cemo ovo i ono vama, a oni nisu ti "mi" nego misle na BBB kojim oni misle da pripadaju tako sto odu na neku Evro tekmu ili derbi. Mislis da bi ovi razglasili svima preko neta da dolaze? Mislis da bi Cigani pricali preko neta kako idemo u Makedoniju da cekamo BBB?
Reply
e pa odkad je zadar zadnji put igrao protiv zvezde nabavili smo i pjacanja i to jedan od njih na centarskoj poziciji koji je usput bio najbolji bloker u ruskoj ligi koja je kud i kamo jaca od te va
alelarga
Reply
E moj zadranineTongueopovic je ipak Srbin i kad igra protiv nas proradi mu ipak neki gen pa
pogodi najvi
Reply
Citam sad na B92 da iz BG'a stizu 500 cigana?!?!?!?!? U jebote!!!!!

Jeli se to oni malo zajebali??
Reply
Ekezia ne sutira trojke ali zato lepi na poster :finger

I kazes bio treci bloker u Ruskoj ligi. Koji su tamo timovi sem CSKA? Dokle su dogurali, ajde objasni nam. Sem CSKA i nemaju neke timove, tako da jedan jak klub nikako ne moze da bude merilo jacine jedne lige.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)