Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среда, 21.03. куп Дерби на Маракани!
Е овако значи нема веће среће од овога вечерас дуго смо чекали овај дан наравно још да их узмемо на јна и да прођемо даље,што се тиче навијања некако ми се чини да увек боље одрадимо мање утакмице него дерби не кажем да је навијање било лоше али могло је много,много боље стално је морао микрофон да се чује да би се дизала маса увек ми се чини да подбацимо дерби и криво ми је јер знам да можемо да то одрадимо доста боље,нпр све до другог гола ми смо требали да грмимо а нисмо  и није било добро, али касније креће лудило и тако би требало цијелу утакмицу пошто смо имали позитиван резултат,наравно ово вечерас треба да се залије. Smile
Reply
Док се не подигне запис највишег квалитета на наш канал, ту је ерупција после другог гола, "јеби гробаре" и славље с играчима у трајању од 8 минута, величина 35 mb

www.delije-caffe.net/video/2012/derbi_kup_jebi_grobare.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...rtizan_kup
Reply
На маракани опет песма стара...БРАВО ЗВЕЗДО,БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!после другог гола тотална лудница коју су пратили исток и запад уз песму јеби гробаре...Пре другог гола нешто слабије навијање,сви су пратили утакмицу,што је нормално,сви смо дошли на стадион са намером да победимо гробаре.Кореграфија одлична,цео стадион преплављен блицевима.Много занимљиво је било после утакмице,са играчима,кад бајко мачка узима микрофон,и певање нове песме добрих сат времена после утакмице : Јебати, карати, Гробарима ките у уста стављати,
Индија, Пакистан, свима нама пуши курац партизан! толко за сада,СВИ НА БОРАЦ !!!
Reply
Само мала исправка. Песма о којо прича Косово-Србија стара је сигурно десет година, ако не и више...
Reply
Парни ваљак опет тражи спас ...  8) Драго ми је што је Бора био ту , што сам могао да се рукујем с`њим Big Grin
Reply
Сад је и на каналу нашем
Zvezda - Partizan, Derbi kup, 21.mart 2012.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
[Image: image-1E96_4F6B5058.jpg]
Reply
Почетак их убијамо у појам са П.Т.Л.Н.лудило на стадиону,корео екстра,песма се наставња до гола где опет настаје лудило.Како игра одмиче пола СЕВЕРА пева а пола прати текму и стрепи,па се опет дижемо у максимум са истоком и западом.Врх је кад је при крају исток почео песму(не сећам се коју)а цео стадион прихватио,значи није само СЕВЕР покретач већ 35 000 нас који смо синоћ бодрили  наше јунаке.Најдуже се певало јеби гробаре(без ПИЧКЕ НАЈВЕЋЕ)а певао је свако ко навија за нашу ЗВЕЗДУ.
Reply
Не би вас задржавао са дугачким извештајем о синоћњој утакмици... Много тога је већ речено... Једно од масовнијих издања звездашке популације у Дербијима, откад су постављене столице на целом стадиону, тј. откад је смањен капацитет... Одлично навијање, неретко и све три трибине заједно, па кад је већ тако, није случајно на крају и Исток повео навијање, као не једној од претходних утакмица Запад... Имали смо и мањих падова, али већим делом утакмице сјајно певање... Од почетка и Пуних трибина уз кореографију па до песме уз коју смо напуштали стадион, Јеби гробаре... Додуше, било је и оних који га напустили и касније уз неке друге песме  ;D

Споменух кореографију... Подлога црвене заставице, а сивим исписано ФК ЦЗ... На огради стихови: И волим те као никад пре, као никад раније! Још једна парола у два реда пред крај, али као што и она сама каже, да не трошимо време... Бакље, димови, удари, петарде, константно је пиротехника била у оптицају... Највише "ватре" је виђено после водећег гола...

Полако се ствари враћају у нормалу, па црвено-бели град слави победе свог клуба, као и синоћ... Остаје нам још један циљ, оно што је до нас, а то је да напунимо стадион, да мобилишемо звездашку популацију до максимума... Идемо Делије, сви на Маракану у суботу у 6!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: