Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23.04. Велика Субота - бојкот дербија
НАША СРЦА КУЦАЈУ ЗА ГРБ НА ВАШЕМ ДРЕСУ, НЕМОЈТЕ НАС ИЗНЕВЕРИТИ!
Reply
[Image: 140derbi3.jpg]

Reply
Навијачка победа ! највећа ! а ове приче шта би било кад би било, што потенцирају играчи сад и поједини "навијачи"... Ако им је неко пружио подршку кад (НИ)ЈЕ требало то смо ми. БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Само ипак треба бити објективан и признати да нису све групе у Србији сем једне бојкотовале утакмицу на Велику Суботу. Поред Гробара и Торцида Санџак се појавила на стадиону.

Христос Воскресе браћо Делије!
Reply
Цитирам једног другара са трибине, није члан форума:

"Сачувасмо образ... изгубисмо титулу... Вредело је... За боље сутра!"
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!

што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
(04-24-2011, 10:43 AM)фкцз link Wrote:ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!
што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.
свака част! нарочито се са подебљаним слажем!
Reply
(04-24-2011, 10:02 AM)николаБГ link Wrote:Само ипак треба бити објективан и признати да нису све групе у Србији сем једне бојкотовале утакмицу на Велику Суботу. Поред Гробара и Торцида Санџак се појавила на стадиону.

Христос Воскресе браћо Делије!

И наравно "велики " Срби lesinari 1987 Wink ...

Ваистину воскресе!
Reply
Кад већ набрајаш и дивља телад...
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
(04-24-2011, 01:58 PM)Мезимче link Wrote:Кад већ набрајаш и дивља телад...

Шта, сва седморица телади? Ајде мало озбиљности!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: