Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кула!!!
Можда ми много очекујемо од овакве звезде, свако ко иоле прати ино лиге, игра кладионицу зна да сваки викенд неки ОГРОМАН клуб изгуби од неког фењераша, а наш клуб са оваквим играчким кадром једноставно не може да пружи боље. Најлакше је да отерамо играче, управу, све у курац... али шта онда?? Дајте да изгурамо сезону до краја, па ћемо већ видети шта и како! Нема сврхе да као и сваки пут у сред сезоне отерамо тренера, нека заврши започето, лако ћемо му рећи шта мислимо. Само треба стрпљења, све остало би имало катастрофалне последице и онако нам је клуб у хаосу!
Пробај овакав упис следећи пут у фк тему да напишеш а не у навијачке.Ајмо неки извештај ко је био унутар.Овако од споља је било пар довикивања још једна победа и титула,када звездо играш ти, у а звезда . . . СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА !!!
Унутра се ништа посебно није дешавало, све некако на силу, никако нисмо успели да загрмимо како треба(осим пар пута кад смо прозивали голубара), људи сморени због дешавања на терену и на крају излазак после поништеног гола.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
A где су сада слике,видео? Зашто само кад нас је пуно и кад нам добро иде на трибини избацимо слике,прва утакмица где је мања посета била,ма какве препреке биле требали сте да избаците. Сад као е данас нас је било мало па ајде ко га јебе нећемо ни избацивати слике,отворићемо нову тему за офку и заборавиће сви на кулу.Видим да је већ доста постова за офку исписано,зашто толико жеље није било и за кулу ? Стекао сам утисак ,ајде сјебемо кулу на брзину онако преко курца па ћемо да пишемо и сликамо на маракани...
Jeдна је Србија!
Ја ћу да ти кажем моје мишљење. Прво, није у реду да одмах напушаваш људе и да се изчуђаваш преко сајта, него лепо узмеш и пошаљеш на пп шта те занима. Овако се само уноси лоша енергеја, која нам је у овом тренутку најмање потребна. Друго, слике нису избачене, јер је оно што се у Кули десило јена велика срамота, па је ово неки као тихи бојкот. Једноставно на трибини је било дупло мање људи него ван стадиона. Разлог томе, знаш и сам, ненормално велика цена карте! А Кула и оно што се десило, не треба заборавити никада! Далеко од тога да је ово гостовање одрађено преко курца. Надам се да ми не замераш, ово је само моје скромно мишљење.
(11-01-2010, 12:29 PM)Џукац link Wrote:A где су сада слике,видео? Зашто само кад нас је пуно и кад нам добро иде на трибини избацимо слике,прва утакмица где је мања посета била,ма какве препреке биле требали сте да избаците. Сад као е данас нас је било мало па ајде ко га јебе нећемо ни избацивати слике,отворићемо нову тему за офку и заборавиће сви на кулу.Видим да је већ доста постова за офку исписано,зашто толико жеље није било и за кулу ? Стекао сам утисак ,ајде сјебемо кулу на брзину онако преко курца па ћемо да пишемо и сликамо на маракани...

Ма само када си ти свима нама рекао како смо и шта смо требали.....
(11-01-2010, 12:29 PM)Џукац link Wrote:A где су сада слике,видео? Зашто само кад нас је пуно и кад нам добро иде на трибини избацимо слике,прва утакмица где је мања посета била,ма какве препреке биле требали сте да избаците. Сад као е данас нас је било мало па ајде ко га јебе нећемо ни избацивати слике,отворићемо нову тему за офку и заборавиће сви на кулу.Видим да је већ доста постова за офку исписано,зашто толико жеље није било и за кулу ? Стекао сам утисак ,ајде сјебемо кулу на брзину онако преко курца па ћемо да пишемо и сликамо на маракани...

Да ли ти знаш да није лако добити акредитације за Кулу? Када тамо раде идиоти који намерно саботирају кад их неко позове или кад хоће да им пошаље факс? Да ли си знао да нам су нам видео записи са дербија били знатно другачији (испрекидани) јер је снимао други дечко? А зашто? ЗАТО ШТО КАД ЈЕ НАША ТРИБИНА НА ПОЧЕТКУ ДЕРБИЈА прозивала стојковића нашем камерману су такође прорадиле емоције и подиго је средњи прст...

инспектори у цивилу су га привели и одвукли у доњи део тунела, где је зарадио пар удараца од четворице инспектора и уз пријаву су га пустили...

Драги моји Инспектори, знам да ово читате, нећу вам ово заборавити!

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
У Кули шта је било било је. Прошло је како је прошло и нема назад. Треба усмерити снагу на престојеће утакмице и крај приче. Не вреди причати, расправљати се и тапкати у месту. Идемо даље !!!
Кокеза лопове !!!
Не разумем неке људе уопште... Да ли си Џукац можда желео пресликану ситуацију са званичног форума где њих 50 пљује и маршира управу, а два човека смирују ситуацију и онда се деси катанац, па и тамо се већ две стране пише о офк-и схватите сви да је ово преломни тренутак, ако нас после овога буде 10.000, знаћемо да смо на правом путу и дефинитивно! А нема разлога да не буде тако...

А слике и видео... Из објективних разлога их нема, извештаја такође нема, тј. има га, таман колико треба, ЦЗБГ је написао довољно, све преко тога нема смисла... Мислиш ли да има шта паметно написати после свега... Ако си био и мислиш да можеш у више од 10 реченица да издвојиш најзанимљивије ствари са овог гостовања, изволи, позорница је твоја...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
' ладно си нас извалио...
Не знаш шта је било у Кули јер ниси био тамо, а кад пишеш о нечему што не знаш углавном испаднеш глуп у друштву...тако да следећи пут размисли двапут. Још једна оваква глупост и летиш!
У Кули није било добро и то нико не спори, али молим вас да се коментарише у границама нормалног.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)