Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Металац и после КОНЦЕРТ!!!
Навијање доста добро, али ако се посматра задњих 20 минута... и почетак... Ово и средини је било падова, и двогласа.
Право навијање почиње када су Љ са шипке прикључили на прави разглас, и када се зачуло као некад пре равно 10 година, ко се сећа наравно тог периода. Да је среће да увек имамо тако нешто.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Делије, навијање одлично!!! Значи ко није био на утакмици тај се зајебао за сва времена. Кад' је ''дошао'' разглас, то је таква лудница била да нисам могао да верујем! Значи неописиво! Концерт заиста феноменалан! Идемо даље, први смо, и сад не трба одустати!!!
Reply
Reply
После доста година писања извештаја и описивања наших издања кад год смо били уз клуб, морам да признам да се понекад и уплашим да се не поновим и да неке реченице не пређу у фразе, или да не дај Боже не почнем да користим неке изразе који никако нису примерени навијачима нашег клуба...

Стога за целокупно синоћње издање, и утакмицу и концерт, могу само да кажем да ако постоји индекс за уписивање оцена са испита за навијачке групе, да смо синоћ заслужили од једно десетак предмета, да добијемо десетке из бар 4-5... Остаје жал што Север није био крцат, што се нисмо стискали до ограда и на истоку и на западу, али у односу на прошла два концерта, било нас је скоро па дупло више!

Што се саме утакмице тиче, за похвалу је што су многи послушали савет и купили карте доста раније како се не би каснило на почетак... Већина је била ту већ на почетку! И од самог старта кренули смо жестоко, распевани, решени да понесемо играче до још једне победе и првог места на табели... Са доста барјака, а највише оних са српским тробојкама које су се виориле целу утакмицу без престанка... Шта тек рећи за пиротехнику, за гомилу бакљи, стробова, димова, удара, петарди... Готово да се није стало све време утакмице, палило се једно за другим, час тамо, час овде, некад појединачно, некад групно, пуно димова на почетку, онда једна мало већа бакљада после кореографије, итд... А кореографија?!! У средишњим секторима Србија која спава, и рука која покушава да јој отме Космет (све то на шеталици) а са стране на картонима , црвеним и белим, будилник на коме је 5 до 12... Све време утакмице са крова је висио транспарент Востани Сербие, давно си заспала... Истакао би два транспарента, један се односио на предстојећу тзв.параду поноса: датум исте, па испод: Чега се паметан стиди,тиме се будала поноси! Други је претпостављам ин мемориан за другара из Г7, нек ме исправи неко ако грешим...

Певање без вођења са микрофоном... Да се не би ширила полемика, ја би да закључим... То је нешто чему морамо да тежимо и где ћемо да вежбамо ако не на Маракани... Десиће се да на неким стадионима неће проћи ни мегафони, и шта онда... Овако, синоћ је било доста добро, ту и тамо јављао се двоглас, али то је неминовно када се покушава нешто ново, а имаш десет хиљада људи на трибини... Али последњих десетак минута када је искориштено озвучење за концерт и мотивисање од стране "старе гарде" је за незаборав... Чини ми се као да се грмљавина ширила Београдом, а не само стадионом! На крају, песма са играчима, прослава нова три бода и устоличења на првом месту... Следећа утакмица је за две недеље против Слободе Севојна, али у Лучанима... Довољно времена да се одморимо, спремимо финансијски и да направимо добру увертиру пред дерби!

У паузи концерта забаве никад доста... Склекови, скидање, трчање, сликање поред графита, испијање безалкохолних пића... 250, хоћемо 250, одзвањало је Севером док је непознати јунак радио склекове го до појаса...

Сам концерт је такође сјајно испраћен... Српске тробојке су се и даље виориле, посебно за време наступа Иване Жигон и Косовских Божура... Праћени хармоником од стране Гаврила Кујунџића, човека који је написао и компоновао већину песама које изводе... Уз неке од ових песама, многима од нас су сем најежених руку и очи засијале, али неће то нико да призна, суза за Косметом не сме да се пушта, ми смо синоћ били тамо да покажемо да је Космет још увек наш и да ће тако бити за вјек и вјекова!!!

