Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekonstrukcija stadiona ...
Sacekajmo da to skeniram pa da onda pricamo.

Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Godra,za tebe sve!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Big Grin ... namigivanje
Reply
:o

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:Big Grin ... namigivanje
namigivanje
Reply
Godra;

"Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm..."

Mila;

"Godra,za tebe SVE"

Nista, ja reko cisto da primetim da Godre jos uvek nema - mozda nije mogao da po(d)nese Ono "SVE" pa se vrati jos jednom ... :rofl Big Grin

p.s. nadam se da nisam isuvise indiskretan Big Grin
Reply
Frka neka me stigla, pa ne stizem ni da pljujem po Dzaji, Bosketu, Zmagu i ostalima, tako da cemo to da odlozimo za npr. pocetak prvenstva...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Radzo,ja tebe tako javno nikada ne bih isprozivala...ali dobro,oprosteno ti je.... :keez

Godra i ja sam bila u frci,pa duel odlazemo za kasnije.... namigivanje Big Grin
Reply
Quote:Godra;

"Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm..."

Mila;

"Godra,za tebe SVE"

Tako treba!!!Tema je "rekonstrukcija",ali cini mi se da ce ovde ipak nesto novo da se konstruise!!! Big Grin Big Grin

Izvinite...morao sam malo...
Reply
Da nema (jos) neko ko Marakanu i Sever smatra/oseca jedinim mestom u svom gradu sa/na kojem treba da bodri/gleda svoj tim? Ili je i to neprirodno i beznacajno?

Citam veceras (Nedelja vece) da ce da zatvore Marakanu te da ce se utakmice igrati na 'maloj marakani', a "" velika "" ce da bude otvorena samo za "velike" utakmice - koje ce nam, ekipa iz uprave, omoguciti da gledamo, kao i dosad, svake prestupne ...

Mislim da se ozbiljnost i ambicioznost ljudi na celu kluba ogleda i u nameri da zatvore Marakanu, odnosno grade neki mali prcvarnik, ambiciozno nema sta.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: