05-09-2004, 07:27 PM
hocemo sve avi fajlove!!!!
:ruke :ruke ;pljuga
Zvezda - Vojvodina
|
05-09-2004, 07:27 PM
hocemo sve avi fajlove!!!!
05-09-2004, 07:32 PM
Bice mesta, Bude, javilo mi se ...
![]()
05-09-2004, 08:14 PM
srecna nam titula braco cigani!!!
![]() ![]() ![]() svake godine novu slavili a sada malo o tekmi. osim onog idiotskog bodenja (pitam se dokle tako i cemu sve to), moram da da kazem da sam donekle razocaran navijanje-pevanjem. umesto pravog kranevala, gomila pozera, atmosfera polu smor. jebiga mozda preterujem ali smorio sam se. svaka cast za dimove, zastavIcenarocito kolumbijska UB-medellin ![]() dalje, 80 % onih sto su otisli ka slaninarima na prvi zamah pendreka imali su 20 metara prednosti, stvarno sramotno je tako shtrikati. ipak: NOVI SAMPION I TITULA NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA :ruke
05-09-2004, 09:51 PM
Interesuje me da li je napravljen bar zvucni zapis kada je grmelo na kraju tekme Neka veceras....,bar po meni mnogo jako smo zvucali tada ako ne i najbolje .
05-10-2004, 12:01 AM
? ??? ??? ???? ?????? ??? ????? ??????? ?? ??????? ??????.?? ?????? ?? ? ?????,???? ?????????...? ??? ???? ???? ??????? ?? ???? ????? ???? ?? ???? ? ????????.
05-10-2004, 12:29 AM
Quote:? ??? ??? ???? ?????? ??? ????? ??????? ?? ??????? ??????.?? ?????? ?? ? ?????,???? ?????????...? ??? ???? ???? ??????? ?? ???? ????? ???? ?? ???? ? ????????. Pogledaj naslovnu stranu, imas do u dinar...
05-10-2004, 12:42 AM
?? ??? ?? ?????????? ??????? ?? 22.805 ???????? ? ?????????? ????? 895.700 ??????.
??? ?????? ??????? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ? ????????. ?? ????? ???????,????? ??? ?????? ????? ?? ????? ?? ???????? ??? ????? ![]()
05-10-2004, 03:50 AM
svaka cast na tituli, i navijanju izgledalo je do jaja. ALiiii sve je to do kurca, kad je tip izboden i u zivotnoj opasnosti,, sto je jos zalosnije niko nista nece da pokrene na tu temu,
neka se nadje pocinilac, nije valjda da od 30000 ljudi niko ga nije vidio, citam postove, ovdje pola likova to ni da spomene,ja mislim da su zivoti ljudi ipak daleko vazniji od bilo cega ostalog. Koji kurac kad se likovi tuku, i kad neko padne onda naleti jos 15 "hrabrih" pa ga jos dotuku na zemlji, jebote pa srbin je da je neznam sta uradio to nije zasluzio.. treba razmisliti malo... malo vise.....
05-10-2004, 10:41 AM
![]() ![]() Bas bi voleo da vidim kako je bilo na konferenciji za stampu i u svlacionici sa upaljenom bakljom, he, he ;pljuga ![]()
05-10-2004, 12:06 PM
Bruka! Postali smo kao groblje,poubijacemo se medusobno bruka!
Titula !!! Ok ali ako ne prodemo u Ligu |
« Next Oldest | Next Newest »
|