Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predstojece utakmice
jebiga brate lagao bih kad bih rekao da sam siguran
know why the birds sing
znam da je godisnjica Ravne Gore (54 koliko mi je poznato) ali me zbunilo sto to spominje umjesto derbija. Ali ajde
know why the birds sing
Po mom kalendaru Ravna gora je 14. ili 15. maja subota ili nedelja... Ako nema neka bitna tekma, zna se... Vidimo se gore... Mislim godisnjica je 13. maja ali se uvek pomera proslava zbog radnog dana da bi doslo mnogo vise ljudi...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:znam da je godisnjica Ravne Gore (54 koliko mi je poznato) ali me zbunilo sto to spominje umjesto derbija. Ali ajde

Izvini ako Sam Te time uvredio,sto sam spomenuo,izvinjavam se i ostalima ako tako misle...
S
Quote:Po mom kalendaru Ravna gora je 14. ili 15. maja subota ili nedelja... Ako nema neka bitna tekma, zna se... Vidimo se gore... Mislim godisnjica je 13. maja ali se uvek pomera proslava zbog radnog dana da bi doslo mnogo vise ljudi...

Koliko znam,14.je CZ-Buducnost, znaci veoma bitna utakmica kako na terenu,jos bitnija i na tribinama... namigivanje
S
Полуфинале са агенцијом пада 11.маја(среда),а финале 24.маја(уторак),проверена информација која је најтачнија,за све оне које планирају да долазе из Дијаспоре и околних република......................
[Image: 38968606tp6.png]
Quote:Mislim godisnjica je 13. maja ali se uvek pomera proslava zbog radnog dana da bi doslo mnogo vise ljudi...
Mislim, topic je trebao da se zove "predstojeci praznici". Big Grin
13. maja su jos neke godisnice... ;pljuga
Inace, zvanicno obavestenje je da se polufinale kupa igra 11. a finale 24. maja. (odlucio u petak fsscg)
[Image: pobednik.jpg]
Quote:
Inace, zvanicno obavestenje je da se polufinale kupa igra 11. a finale 24. maja. (odlucio u petak fsscg)

Ниси видела мој претходни пост или?!Ал небитно................Поздрав
[Image: 38968606tp6.png]
F8 Kurtonke:

Ukoliko Zvezda pobedi Cibonu, a Partizan Zadar, eto nam novog derbija u polufinalu.

Evo konačnog rasporeda parova finalnog turnira u Beogradu:

četvrtak, 28. april:
Hemofarm - Bosna BHT
Partizan Pivara MB - Zadar

petak, 29. april:
Crvena zvezda - Cibona VIP
Union Olimpija - Refleks
Znaci pocinje ludilo!Bice :jebanje koliko oces! :megafon Na marakani opet pesma stara........
ve prolazi ZVEZDA traje!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)