06-25-2004, 01:27 PM
Svajcarci su valjda trazili da se prva igra u Bgd ali im je to odmah
odbijeno.
DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
odbijeno.
DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
Zreb za CL
|
06-25-2004, 01:27 PM
Svajcarci su valjda trazili da se prva igra u Bgd ali im je to odmah
odbijeno. DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA...
06-25-2004, 01:28 PM
Kazu da je ta dezinformacija pustena zbog toga jer je Yang Boys trazio promenu domacinstva,da se prva igra u BG,pa su unapred napisali jer su mislili da ce Zvezda da pristane.Celnici Zvezde,tj. Dzaja i Boske nisu pristali. namigivanje
06-25-2004, 01:35 PM
Pa dobro nije to bas namigivanje ! Posto sam planirao da se vratim 1 Avgusta is Srbije ali sad moran 27. Avgust
![]()
06-25-2004, 01:35 PM
Pa dobro nije to bas namigivanje ! Posto sam planirao da se vratim 1 Avgusta is Srbije ali sad moran 27. Jul
![]()
06-25-2004, 02:11 PM
Huligani im se zovu east side. Momci nisu losi ali ih ima malo.
Ostali su svi indijanci i debili i nisu vredni pomene. Pozdrav
06-25-2004, 03:04 PM
Quote:Super evo ja sam is Bazela. Utakmica se igra u Bazelu posto Young Boysi prave novi Stadion sa Evropsko Prvenstvo 2008 i nije im jos gotov. Stadion ima oko 30 000 mesta a sa Delije ce biti MUTTENZERKURVE kako sam saznao. To je ona kurva gde su i Navijaci Bazela a i neki ortaci is Bazela su me samolili da delije polome sve stolice :ruke Posto Navijaci Bazela vec dugo vreme protesuju protiv Stolice u njihovoj Muttenzerkurve. Evo par slika Stadiona u Bazelu: taman, stadion za nas! Mislim da nece biti ovako lep posle naseg odlaska!!! ![]() ![]() ![]() Osecam da ce biti mirni kao oni u odenseu i da ce stadion biti poluprazan, iste ce price neko da rasiri po bernu i to je to! ovo ce biti malo blize gostovanje nego prosle godine i mislim da ce biti opusteno... p.s.ma moramo da udjemo u LS
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-25-2004, 03:19 PM
Pa mozda se pojave i Bande Basel,mislim kad se vec igra u njihovom gradu...
![]()
06-25-2004, 03:23 PM
Quote:izvinjavam se zbog greske...MIKI Wrote:Super evo ja sam is Bazela. Utakmica se igra u Bazelu posto Young Boysi prave novi Stadion sa Evropsko Prvenstvo 2008 i nije im jos gotov. Stadion ima oko 30 000 mesta a sa Delije ce biti MUTTENZERKURVE kako sam saznao. To je ona kurva gde su i Navijaci Bazela a i neki ortaci is Bazela su me samolili da delije polome sve stolice :ruke Posto Navijaci Bazela vec dugo vreme protesuju protiv Stolice u njihovoj Muttenzerkurve. Evo par slika Stadiona u Bazelu:
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-25-2004, 03:24 PM
ljudi ..opusteno
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|