Ђорђе Давид, такође стандардни учесник наших хуманитарних концерата, и овог пута је отпрашио у свом тврдом рокерском стилу, али и пренео многима од нас до тог момента непознату вест... У Пећи, приликом повратка са устоличења Његове Светости Патријарха Иринеја у Пећкој Патријаршији, каменовани су аутобуси са новинарима... шиптарска гамад не престаје...

Дебитанти, Ф4 илити Фантастична четворка су се такође одлично показали... Признаћете, тешко се могло очекивати да ће баш цео Север да репује са њима, али две најпознатије песме су буквално отпеване/одреповане у стилу сви ко један, свих 7-8 хиљада људи, колико је у том моменту било на концерту...

О Бори Чорби, не треба трошити речи... У Звездином дресу, отпевао је на матрицу неколико најактуелнијих хитова свог бенда Рибља Чорба, одрецитовао пар актуелних песама и још једном показао да је увек спреман да помогне кад треба!

И на крају, 357, који су такође редовни учесници ових хуманитарних концерата, отпрашили су своје набоље хитове, тј. оне који су најприкладније овој прилици... Мада, признаћете сви, већина њихових песам има такву тежина да су прикладне све до једне...

И као што је саопштено, сакупљено је преко 4 милиона динара, који ће ако се не варам бити прослеђени народној кухињи на Косову и Метохији, јер је тренутно тамо најпотребније, недостају основне намирнице, као нпр. брашно!

Још једном: Браво Делије, и хвала свима који су се одазвали да помогну и присуствују овој хуманитарној акцији!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Космет Косово и Метохија

Чуди ме да у толиком упису ниси споменуо изложбу која је била на северној трибини преко графита "Хероји" као и продају производа са Косова и Метохије.
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Reply
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...CZ_metalac

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._za_kosmet
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Било је вече за памћење...На већину људи(бар са којима сам причао после,а било их је доста)најјачи утисак су оставили Косовски Божури и заједничко рецитовање стихова и певање са њима сви као један.Сви који нису били дебело су се зезнули...А што се тиче лика који је радио склекове,није му то први пут,исти је то радио и у Краљеву пре утакмице у купу.
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
(10-04-2010, 09:14 PM)Благоје Јовов link Wrote: Космет Косово и Метохија

Чуди ме да у толиком упису ниси споменуо изложбу која је била на северној трибини преко графита "Хероји" као и продају производа са Косова и Метохије.

Не видим место ишчуђавању... Па баш у жељи да не изоставим ни један детаљ спектакла, упис је био подужи, а деси се да у тој жељи и брзини човек нешто и изостави... Довољно је било да ме допуниш, или и раније споменеш изложбу... Овако делује доста цинично и иронично, а верујем да ниси мислио ништа лоше... Поздрав...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(10-04-2010, 08:08 PM)Red Star Forever link Wrote: Али последњих десетак минута када је искориштено озвучење за концерт и мотивисање од стране "старе гарде" је за незаборав...

Зајебано... ТРЕСАО СЕ БЕОГРАД!

Reply
(10-04-2010, 09:14 PM)Благоје Јовов link Wrote: Чуди ме да у толиком упису ниси споменуо изложбу која је била на северној трибини преко графита "Хероји" као и продају производа са Косова и Метохије.

Не знам Благоје да ли си свестан, а видим да вероватно ниси, колико позитивне воље и снаге узимају писања, контроле и одржавање овог сајта уз помоћ људи који велику количину свог слободног времена посвећују раду на квалитету Кафеа. Јебига, увек може боље и увек се нешто изостави или направи некакав лапсус. Мислим да би радије требало да се усресредимо на позитивне ствари којих је богу хвала било синоћ на претек.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: