Threads: 76
Quote:Znate li sta je AcA PetROVIC izjavio na pitanje nasih novinara da li se hvatao dole ... "imao sam problema sa pantalonama" :rofl
:lol:
Acu je zasvrbelo posle skandiranja "aco govnaro"..

a posle smo se ispravili skandiranjem "aco, jajaro"... :lol:
sto se tice okidanja : u rukama kize lionca, svaka puska bice ubojita!
p.s. vazno je da sada svi uzivamo... namigivanje
Aleksandar (Jovanov) Petrovicu...
Threads: 14
A kakva je ono sorka bila? Nadam se da opet nije bila jedna od onih besmislenih tuca "sto si me gurno p ti m". Da nije bilo nesto vezano za kacenje zastava? Ajde bre dajte malo detalja a ti se Kizo sledeci put potrudi da cheerleadersice uhvatis iz boljeg ugla, ovo nije molba nego zahtev :lol: . Salim se, slike su stvarno brooka dobre ali sta ces kad mi volimo zene skoro koliko i Zvezdu

.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Threads: 4
Prvo bravo ZVEZDO!!!
Drugo Kizo svaka ti cast na AUDIO/VIDEO koje si uradio. Nastavi tako brate! Sad sam malo pre pustio ovde u kancelariji I KO NE SKACE TAJ JE HRVAT OOOOO do daske! Svi su poskakali! :o
Trece danke UL! :flasa :flasa
Pesma Oh mama je sigurno zabarska koja torca bre :zbunjen . Ali mislim da je prvo pevana od napolitanske CURVA B. I ide
O mamma mamma mamma O mamma mamma mamma
Sai per che innamorato so
O visto Maradona O visto Maradona
Oooo mamma innamorato so!
Forza Napoli.
Inace ja licno mislim da imamo previse zabarskih pesama koje pevamo na SEVERU, ali je ova jedna od najlepsih! Meni 100puta lepse su pesme kao na primer SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU ili DOBRO ZNAJ itd. nego ale ale napred zvezdo lea lea le. U Srbiji ima dosta melodija i pesama koje mogu da se prenesu na stadion. Jebiga nesto ne volim zabare sta da radim.
Pozdrav ciganima!
a da
Kravare sta tebe boli kurac za hrvate jebala te kambodza!
Threads: 38
Bravo Zvezdo, bravo Zvezdo....
sto se tiche toga da mozda trebamo da pevamo pesme koje samo podrzavaju i velichaju Zvezdu to jeste ok ali to ne moze da urodi plodom...cibosi bi se osecali kao da gostuju negde u lepoj njihovoj, veoma je bitan u ovakvim utakmicama psiholoski pritisak koji mi kao navijachi izvrsimo na gostujuce igrache...Toga su oni bili svesni ako niste primetili Aca SRBENDA je pokusao da se posluzi pomoci sudija i onda vrsimo pritisak na njih...na svu srecu ovoga puta nije uspeo....
Navijanje chista desetka!Sliku mi kvari samo ovo sto je Lovac_na_Jelene okarakterisao kao sorku...brate nije bila sorka nego neki matori se sapleo i onda smo svi popadali na njega

ni on sam nesrecnik nije znao sta tu trazi....E da iskren da budem ochekivao sam koreo, ali baklje su ipak odradile svoje tako da sam skroz zadovoljan...
UK_Nikola u pravu najjache bi bilo kad bi mi na nase srpske melodije smisljali tekstove za pesme...Englezi smisljaju pesme na njihove melodije, Italijani na svoje...tako da i ja mislim da i mi treba da se okrenemo svojim melodijama...chini mi se da Italijani koje bas i ne volis ni krivi ni duzni ljudi imaju opaku muziku pa im nije tesko da prave navijachke pesme na vec postojece melodije, kod nas je to malo teze i upravo iz tog razloga se oslanjamo na "tudje" melodije...Kad se u Srbiji pojavi kvalitetan SRPSKI zvuk pravicemo pesme, absurdno je da mi pravimo pesme na ove sadasnje melodije koje slusamo jer to nije srpsko to je muslimansko(tursko)...
p0zDrAv!
Threads: 8
Mi se i okrecemo nasim melodijama - zato se i forsira mars na drinu koji ima fenomenalnu melodiju...
Threads: 0
Ma ZVEZDA je super.Uvijek dokazuje da je najbolja.
P.S. Video clipovi su do jaja.
ED*STAR
FANATIC BOYS
Unregistered
Navijanje na visokom nivou za cistu peticu nikad bolje u pioniru.A onaj lik sto je rekao za baklje samo imam da mu porucim baklji nikad dosta.Pa baklje i koreografije i pevanje su zastitni znak severa.a onom Aci majmunu bi trebalo jebati mater
ja ne shvatam kako ga neko od igraca nije udario :vesala ili bar pljuno ko Haris Brkic i ako ne volim partizan ali je to bio genijalan potez.
Threads: 0
ZA UK_NIKOLA ********************JA TE VOLIM JA TE VOLIM JA TE VOLIM HAJDUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Threads: 52
I ovo je kraj tvog pisanja na ovom forumu...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!