Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U Zvezdu kad padne sneg...
Bice sjajno ako dode! ( A kako stvari stoje - doci ce! )
Igrac takvog kalibra nam stvarno treba!!! :ruke

Pozdrav!
Senjak - centar sveta! Confusedampion
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
BIlo bi super da dodje Pantelic,opet nekako imao bih vise poverenja u njega nego u Bogavca,Mrdju i ostale zajedno.Sto se tice Miladinovica,ako vec nece sada da dodje,doci ce na kraju sezone,jer iskreno se nadam da mi necemo prodavati Vidica pre kraja sezone.Tako da nam do tad i ne treba.A ove iz Oblica stvarno ne znam sta da kazem,ako nema nekih mladjih i boljih od njih u celoj ligi nek ide sve u kur**.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Izvini Godra, iz njegove izjave mi se tako ucinilo kao da je tamo rodjen. Znao sam da je ponikao u Zvezdi ali nisam znao odakle je. Kako prica o Trebinju pomislio sam da je tamo i rodjen.... zaista ne znam sta da misli,,,

Meni se svidja kao igrac ali... izgleda da on ima neki problem u glavi koji mora da rascisti sa sobom!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Pantelic i zvanicno u Zvezdi.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Izvor?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Pise na sajtu Politike.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
PRELAZNI ROK ZA FUDBALERE

Marko Pantelic u Zvezdi
Potpisivanje ugovora tacno u podne u muzeju "crveno-belih"

Tim menad
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Izuzetno sam zadovoljan zbog dolaska Pante, a i Miladinovic ce biti odlicno pojacanje. E, sad, sto se tice ona dva majmuna iz Obilica... Ne bih dalje komentarisao :finger
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Slozio bih se sa Supreme. Dejan Ilic je po meni bio najveca rupa i jedan od razloga sto Zvezda nije imala jos vise uspeha u predhodne 3-4. godine. On je jako spor, slab i fizicki i tehnicki i nadam se da se on nece naigrati iako sada na sredini terena imamo dva polovanjaka Krivokapica i Ilica. Zvezdas je u dusi i tu mu skidam kapu, ali...

Strasno mi je zao Kovacevica. On mozda i nije najbolji igrac sredine terena, ali je ubedljivo najborbeniji i najveca radilica. Koliko znam odlazi na pripreme, ali isto tako sam cuo da se profesionalno bavljenje fudbalom najverovatnije za njega zavrsava. Mislim da je to velika steta u svakom pogledu.

U svakom slucaju prelazni rok nije bio los i nadam se da cemo uspeti da osvojimo 2x Confusedampion, odnosno duplu krunu
Reply
??? "??????" ?? ???? ????? [Image: xmas-smiley-016.gif]?????? ?? ? ?????? ??????... ????? ???????? (??????), ????? ??????????? (????????) ? ????? ?????? ????? ???????? (?????? - ??????) ?? ??????? ???? ??????? ??????? ????????...(o???????? ?? ?????????)

?? ?????? ????? ??????? ?? ?????? ??????? ?? ????? ?????????? ????, ??????? ???????, ???????? ?? ?????????:
- ?????? ?? ???? ????? ? ?? ???? ??????? ??????. ??????? ?? ?? ??? ????? ????? ???????? ??? ?????? ? ?????, ????? ??? ?? ????? ???? ???? ??????? ?????????? ? ?? ??????? "?????". ? ?????? ???????, ???????? ????? ???? ??????? ???? ?????????? ?????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)