Threads: 5
(08-18-2010, 01:50 PM)Djole_94 link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-i...ontent.htm
За нашу трибину има 800 карата, цена карте је 500 динара. Ко не успе да узме карте на Маракани нека узме у Инђији и то је то што се тиче карти, информација је са нашег сајта, тако да би то о картама могли да завршимо.
а карте за воз?
Threads: 0
Части ЦЗБГ
Threads: 61
Ех да сам тамо у недељу ишли би на вопи макар
Threads: 5
Ајмо цигани јебеш и карте и мали стадион и све, сутра играмо много важну утакмицу ! Сви у Инђију !
Threads: 38
Јебеш карте,кад се и са фотокопијом може ући,и тако је било у Инђији.Иначе,велик број делија,трибина много мала,што се и знало,наша трибина пуна,и трибина до нас на којој је такође ишло активно навијање,пањени чаробни штапићи,мноштво петарди,што постаје пракса да се маса разбуди.Песма,напред звездо тебе волим ја веома лепа и ја мислим да би требало са више енергије да се пева.Много довикивања са стадионом,скандирања Хоћемо титулу,да се играчима јасно стави шта се од њих очекује.Све у свему,лепо гостовање.Следи нам још један од великих испита,наредне недеље коначно Маракана,која је многооооооо већа од свих стадиона и следи нам задатак,пун север,и лепо попуњени исток и запад.Ајмо делије,ова сезона много битака скрива,морамо сваку добити,јер смо ми осовина звезде,и све почиње од нас.СВИ НА МАРАКАНУ !!!
Threads: 84
А шта је са песмом публика је твоја и она лудница, али буквално лудница уз то ;D Бројност одлична, наша трибина попуњена до краја, такође трибина до нас попуњена до краја али само је један део још навијао! Палила се пиротехника спонтано, петарде... Мало разваљивање ограде на трибини ;D Фантастично данас навијање. Следи утакмица код куће где север мора бити пун!
И не баш сјајно наше издање али транс уз песму "Публика је твоја..." дефинитивно поправља утисак. На нашој трибини је било скоро дупло више људи него колики је капацитет, нико од редара није гледао за коју трибину је карта.
(08-22-2010, 08:13 PM)Ћиме link Wrote:И не баш сјајно наше издање али транс уз песму "Публика је твоја..." дефинитивно поправља утисак. На нашој трибини је било скоро дупло више људи него колики је капацитет, нико од редара није гледао за коју трибину је карта.
не баш сјајно.... ???
Threads: 1
Навијање стварно одлично током целе утакмице,осим првих пар минута без мегафона.
На северној трибини упаљен поприличан број пиротехнике,такође и они су одрадили посао за сваку похвалу били су у трансу свих 90минута.
А лудиница уз публика је твоја,не може да се опише

Гостовање за сваку похвалу.Сви на МАРАКАНУ
(08-22-2010, 08:50 PM)vuksa link Wrote:[quote author=Ћиме link=topic=3857.msg82421#msg82421 date=1282508036]
И не баш сјајно наше издање али транс уз песму "Публика је твоја..." дефинитивно поправља утисак. На нашој трибини је било скоро дупло више људи него колики је капацитет, нико од редара није гледао за коју трибину је карта.
не баш сјајно.... ???
[/quote]
По мом мишљењу то може доста боље, а не да се навијање прекида неколико пута да би се рекло како треба боље. Опет зависи где је ко био и колика су нечија очекивања. Ја сам био на незгодном месту и око мене није било баш доста људи.